Fri levering til butik
Altid fri retur online
Returret til 10.01.24

Guldsolbriller - køb online

39 Resultater
Relevans

Find dine guldsolbriller i Synoptik

I Synoptik finder du alt fra sorte solbriller til brune solbriller og modeller i runde stelformer og cat eye former fra alle de førende designermærker. Guldsolbriller er naturligvis ingen undtagelse.

Guldsolbriller emmer af luksus og elegance. Den forgyldede farve på stellene kan fuldende ethvert udseende. Da solbriller i guld dukkede op i markedet, blev de fremstillet i massivt guld og var udsmykket med ædelsten. I 1940'erne blev de eksklusive guldsolbriller imidlertid produceret i både lettere og mere økonomisk overkommelige materialer.

Guldsolbriller gik af mode i nogle årtier, men fik senere et comeback med vintagestel og retroinspirerede stelformer, der blev båret af prominente personer som Ali Wong, Brad Pitt og Gigi Hadid.

I dag er de igen blevet et populært valg blandt solbrilleelskere, der vil beskytte deres øjne mod solens ultraviolette lys. Og hos personer, der vil udtrykke sig med mærker som Ray-Ban, Tom Ford, Versace, Gucci og Chloé.

Solbriller i guld fra alle de populære mærker finder du i din lokale Synoptik og online her på synoptik.dk

Guldsolbriller til herrer og damer

Solbriller i guld hjælper dig med at understrege din personlige stil. Uanset dit køn. Guldsolbriller kan altså bæres af både mænd og kvinder.

Når du skal vælge dine solbriller, er det en god idé at have øje for både størrelsen og formen på stellet.

Hvis du går efter et minimalistisk udtryk, kan du med fordel kigge efter tynde og runde solbriller i guld. Dyrker du derimod solbriller, der kan give dig et mere nutidigt og moderne udtryk, er firkantede solbriller i guld et oplagt valg.

Pilotsolbriller med guldstel eller cat eye solbriller i guld er perfekte, hvis du ønsker et tidløst udtryk. De klassiske unisex guldsolbriller fra Ray-Ban, også kendt som aviatorstel, har en tynd ramme i gyldne nuancer, som sikrer dig solbriller til alle anledninger.

Hvilken glasfarve passer til solbriller i guld?

Det er ikke uden betydning, hvilken farve på dine guldsolbrillers glas du vælger. Snarere tværtimod. Glasfarver findes med forskellige egenskaber.

Guldsolbriller med brune glas giver en varm og beroligende tone, der fremhæver kontraster. Det er bl.a.en fordel, når du nyder livet i naturen. Gyldne eller orangetonede glas giver dig god kontrast i svagt lys, mens grå glas er gode til cykling eller bilkørsel. Søger du en god allround glasfarve, er grønne glas ideelle.

Hos Synoptik har du mulighed for selv at vælge glasfarven på dine guldsolbriller. Ligesom du også kan vælge en overfladebehandling, der forbedrer din beskyttelse mod sollys.

Hvis du vil opleve ultimativ synskomfort, er guldsolbriller med polariserede glas mere effektive end andre glastyper. Polariserede solbrilleglas er især populære, fordi de reducerer genskin fra solen fra bl.a. våde og glatte overflader. Det betyder, at de solbrilleglassene egner sig til aktiviteter som skiløb, fiskeri og bilkørsel.

Beskyt dine øjne med 100% UV-beskyttelse

UV-lys er ikke til at spøge med. Det kan påvirke dine øjnes sundhed og føre til forandringer på et senere stadie. Heldigvis kan du beskytte dine øjne ved at bruge solbriller med UV-beskyttelse.

Uanset hvilke guldsolbriller du vælger fra vores store udvalg, er du garanteret optimal øjenbeskyttelse i solen. Alle er CE-mærkede og yder 100% UV-beskyttelse. På den måde skal du ikke være bekymret for dine øjnes trivsel, når du befinder dig uden for.

Hvilke solbrillestel i guld passer til dig?

Solbriller i guld har i dag for alvor genvundet sin plads i modebranchen og den nyeste solbrillemode. Modedefinerende mærker som GucciBurberry og Miu Miu har specielt været medvirkende til guldsolbrillers store succes.

Hvis du er i tvivl om, hvilke solbrillestel i guld der klæder dig bedst , kan du altid besøge vores uddannede brillestylister i din lokale Synoptik. Ved at kigge på din ansigtsform, dine farver, din øvrige stil og dine ansigtstræk hjælper vi dig med at finde de bedste guldsolbriller til dig og dit ansigt.

Køb solbriller i guld hos Synoptik

Hvis det er tid til nye guldsolbriller, kan du finde et stort udvalg hos Synoptik. Både online her på synoptik.dk og i en af vores mange butikker landet over.

Du kan gå på opdagelse i kendte designermærker som Ray-Ban, Tom Ford, Chloé, Michael Kors, Bottega Veneta eller andre fra vores omfattende udvalg.

Dine muligheder for at finde nye eksklusive guldsolbriller er mange i Synoptik.

Få guldsolbriller med din styrke

Solen er sjovest at nyde, når du ser skarpt. I Synoptik kan du heldigvis få de fleste af vores solbriller med styrke, som især er ideelle til dig, der bruger briller. Det gælder også solbriller i guld.

Din unikke synsfejl er ingen hindring for at få guldsolbriller med styrke, der kan hjælpe dig med at stille skarpt i solen. Alt det og meget mere kortlægger vores autoriserede optikere i en Synsprøve med sundhedstjek.

Vi måler bl.a. din præcise synsstyrke og undersøger, om det f.eks. er nærsynethedlangsynethedbygningsfejlalderssyn eller andre synsudfordringer, som dine guldsolbriller med styrke skal korrigere for.

Bestil tid til din grundige synsprøve her, og få de bedste forudsætninger for at nyde alle dit livs værdifulde øjeblikke i solen.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Vi ta'r dit syn alvorligt