Hugo Boss

4 Resultater
Relevans

Hugo Boss briller - tysk perfektionisme

Hugo Boss er et tysk mærke, der har fokus på godt design og høj kvalitet. Mærket, der har eksisteret i næsten 100 år, er bl.a. kendt for parfume, tøj, solbriller og briller under navnet BOSS Eyewear. Alt er kendetegnet ved høje standarder, når det gælder kvalitet, design og håndværk. Og brillerne er altid afstemt sæsonens nyeste trends og tendenser. På overlegen vis.

Brillekollektionen fra Hugo Boss byder på klassiske og elegante modeller, som kan bæres ved alle lejligheder. Designet er rent og underspillet, og materialevalget er sublimt. Med et par briller fra Hugo Boss er du garanteret et stilfuldt og klassisk look.

Med Hugo Boss får du et par stilsikre briller i moderne og tidssvarende design. Du er desuden garanteret et par briller i kvalitetsmaterialer og med en perfekt pasform, der giver dig mulighed for at beholde dine Hugo Boss briller mange år frem. Helt uden at miste din moderigtige aktualitet. 

Prøv Hugo Boss briller i Synoptik

Dit skarpere syn med dine nye Hugo Boss briller starter med en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek i din lokale Synoptik. Her udmåler vores autoriserede optikere dine præcise styrker og sørger for, at du får gode forudsætninger for at stille skarpt på dit livs små øjeblikke. Uanset om du er nærsynet, langsynet, har bestemte bygningsfejl eller alderssyn.

Din udvidede synsprøve indeholder meget mere end en præcis udmåling af dine styrker. Med avanceret optisk udstyr undersøger vi dig bl.a. også for eventuelle tegn på grå stær, grøn stær, diabetes, forhøjet blodtryk og eventuelle øjenproblemer.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

Få Hugo Boss-briller på abonnement

I Synoptik har du mulighed for at få dine Hugo Boss briller i et All-Inclusive™ Abonnement. Her lejer du dine briller, solbriller med styrke eller kombinerer med kontaktlinser til en fast månedlig pris. Som brilleabonnent får du tilmed et væld af eksklusive fordele. Bl.a. altid nye glas, når dit syn løbende ændrer sig, eksklusiv tryghedsordning, udvidede synsprøver med sundhedstjek (værdi 298 kr.) og kontaktlinsetjek efter behov og meget, meget mere.

SE ALLE DINE FORDELE

Hør meget mere om mulighederne for at få Hugo Boss briller på abonnement hos vores abonnementsspecialister i din lokale Synoptik, og kom godt i gang med at opleve fuld tryghed og en synlig forskel med hjælp fra vores synseksperter.

Vi ta'r dit syn alvorligt.