Solbriller - Find dine nye designersolbriller | Synoptik
Søg
 
 
Briller Kontaktlinser Solbriller
Viden
Kundefordele Tilbud
Online synstjek
Bestil tid
Find Butik
 

De nyeste solbriller – altid

Vores store udvalg af solbriller er altid opdateret med de nyeste designs, så du året rundt kan finde solbriller, der matcher din stil. Vi har alle de kendte solbrillemærker på hylderne og helt unikke mærker, som kun forhandles hos os. Alle vores solbriller fås med og uden styrke og giver dig 100% UV-beskyttelse, så du trygt kan koncentrere dig om at finde de solbriller, der får dig til at se bedst ud på en solskinsdag.
Bestil tid

De mest populære
solbriller lige nu

På vores top-5 liste kan du se hvilke solbriller, der er mest populære lige nu. Måske de også er noget for dig?

Sæsonens
solbrilletrends

Stjæl stilen med et par cool vintage solbriller eller sæt knald på farverne, når solen skinner. Se de fire stærkeste solbrilletrends lige nu – athleisure, vintage, transparent og coloursplash – og lad dig inspirere til dine nye solbriller.

Farven på glasset

Farven på dine solbrilleglas kan have stor betydning. De forskellige glasfarver har hver deres funktion, når det gælder dit syn i solen. Skal du fx bruge solbriller på vandet, cykel- eller golfturen, kan den rigtige glasfarve forbedre dit syn, når du vil præstere. Se glasfarverne, og læs om deres funktion her.

Få dine solbriller
med styrke

Alle vores solbriller kan fås med styrke, og er den perfekte løsning til dig, der normalt bruger briller. Bestil tid til en Certificeret Synsprøve, og vælg mellem vores mange solbrillemærker, så du kan se lige så godt udendørs, som du ser indendørs.

Kender du historien bag
solbrillemærkerne?

Vidste du fx, at Ray-Ban går helt tilbage til 1930’erne og oprindeligt blev udviklet til piloter? Bliv klogere på, hvad de forskellige solbrillemærker står for, og læs om baggrunden for deres stilsikre solbrillekollektioner, du altid finder på vores hylder.

Synoptik A/S  |  Lyskær 1  |  DK-2730  |  CVR: 6275 6217  |  +45 36 73 77 55LinkedInFacebook