Dyrberg Kern

16 Resultater
Relevans

Dyrberg/Kern briller - elegant dansk design

Dyrberg/Kern er dansk design, som er tegnet og formet i hjertet af Købehavn. Mærkets briller er i dag et stort hit blandt kvinder, der vil udtrykke sig klassisk, elegant og modent.

Gitte Dyrberg og Henning Kern er hjernerne bag brillemærket Dyrberg/Kern.

Makkerparret mødte hinanden i 1984 og er stadig de to ledende kreative hoveder bag mærket, der i dag markerer sig inden for de nyeste brilletrends med mange fascinerende stilarter. Altid med inspiration i Dyrberg/Kerns æstetiske univers.

Dyrberg/Kern briller til kvinder

Briller fra Dyrberg/Kern er ikke ligesom andre briller. Det skyldes især, at mærket har klare designværdier.

Dyrberg/Kern briller henvender sig til den stilbevidste kvinde, der er sikker på sin stil og sit personlige udtryk: Hun kan sagtens være klassisk og elegant den ene dag og mere farverig og fremtrædende den anden dag.

Det er bl.a. det, som Dyrberg/Kern mestrer til perfektion. Og har gjort det, siden mærket blev stiftet. Dyrberg/Kern markerer sig år efter år med tidløse brilledesigns, der høster anerkendelse blandt modeinteresserede mennesker landet over.

Populære Dyrberg/Kern brillestel

I vores udvalg af Dyrberg/Kern briller til kvinder finder du alle de brillestel fra Dyrberg/Kern, der hitter hos den moderne kvinde.

I din lokale Synoptik finder du Dyrberg/Kern briller til alle ansigtsformer. Har du et smalt eller kvadratisk ansigt, vil runde Dyrberg/Kern briller være ideelle til dig. Har du mere en rund eller trekantet ansigtsform, vil mere kantede og rektangulære Dyrberg/Kern briller passe perfekt til dit ansigt.

Dine muligheder for at finde de bedste Dyrberg/Kern briller til kvinder er mange.

Gå på opdagelse i butikken i dag, og få hjælp af vores uddannede brillestylister til at finde dine nye Dyrberg/Kern briller.

Prøv Dyrberg/Kern briller i Synoptik

Hvis Dyrberg Kern briller skal hjælpe dig med at opleve en synlig forskel i din hverdag, kan vores autoriserede optikere måle din præcise synsstyrke i en Synsprøve med sundhedstjek.

I din grundige synsprøve kortlægger vi bl.a., om du er nærsynet, langsynet, har bygningsfejl eller alderssyn. Din brillestyrke bliver herefter udmålt efter din unikke synsfejl, og du får Dyrberg/Kern briller, som passer til lige netop dig, dit syn og dine behov.

Efterfølgende hjælper vores glasspecialister dig med at finde de bedste brilleglas til dine briller fra Dyrberg/Kern. Med udgangspunkt i dig og dine behov. Enten for enkeltstyrke- eller flerstyrkeglas.

I Synoptik er vi først tilfredse, når du er tilfreds.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Vi ta'r dit syn alvorligt