Hugo Boss

41 Resultater
Sortér efter
Relevans

Hugo Boss-briller - tysk perfektionisme

Hugo Boss er et tysk mærke, der har fokus på godt design og høj kvalitet. Mærket, der har eksisteret i næsten 100 år, er blandt andet kendt for at producere parfume, tøj, solbriller og briller. Alt er kendetegnet ved høje standarder, når det gælder kvalitet, design og håndværk. Og brillerne er altid afstemt sæsonens nyeste trends og tendenser på overlegen vis.

Brillekollektionen fra Hugo Boss byder på klassiske og elegante modeller, som kan bæres ved alle lejligheder. Designet er rent og underspillet, og materialevalget er sublimt. Med et par briller fra Hugo Boss er du garanteret et stilfuldt og klassisk look.

Med Hugo Boss får du et par stilsikre briller i moderne og tidssvarende design. Du er desuden garanteret et par velproducerede briller i kvalitetsmaterialer og med en perfekt pasform.  

Prøv Hugo Boss-briller i Synoptik

Et skarpere syn med dine nye Hugo Boss-briller starter med en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek i din lokale Synoptik. Her udmåler vores autoriserede optikere dine præcise styrker og sørger for, at du får gode forudsætninger for at stille skarpt på dit livs små øjeblikke.

Bestil tid

Få Hugo Boss-briller på abonnement

I Synoptik har du mulighed for at få dine Hugo Boss-briller i et All-Inclusive™ Abonnement. Her lejer du minimum 2 par briller, solbriller med styrke eller kontaktlinser til en fast, månedlig pris. Som abonnent får du tilmed et væld af fantastiske fordele. Bl.a. altid nye glas, når dit syn løbende ændrer sig, eksklusiv tryghedsordning, adgang til udvidede synsprøver med sundhedstjek (værdi 298 kr.) efter behov og meget, meget mere.

SE ALLE DINE FORDELE

Hør meget mere om mulighederne for at få Hugo Boss-briller på abonnement hos vores abonnementsspecialister i din lokale Synoptik, og kom godt i gang med at opleve fuld tryghed og en synlig forskel med hjælp fra vores synseksperter.

Vi ta'r dit syn alvorligt.