Perfekt syn på pisterne

Kontaktlinser er rigtig gode, hvis du elsker at suse ned af pisterne. Følg blot disse enkle råd. Så vil du have et perfekt syn og sunde øjne. Både på pisterne og derhjemme.

UV-beskyttelse

UV-intensiteten kan være 100 gange større på skibakken end derhjemme, da lyset reflekteres af sneen. Overvej kontaktlinser med et indbygget UV-filter. Kig forbi din lokale Synoptik, og hør nærmere hos vores kontaktlinsespecialister.

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK

Skibriller

Skibriller er endnu vigtigere for dig som kontaktlinsebruger, da vinden får dine øjne til at tørre ud og giver dig tørre øjne. Lave temperaturer betyder desuden lav luftfugtighed, som også kan genere dine øjne. Læs vores 5 råd til vinterøjne lige her.

Endagslinser

Endagslinser er praktiske på rejser. Du behøver ikke at bekymre dig om at kunne miste en kontaktlinse, og du skal ikke medbringe kontaktlinsevæske. Desuden er det rart at kunne tage et par friske kontaktlinser på efter en lang dag på pisterne med skarp sol og kulde.

KØB ENDAGSLINSER

Solbriller

Det er altid vigtigt at have solbriller med, når solen skinner. I den lave forårs- og efterårssol såvel som på skibakken og på din sommerferie. Husk derfor at medbringe solbriller. Og husk at bruge solbriller med 100% UV-beskyttelse, som alle solbriller i vores omfattende sortiment af populære kvalitetssolbriller har.

Som kontaktlinseabonnent i Synoptik får du altid 25% på dine solbriller. Både med og uden styrke. Og fra alle de populære kvalitets- og designermærker. Lige fra Ray-Ban til Gucci, Burberry, Polaroid, Hugo Boss, Oakley og mange, mange flere kendte mærker.

SE UDVALG AF SOLBRILLER

Skal du flyve på din ferie? Læs vores 6 gode råd om en behagelig flyrejse lige her.

Få ekspertrådgivning af kontaktlinsespecialister i Synoptik

Det kræver sin ekspert at hjælpe dig med at blive helt klar til din skiferie og dit syn på din skiferie. Dem finder du i Synoptik. Vores kontaktlinsespecialister står klar til at give dig ekspertrådgivning om dit bedste syn og øjenbeskyttelse, når du skal indtage pisterne.

Kig forbi en af vores mange butikker, og bliv klogere på, hvordan du kan passe bedst på dit syn på din skiferie. Alt det gør vi med stor ekspertise i en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek.

BESTIL TID

I butikken kan du også få hjælp af vores abonnementsspecialister til at tegne et kontaktlinseabonnement med et væld af eksklusive fordele:

  • Kontaktlinser efter behov
  • Altid 25% rabat på alle designerstel, unikke kvalitetsglas og solbriller med og uden din styrke
  • Udvidede synsprøver med sundhedstjek og kontaktlinsetjek efter behov
  • Gratis erstatnings- og nødlinser på farten
  • 100% fleksibilitet

SE ALLE DINE FORDELE

Vi ta'r dit syn alvorligt.