Perfekt syn på pisterne

Kontaktlinser er gode, hvis du elsker at suse ned ad pisterne. Følg blot disse enkle råd. Så vil du have et perfekt syn og sunde øjne. Både på pisterne og derhjemme.

BESTIL TID TIL SYNSPRØVE

UV-beskyttelse

UV-intensiteten kan være 100 gange større på skibakken end derhjemme, da lyset reflekteres af sneen. Overvej kontaktlinser med et indbygget UV-filter. Kig forbi din lokale Synoptik, og hør mere hos vores specialister.

Skibriller

Skibriller er endnu vigtigere for dig som kontaktlinsebruger, da vinden får dine øjne til at tørre ud og giver dig tørre øjne. Lave temperaturer betyder desuden lav luftfugtighed, som også kan genere dine øjne. Læs vores 5 råd til vinterøjne lige her.

SE UDVALG AF SOLBRILLER

Endagslinser

Endagslinser er praktiske på rejser. Du behøver ikke at bekymre dig om at kunne miste en kontaktlinse, og du skal ikke medbringe kontaktlinsevæske. Desuden er det rart at kunne tage et par friske kontaktlinser på efter en lang dag på pisterne med skarp sol og kulde.

KØB ENDAGSLINSER

Solbriller

Det er altid vigtigt at have solbriller med, når solen skinner. I den lave forårs- og efterårssol såvel som på skibakken og på din sommerferie. Husk derfor at medbringe solbriller. Og husk at bruge solbriller med 100% UV-beskyttelse, som alle solbriller i vores omfattende udvalg har.

Som kontaktlinseabonnent i Synoptik får du altid 25% på dine solbriller. Både med og uden styrke. Og fra alle de populære kmærker. Lige fra Ray-Ban til Gucci, Burberry, Polaroid, Hugo Boss, Oakley og mange flere.

SE UDVALG AF SOLBRILLER

Få rådgivning af eksperter i Synoptik

Det kræver sin ekspert at hjælpe dig med at blive helt klar til din skiferie og dit syn på din skiferie. Dem finder du i Synoptik. Vores kontaktlinsespecialister står klar til at give dig ekspertrådgivning om dit bedste syn og øjenbeskyttelse, når du skal indtage pisterne.

Kig forbi en af vores mange butikker, og bliv klogere på, hvordan du kan passe bedst på dit syn på din skiferie. Alt det gør vi med stor ekspertise i en Synsprøve med sundhedstjek.

BESTIL TID TIL SYNSPRØVE

Oplev frihed med kontaktlinser på abonnement

I butikken kan du få hjælp til at tegne et kontaktlinseabonnement med et væld af eksklusive fordele:

  • Kontaktlinser efter behov
  • Altid 25% rabat på alle designerstel, unikke kvalitetsglas og solbriller med og uden din styrke
  • Synsprøver med sundhedstjek og kontaktlinsetjek efter behov
  • Gratis erstatnings- og nødlinser på farten
  • 100% fleksibilitet

SE ALLE DINE FORDELE

Vi ta'r dit syn alvorligt