Optikere i Kolding

Optikere i Kolding

I fjordbyen Kolding har du rig mulighed for at få ekspertrådgivning hos en optiker. Du finder en optiker i både Kolding Storcenter og i Helligkorsgade, som begge ligger centralt i byen.

I begge vores brillebutikker i Kolding står vores eksperter klar til at tage dit syn alvorligt og præsentere dig for et omfattende udvalg af briller, solbriller og kontaktlinser.

Dine muligheder for at stille skarpt er mange hos vores optikere i Kolding.

Nye briller fra optikere i Kolding

Hos din optiker i Kolding kan du stille skarpt med stil. Du finder alle de kendte designermærker og sæsonens brillemode.

Oplev briller fra mærker som Gucci, Ray-Ban, Versace, Peak Performance, Emporio Armani, Dyrberg/Kern, Ralph Lauren og mange flere.

Du kan dermed finde briller til alle din hverdags gøremål, og du kan tage del i et eksklusivt univers med modeller fra førende modehuse.

Gå på opdagelse i butikken hos din optiker i Kolding, og find dine nye briller.

Brille- og kontaktlinseabonnementer i Kolding

Hos din optiker i Kolding kan du opleve større frihed med forskellige abonnementsløsning. Du kan både få et brilleabonnement og et kontaktlinseabonnement.

I vores brillebutikker står vores abonnementsspecialister klar til at skræddersy et fleksibelt abonnement med et væld af fordele til dig, dit syn og dine behov.

Med et brilleabonnement får du bl.a. synsprøver og opfølgende kontroller efter dit behov, nye brilleglas ved ændret synsstyrke, eksklusiv tryghedsordning og meget andet. Og du kan se bort fra overraskende kontante udgifter. Du kan tage del i den større økonomiske sikkerhed, tryghed og frihed til en fast månedlig pris.

Læs om alle dine fordele ved et brilleabonnement fra din optiker i Kolding lige her.

Tid til en synstest i Kolding?

Bestil nemt og sikkert tid til en Synsprøve med sundhedstjek hos din optiker i Kolding, og kom godt i gang med at nyde dit bedre syn.

BESTIL TID TIL SYNSPRØVE

Vi ta'r dit syn alvorligt