Fri levering til butik
Fri retur online
Nem & sikker betaling

Firkantede solbriller

191 Resultater
Relevans

Firkantede solbriller – populære solbriller til mænd og damer

Siden starten af det 20. århundrede er solbriller blevet set som en vigtig accessory, når vi nyder vejret udenfor. Fra 1930’erne begyndte flere hollywoodstjerner og populære sportspersoner at udtrykke sig med solbriller.

Solbriller blev ikke kun populære, fordi de er et ideelt middel til at udtrykke ens personlige stil. Flere fik også øjnene op for, at solbriller sikrer et skarpt syn i solen og beskytter øjnene mod solens usunde UV-lys.

Firkantede solbrillers store gennembrud

I 1960’erne begyndte æraen for firkantede solbriller for alvor. Lige siden dengang har de ikke været til at undgå i modebilledet og i sæsonens solbrilletrends.

Særligt den berømte franske sangerinde Francoise Hardy kunne regelmæssigt ses iført et par store firkantede solbriller med et markant stel. Det medførte, at mange kvinder i 60’erne begyndte at gå med firkantede solbriller.

For mændenes vedkommende var det særligt Bob Dylan, der gjorde firkantede solbriller til et fashionstatement i 60’erne. Især de ikoniske Wayfarer solbriller fra Ray-Ban har fået en kultstatus, efter at en berømthed som selveste Bob Dylan bar dem.

Gå på opdagelse online her på siden, eller besøg din lokale Synoptik i dag. I butikken finder du mærker som Prada, Gucci, Hugo Boss, Emporio Armani, Persol, Michael Kors, Ray-Ban, Saint Laurent, Tom Ford, Oakley, Burberry og mange flere.

Firkantede solbriller til damer og mænd

I Synoptik finder du et stort udvalg af firkantede solbriller til både mænd, damer og børn. Vi forhandler alle de mest populære solbriller i alle prisklasser. Du behøver altså ikke at gå på kompromis med hverken budget eller kvalitet.

Med et par firkantede solbriller har du gode forudsætninger for at opnå et stilfuldt udseende. Uanset om du har en løs t-shirts på eller er dresset op med en fin kjole.

Da firkantede solbriller altid er fast inventar i sæsonens solbrilletrends, er du samtidig sikker på at være med på moden år efter år.

Du finder bl.a. statementsolbriller med et smalt og firkantet stel fra Versace, ligesom du også finder firkantede solbriller fra Tom Ford.

Solbriller med UV-beskyttelse

Uanset hvilke firkantede solbriller du vælger i Synoptik, er du garanteret optimal beskyttelse. Alle vores solbriller yder 100% UV-beskyttelse. Det sikrer, at dine øjnes sundhed ikke bliver påvirket af solens UV-lys.

Afhængig af, hvornår og i hvilke situationer du bruger dine solbriller, kan en bestemt farve på dine solbrilleglas have stor betydning for dit syn i solen.

Hvis du er i tvivl om, hvilken glasfarve du skal vælge, kan vi rådgive dig i din lokale Synoptik.

Hvem klæder firkantede solbriller?

Med et stort udvalg af solbriller kan det til tider være uoverskueligt at finde et nyt par. Det vil som udgangspunkt være en god idé at gå efter et par solbriller, som du ved vil passe godt til din ansigtsform og dine ansigtstræk.

Firkantede solbriller passer godt til damer og mænd, der har et rundt eller aflangt ansigt. Til et rundt ansigt anbefaler vi firkantede solbriller, der har et smallere stel. Vælg eksempelvis New Wayfarer fra Ray-Ban, som er ideelle til din runde ansigtsform.

Er dit ansigt aflangt, kan et par store firkantede solbriller skabe mere bredde i dit ansigt. Fra de store solbrillemærker som Gucci og Burberry finder du store firkantede solbriller med et oversized look, der vil passe godt til dig.

Prøv vores Virtual-Try-On-system for at se, om et par firkantede solbriller passer til dig. Når du er inde på et produktbillede, skal du blot klikke på det lille ikon med ’Prøv på mig’.

Firkantede solbriller med styrke

Bruger du kontaktlinser eller briller til daglig, er firkantede solbriller med styrke med stor sandsynlighed nødvendige for at sikre dig et skarpt syn i solen.

Hos Synoptik kan du vælge firkantede solbriller med lige præcis din styrke, som vores autoriserede optikere kan måle i en Synsprøve med sundhedstjek.

Her kortlægger vi bl.a., hvilken synsfejl dine firkantede solbriller med styrke skal korrigere for. Altså om det eksempelvis er nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl, alderssyn eller andre synsudfordringer.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Solbrilleglas med glidende overgang

Hvis du har flerstyrkeglas i dine hverdagsbriller, er glidende overgang i dine brilleglas ideelle til dine firkantede solbriller med styrke. På den måde kan du gøre alt det, du plejer. Helt uden at skulle bekymre dig om ikke at kunne se skarpt i solen.

Om det er at sidde på terrassen med en bog eller køre sikkert i bil og undgå blænding, når solen skinner. Ønsker du at vide mere om firkantede solbriller med glidende overgang og se vores store udvalg af solbrilleglas, er du velkommen til at kigge forbi hos vores eksperter.

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK

Vi ta’r dit syn alvorligt