Morris Stockholm

18 Resultater
Relevans

Morris Stockholm – klassisk og nutidig stil

Morris Stockholm er et svensk brillemærke, der har to altoverskydende kendetegn: Godt design og god kvalitet.

Stilen i briller fra Morris Stockholm er klassisk, minimalistisk og altid med et nutidigt islæt. Den stil, du finder i Morris Stockholm briller, ændrer sig ikke fra sæson til sæson. Snarere tværtimod.

Morris Stockholm er tro mod mærkets rødder i din klassiske stil, og brillerne indarbejder altid diskret sæsonens brilletrends i sine brilledesigns. Det sikrer, at du kan have dine briller fra Morris Stockholm i mange år.

Morris Stockholm briller til damer og mænd

Morris Stockholm har briller til alle. Kvinder såvel som mænd. Fælles for brillerne er, at de aldrig går af mode.

Morris Stockholm tilbyder dig briller i flere tidløse stilarter og i klassiske farver. Modellerne finder du i alt fra sort til grå, og med runde brilleformer i flere af mærkets designs kan du få et moderne udtryk, der får det bedste frem i dit udseende. Uanset hvilken tøjstil du har.

Start med en Synsprøve med sundhedstjek

Hvis Morris Stockholm skal hjælpe dig med både at stille og stå skarpt i din hverdag, kan vores autoriserede optikere måle din præcise synsstyrke og sørge for, at du får gode forudsætninger for at opleve en synlig forskel.

Alt det gør vi i en Synsprøve med sundhedstjek. Døjer du med nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl eller alderssyn? Med Synoptiks kvalitetsglas kan du få korrigeret alle typer udfordringer.

Efterfølgende hjælper vores uddannede brillestylister med at finde de briller fra Morris Stockholm, der klæder dig bedst. Med stor grundighed og viden om sæsonens brilletrends.

Kig forbi din lokale Synoptik, og prøv løs af vores omfattende udvalg af Morris Stockholm stel.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Vi ta'r dit syn alvorligt