Brilleabonnement til børn og unge

Et brilleabonnement har store fordele for dig, der vil nyde større tryghed og se bort fra økonomiske overraskelser. Og hvem vil ikke det?

Du kombinerer minimum 2 par briller og betaler en fast månedlig pris. Samtidig får du et væld af fordele, som kommer dine uforudsete udgifter ved bl.a. glasskifte og synsprøver til livs.

Samme tryghed og fordele kan børn og unge opleve. Med unikke fordele, som er skræddersyet til deres behov og aktive hverdage. Og som altid med hele 33% rabat på alle briller i abonnementet.

BESTIL TID TIL SYNSPRØVE

Et brilleabonnement har store fordele for børn

Børn og unge har andre behov end voksne. Deres syn ændrer sig hurtigt, og de er større, så snart vi kigger væk.

Et brilleabonnement til børn sikrer, at deres syns hastige udvikling, vokseværk og aktive hverdage ikke får indflydelse på deres brillebrug. Ej heller giver nogen økonomiske overraskelser.

Børn og unge vokser fra meget igennem barndommen og ungdommen. Men ikke fordelene, som følger med brilleabonnementets faste månedlige pris.

Start med en gratis synsprøve

Det er nemt at komme i gang med at opleve større tryghed som familie med et brilleabonnement til børn og unge. Bestil blot tid til en Synsprøve med sundhedstjek hos vores autoriserede optikere.

I kan naturligvis se bort fra synsprøvens normale pris. Starter I et brilleabonnement, indgår prisen i de mange fordele.

 

BESTIL TID TIL SYNSPRØVE

Se priser og vilkår

Læs mere om brilleabonnement og find vilkår på siden her.

Vi ta’r dit syn alvorligt