Ray-Ban Kids

15 Resultater
Relevans

Ray-Ban Kids briller – ikoniske briller til børn

Mange kender måske bedst Ray-Ban for utallige ikoniske solbriller, der både findes som Ray-Ban solbriller til voksne og Ray-Ban solbriller til børn. Ray-Ban markerer sig imidlertid også med almindelige Ray-Ban briller til børn under mærket Ray-Ban Kids.

Med Ray-Ban briller til børn har dit barn mulighed for at tage del i det moderigtige univers, som Ray-Ban er en garanti for. For selv børnebriller fra Ray-Ban er afstemt med modens brilletrends. Præcis som Ray-Ban briller til voksne er.

Med Ray-Ban briller til børn får de mindste altså en enestående mulighed for at spejle sig i de voksne.

Her på siden kan du se vores udvalg af briller fra Ray-Ban Kids. Hvis du finder et par børnebriller, som dit barn kunne tænke sig at prøve, er I altid velkomne i en af vores mange butikker. Hvis de Ray-Ban briller til børn, I gerne vil kigge på, ikke er hjemme i butikken, kan vi nemt og bekvemt bestille dem hjem til jer.

Populære Ray-Ban brillestel til børn

Ray-Ban har i tidens løb markeret sig med et væld af populære brille- og solbrillemodeller. Eksempelvis Aviator solbriller, der i 1930'erne for alvor satte Ray-Ban på verdenskortet og skabte monopollignende tilstande i solbrillebranchen.

Ray-Ban har siden også produceret Aviator-modellen som hverdagsbriller. Ikke kun til voksne, men også til børn.

Udover Ray-Ban pilotbriller til børn finder du runde Ray-Ban briller til børn med mærkets karakteristiske kvalitetsmaterialer, ligesom du finder Ray-Ban briller med mere kantede stelformer og i legesyge farver, der appellerer til børns fantasi.

Med Ray-Ban briller til børn har du og dit barn med andre ord rig mulighed for at finde børnebriller, der passer til alle ønsker, ansigtsformer og ansigtstræk.

Køb Ray-Ban briller til børn

Når børn skal have briller, er der flere ting, du som forælder bør tage højde for. Herunder hvilke brilleglas der skal i dit barns briller. Børn har det med at være mindre forsigtige med deres ting end voksne, og du bør derfor vælge en type brilleglas, der ikke så nemt får ridser.

Hvis dit barn vil opleve en synlig forskel med Ray-Ban briller til børn, kan vores autoriserede optikere måle dit barns præcise synsstyrke i en Synsprøve med sundhedstjek, som vi også kan udføre på børn. Her kortlægger vi altså, om han eller hun døjer med synsfejl som nærsynethed, langsynethed eller bygningsfejl.

Efterfølgende giver vores glasspecialister jer rådgivning om det bedste valg af brilleglas til børn, som findes i forskellige prisklasser.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Husk lægebesøget jf. dansk lovgivning

Hvis dit barn er yngre end 10 år, og det er første gang, at han eller hun skal have briller, skal I jf. dansk lovgivning forbi en læge eller øjenlæge, inden vores eksperter må udlevere brillerne.

Vi ta'r dit syn alvorligt