Dyrberg Kern

20 Resultater
Relevans

Filtre

Dyrberg/Kern briller - elegant dansk design

Dyrberg/Kern er dansk design, som er tegnet og formet i hjertet af Købehavn. Makkerparret Gitte Dyrberg og Henning Kern mødte hinanden i 1984 og er stadig de to ledende og kreative hoveder bag mærket, der i dag markerer sig inden for de nyeste brilletrends med mange fascinerende stilarter, der henter inspiration i Dyrberg/Kerns æstetiske univers.

Minimalisme, funktionalitet og elegance gennemsyrer Dyrberg/Kern briller. Mærket henvender sig til den selvbevidste kvinde, der er sikker på sin egen stil og udtryk: Hun kan sagtens være klassisk og elegant den ene dag og mere farverig og fremtrædende den anden dag. Det sørger Dyrberg/Kern for på fornemmeste vis - med ekstravagante brilledesigns, der høster anerkendelse blandt modeinteresserede landet over.

Prøv Dyrberg/Kern briller i Synoptik

Hvis Dyrberg Kern briller skal hjælpe dig med at opleve en synlig forskel i din hverdag, kan vores autoriserede optikere udmåle din præcise synsstyrke i en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek. Her kortlægger vi altså bl.a., om du er nærsynet, langsynet, har bygningsfejl eller alderssyn. På den måde får du de bedste forudsætninger for at stille skarpt i din hverdag og få alle dit livs øjeblikke med dine Dyrberg/Kern briller.

Efterfølgende får du eksperthjælp af vores glasspecialister til at finde de bedste brilleglas til dine briller fra Dyrberg/Kern, og vores uddannede brillestylister kan rådgive dig om, hvilke Dyrberg/Kern briller der bl.a. passer bedst til din ansigtsform, dine farver, dit ansigts enkelte dele og meget, meget mere.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

Vi ta'r dit syn alvorligt.