Gucci

Gucci er udnævnt til af de mest eftertragtede luksusmærker i verden. Af gode grunde. Guccis nye kollektion fortsætter med at fokusere på at styrke de værdier, der ligger til grund for det misundelsesværdige ry, der har bragt Gucci til der, hvor mærket er i dag. Kollektion er gennemsyret af eksklusivitet, kvalitet, gennemført italiensk håndværk og modeautoritet.

Guccis individuelle ånd og kreative vision gennemsyrer ethvert design i den nye kollektion, som indeholder et væld af retrofigurer i levende farver. Alle med ekstravagante detaljer og udsmykninger. Præcis som vi alle elsker Gucci for.

SE GUCCI-BRILLER

SE GUCCI-SOLBRILLER

Find din indre elegance med Gucci

Med sin nye kollektion af briller og solbriller genopfinder Gucci en helt ny og moderne tilgang til mode, som redefinerer forståelsen af luksus. For hele det 21. århundrede. Og den styrker samtidig Guccis position som et af verdens mest eftertragtede modehuse.

Kollektionen indeholder ekstravagante modeller i store geometriske, firkantede og rektangulære stel af acetat. Helt i tråd med den kreative direktør Alessandro Micheles introduktion af en ny, romantisk designretning, der henter inspiration i Guccis arv inden for ridesport.

Gucci fortsætter, hvor mærket slap. Med stil. Og mærket fortsætter sin dominerende, innovative og progressive stil, der hver dag pryder ansigtet på utallige mennesker verden over.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK

Vi ta'r dit syn alvorligt.