Ray-Ban Kids

14 Resultater
Sortér efter
Relevans

Ray-Ban Kids briller – ikoniske briller til børn

Mange kender måske Ray-Ban bedst for mærkets utallige ikoniske solbriller, der både findes som Ray-Ban solbriller til voksne og Ray-Ban solbriller til børn. Ray-Ban markerer sig imidlertid også med almindelige briller. Både til voksne og børn under mærket Ray-Ban Kids.

Med Ray-Ban Kids har familiens mindste medlemmer også mulighed for at tage del i det moderigtige univers, som Ray-Ban tilbyder. For selv børnebriller fra Ray-Ban Kids er afstemt med sæsonens aktuelle trends og tendenser. Præcis som Ray-Ban briller til voksne er. Det giver altså børnene en enestående mulighed for at spejle sig i de voksne. Ray-Ban Kids findes i et bredt udvalg af legesyge farver og forskellige modeller, der appellerer til børns fantasi.

Her på siden kan du se hele vores udvalg af briller fra Ray-Ban Kids. Hvis du finder et par briller, dit barn kunne tænke sig at prøve, er I altid velkomne i en af vores mange butikker. Hvis de Ray-Ban Kids briller, I gerne vil kigge på, ikke er hjemme i den pågældende butik, kan vi nemt og bekvemt bestille dem hjem til jer.

Ray-Ban Kids til børn

Når børn skal have briller, er der flere ting, du som forælder bør tage højde for. Herunder hvilke glas der skal i dit barns briller. Børn har det med at være mindre forsigtige med deres ting end voksne, og du bør derfor vælge en type glas, der ikke så nemt bliver ridset. 

Hvis dit barn er yngre end 10 år, og det er første gang, han eller hun skal have briller, skal I forbi en læge eller øjenlæge, inden I kan få udleveret briller hos os. Hvis dit barn er ældre end 10 år, eller det ikke er det første par briller, kan I nøjes med at bestille tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek, som vi også kan udføre i en synstest til børn. Her udmåler vi, om barnets briller fra Ray-Ban Kids skal korrigere for nærsynethed, langsynethed eller bygningsfejl. Med samme ekspertise og avancerede optiske udstyr, som vi normalt udfører den med. 

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

Vi ta'r dit syn alvorligt.