Hugo Boss

18 Resultater
Relevans

Hugo Boss briller – tysk perfektionisme

Hugo Boss er et tysk mærke, der har fokus på godt design og høj kvalitet.

Mærket, der har eksisteret i næsten 100 år, er bl.a. kendt for parfume, tøj, solbriller og briller under navnet BOSS Eyewear.

Alle Hugo Boss’ kollektioner er kendetegnet ved høje standarder. Både når det gælder kvalitet, design og håndværk. Ligesom brillerne altid er afstemt med sæsonens nyeste trends og tendenser. På overlegen vis.

En kollektion med tidløse og klassiske stel

Brillekollektionen fra Hugo Boss byder på klassiske og elegante modeller, som kan bæres ved alle lejligheder. Designet er rent og underspillet, og materialevalget er sublimt. Med et par Hugo Boss briller er du garanteret et stilfuldt og klassisk udtryk.

Hugo Boss brillestel er stilsikre og i moderne og tidssvarende design. Du er altså garanteret et par briller i kvalitetsmaterialer og med en perfekt pasform, der giver dig mulighed for at beholde dine Hugo Boss briller mange år frem. Helt uden at miste din moderigtige aktualitet. 

Hugo Boss briller til herre

Hugo Boss formår gang på gang at indkapsle den moderne livsstil, og kollektionen af smarte og urbane Boss briller passer perfekt til enhver moderne mand.

Hugo Boss briller passer til enhver situation. Og til enhver lejlighed. Når du køber et Hugo Boss brillestel til herre, er du derfor klædt på til dagen – uanset hvad den bringer.

Med de smarte, firkantede og tidløse Hugo Boss briller og runde, moderne brillestel er Hugo Boss briller et sikkert brillevalg til urbane mænd.

Prøv Hugo Boss briller i Synoptik

Hvis det er tid til et skarpere syn med Hugo Boss briller, kan du bestille tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek i din lokale Synoptik.

Din grundige synsprøve indeholder meget mere end en præcis udmåling af din synsstyrke til dine Hugo Boss briller og en kortlægning af, om du er nærsynet, langsynet, har bygningsfejl eller døjer med alderssyn.

Med avanceret optisk udstyr undersøger vi dig også for eventuelle tegn på grå stærgrøn stær, diabetes, forhøjet blodtryk og mulige øjenproblemer.

Bestil tid i dag, og kom godt i gang med at nyde dit skarpere syn med Boss briller til mænd.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

Få Hugo Boss briller på abonnement

I Synoptik har du mulighed for at få dine Hugo Boss briller i et All-Inclusive™ Abonnement.

I dit abonnement med Hugo Boss briller kombinerer du dem med andre brillersolbriller med styrke eller kombinerer med kontaktlinser og betaler kun en fast månedlig pris.

Som brilleabonnent får du tilmed et væld af eksklusive fordele. Du får bl.a. nye brilleglas, når dit syn løbende ændrer sig, ekstra tryghed ved skade eller bortkomst, udvidede synsprøver med sundhedstjek (værdi 298 kr.) og kontaktlinsetjek efter behov og meget, meget mere.

Hør meget mere om dine muligheder for at få Hugo Boss briller på abonnement i din lokale Synoptik, og gå på opdagelse i alle dine mange fordele lige her.

SE ALLE DINE FORDELE

Vi ta'r dit syn alvorligt.