Fordele ved brilleabonnement

Hos Synoptik kan du opleve endnu større frihed ved at vælge dine briller på abonnement. Så får du samtidig et væld af eksklusive fordele, som alle er inkluderet i din faste månedlige pris.

Læs om alle dine abonnementsfordele her.

BESTIL TID OG START ABONNEMENT

 

Få nye glas, når dit syn ændrer sig

Dit syn ændrer sig hele dit liv. Det betyder, at du løbende får behov for nye brilleglas, som kan hjælpe dig med at holde dit syn opdateret. De rette brilleglas til dine behov er afgørende for, at du altid har de bedste forudsætninger for at se skarpt.

Som brilleabonnent får du nye glas i alle dine briller og solbriller med styrke, når du får nye styrker. Helt uden at skulle betale ekstra.

Få synsprøver og opfølgende kontroller efter behov

Forandringer i dit syn og i din øjensundhed kan komme snigende, uden at du måske selv mærker til dem. Det gør regelmæssige synsprøver vigtige for at komme eventuelle forandringer i forkøbet og give dig mulighed for at kunne reagere i tide. Og altid gå rundt med den rigtige styrke i dine briller.

Med synsprøver og opfølgende kontroller efter dit behov kan du få tjekket dit syn, så ofte du vil. Og dermed muligvis øge din chance for, at du altid har et skarpt syn og optimal øjensundhed. Du får en SynsJournal udleveret, som forklarer dine vigtigste synsprøveresultater og information om dit syn, din øjensundhed og anbefalinger til opfølgende kontroller.

Dine synsprøver har en værdi af 348 kr. og er inkluderet i dit brilleabonnement.

Inden uforudsete udgifter

Mange brillebrugere oplever store kontante udgifter, når de skal have nye glas ved ændringer i deres synsstyrke, vil forny deres garderobe med et nyt brillestel eller er så uheldig, at de taber eller beskadiger deres briller.

I et Brilleabonnement All-Inclusive™ er alt inkluderet. Du betaler en fast månedlig pris og behøver ikke at bekymre dig, når der sker forandringer i dit syn eller i dine behov.

Byt en brille en gang om året

Forandring fryder. Briller findes i et væld af designs og med forskellige funktioner, som passer til din moderne hverdag. Hvert år kan du bytte et par valgfri briller til et nyt par, hvis eventuelle forandringer i din hverdag har givet dig nye synsbehov. Eller du blot savner mere variation i din brillegarderobe.

I Synoptik finder du alle de førende designermærker og briller med forskellige egenskaber, som du kan få skræddersyet til din hverdag. Vores uddannede brillestylister og glasspecialister hjælper dig.

Ekstra tryghed ved skade eller tab

Uheldet kan være ude. Selv for dig, der er allermest påpasselig. Du kan tabe, miste eller få ødelagt dine briller så meget, at de ikke er funktionsdygtige. I butikken står vores eksperter klar til at reparere dine briller eller solbriller, hvis der sker mindre skader. Har du mistet dine briller eller skadet dem, kan du få et nyt par mod en lille selvrisiko.

Læs vilkår for skade eller bortkomst her.

 

Fast månedlig pris All-Inclusive

Alt, du skal tænke på, er din faste månedlig abonnementspris, som betales automatisk hver måned. Alt er inkluderet og skræddersyet til dig af vores abonnementsspecialister.

Kom nemt i gang – betal intet i dag

Du kan nemt komme i gang med et Brilleabonnement All-Inclusive™ og alle dine fordele, som giver dig større tryghed og frihed i din hverdag.

Bestil tid til en Synsprøve med sundhedstjek i dag. Den normale pris på 348 kr. kan du se bort fra, hvis du starter et abonnement med briller. Den er inkluderet i din faste månedlige pris. Ligesom alle andre ovenstående fordele.

BESTIL TID OG START ABONNEMENT

Vi ta’r dit syn alvorligt