Gucci

Gucci er udnævnt til et af de mest eftertragtede luksusmærker i verden. Af gode grunde. Det italienske mærke har i mere end 100 år haft en innovativ tilgang til mode, som har positioneret mærket som en fast bestanddel af den absolutte designelite.

En del af Guccis succes skyldes mærkets evige finger på pulsen. Det omfatter blandt andet en evne til at blande nye designelementer med ældre.

Stellene og solbrillerne henvender sig til alle aldre og køn, og uanset dine lyster for at udtrykke dig stilfuldt har Gucci speciale i at hjælpe dig.

Ikoniske kollektioner fortsætter med at imponere

Guccis nye kollektion fortsætter med at fokusere på at styrke de værdier, der ligger til grund for det ry, der har bragt Gucci til der, hvor mærket er i dag. Kollektion er gennemsyret af eksklusivitet, kvalitet, gennemført italiensk håndværk og modeautoritet.

Guccis individuelle ånd og kreative vision gennemsyrer ethvert design i den nye kollektion, som indeholder et væld af retrofigurer i levende farver. Alle med ekstravagante detaljer og udsmykninger.

SE UDVALG AF GUCCI BRILLER

Guccis nye designretning

Med sin nye kollektioner af briller og solbriller genopfinder Gucci en helt ny og moderne tilgang til mode, som redefinerer forståelsen af luksus. For hele det 21. århundrede. Og den styrker samtidig Guccis position som et af verdens mest eftertragtede modehuse.

Mærkets kollektioner indeholder eksklusive stel og solbriller i store geometriske, firkantede og rektangulære stel af acetat. Helt i tråd med den kreative direktør Alessandro Micheles introduktion af en ny romantisk designretning, der henter inspiration i Guccis arv inden for ridesport.

Gucci fortsætter, hvor mærket slap. Med stil. Og fortsætter sin dominerende, innovative og progressive stil, der hver dag pryder ansigtet på utallige mennesker. Hele verden over.

SE UDVALG AF GUCCI SOLBRILLER

Oplev Gucci i Synoptik i dag

I din lokale Synoptik finder du et omfattende udvalg af briller og solbriller fra italiensk Gucci. Gå på opdagelse i butikken, og bestil tid til en Synsprøve med sundhedstjek, hvis du trænger til et skarpere syn.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Vi ta'r dit syn alvorligt