Fri levering til butik
Fri levering til udleveringssted ved +499 kr.
Altid fri retur online

Guldsolbriller - køb online

37 Resultater
Relevans

Find dine guldsolbriller i Synoptik

Guldsolbriller emmer af luksus og elegance og kan fuldende ethvert look. Da solbriller i guld dukkede op på markedet, blev de fremstillet i massivt guld og var besat med ædelsten, men i 1940’erne begyndte man at lave de eksklusive guldsolbriller i både lettere og mere økonomisk overkommelige materialer.

 

Guldsolbriller gik af mode i nogle årtier men fik senere et comeback med vintagestel, der blev båret af Ali Wong, Brad Pitt og Gigi Hadid. I dag er de igen blevet et populært valg blandt solbrilleelskere.

 

Hos Synoptik finder du et stort udvalg af guldsolbriller fra en lang række kendte brands som Ray-Ban, Tom Ford, Versace, Gucci og Chloé.

 

Guldsolbriller til herrer og damer

Solbriller i guld hjælper dig med at understrege din personlige stil. Derfor kan guldsolbriller også bæres af mænd såvel som kvinder. Når du skal vælge dine solbriller, er det en god idé at have øje for både størrelsen og formen på stellet.

 

Hvis du går efter et minimalistisk udtryk med vintage-feel, er det en god idé at kigge efter tynde, runde solbriller i guld. Leder du derimod efter solbriller, der kan give dig et mere nutidigt og moderne udtryk, er firkantede solbriller med guldstel et oplagt valg.

 

Pilotsolbriller med guldstel eller cat eye solbriller i guld er perfekte, hvis du er på udkig efter en statement-solbrille. De klassiske unisex guldsolbriller fra Ray-Ban, også kendt som aviatorstel, er forsynet med en tynd ramme i gyldne nuancer, der giver et tidløst look, som kan bruges til alle anledninger.

 

Hvilken farve glas passer til solbriller i guld?

Toningen på dine guldsolbrillers glas påvirker deres egenskaber. Guldsolbriller med brunt glas giver en varm og beroligende tone, der fremhæver kontraster, hvilket blandet andet er en fordel, når du laver aktiviteter i naturen. Gyldne eller orangetonede glas giver god kontrast i svagt lys, men grå glas er gode til cykling eller bilkørsel og grønne glas er gode til de fleste aktiviteter.

 

Hos Synoptik har du mulighed for selv af vælge glasfarven på dine guldsolbriller ligesom du også kan vælge en coating, der forbedrer beskyttelsen mod sollys. For eksempel forbedrer polariserede glas i solbriller komforten i situationer med stærkt lys.

 

Polariserede glas reducerer genskin fra solen og skinnende overflader, så du kan anvende dine solbriller, når du fisker eller ror i kajak. Solbriller med gyldent spejlglas giver dig et moderne look, samtidig med at det blokerer for, at det skarpe lys kan passere gennem glassene.

 

Solbriller med guldstel der passer til dig

Guldsolbriller har de seneste år gjort comeback blandt modebevidste mænd og kvinder og findes i dag i et hav af forskellige udgaver. Hvis du er i tvivl om, hvilke guldsolbriller der passer til dig ansigt, kan du altid besøge din lokale Synoptik, hvor vores uddannede brillestylister står klar til at hjælpe dig. Vores brillestylister har stor viden om den nyeste solbrillemode og kan hjælpe dig med finde lige netop de solbriller, der passer til din ansigtsform og dine unikke ansigtstræk

 

Køb solbriller i guld hos Synoptik

Hos Synoptik har vi et stort udvalg af solbriller med guldstel, så du kan finde et par, der passer til netop dig, uanset om du er til runde eller firkantede solbriller eller guldsolbriller fra Ray-Ban, Tom Ford, Gucci, eller Versace.

 

Hvis du bruger briller eller kontaktlinser til daglig og ønsker guldsolbriller med styrke, kan vores autoriserede optikere sørge for, at du får din præcise synsstyrke. Når du får udmålt din synsstyrke foretager vi også en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek, hvor vi bl.a. kortlægger, om dine guldsolbriller med styrke skal korrigere for f.eks. nærsynethedlangsynethedbygningsfejlalderssyn eller andre synsudfordringer.

 

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK

Vi ta'r dit syn alvorligt.