Perfekt syn på pisterne

Kontaktlinser er rigtig gode, hvis du elsker at suse ned af pisterne. Følg disse enkle råd, så vil du have perfekt syn og sunde øjne på både pisterne og derhjemme.

UV-beskyttelse

UV-intensiteten kan være 100 gange større på skibakken end derhjemme, da lyset reflekteres af sneen. Overvej kontaktlinser med UV-filter. Kig forbi Synoptik og hør mere.

Skibriller

Skibriller er endnu vigtigere for dig som kontaktlinsebruger, da vinden får dine øjne til at tørre ud. Lave temperaturer betyder desuden lav luftfugtighed, som også kan genere øjnene. Læs vores 5 råd til vinterøjne.

1-dagskontaktlinser

1-dagskontaktlinser er praktisk på rejser. Du behøver ikke at bekymre dig om at kunne miste en kontaktlinse, og du skal ikke medbringe rensevæske. Desuden er det rart at kunne tage et par friske kontaktlinser i efter en lang dag på pisterne med skarp sol og kulde.

Solbriller

Medbring solbriller til når du sidder på terrassen med din varme kakao bagefter. Så beskytter du hele øjet inklusiv øjenomgivelserne. Som Synoptik-abonnent får du altid vores faste rabat på 25% på solbriller.

God skiferie!

Læs også vores 6 råd til en behagelig flyrejse.

Bestil tid