Solbriller - Find dine nye designersolbriller | Synoptik
Søg
 
 
Briller Kontaktlinser Solbriller
Viden
Kundefordele Tilbud
Online synstjek
Bestil tid
Find Butik
 

De nyeste solbriller – altid

Vores store udvalg af solbriller er altid opdateret med de nyeste designs, så du året rundt kan finde solbriller, der matcher din stil. Vi har alle de kendte solbrillemærker på hylderne og helt unikke mærker, som kun forhandles hos os. Alle vores solbriller fås med og uden styrke og giver dig 100% UV-beskyttelse, så du trygt kan koncentrere dig om at finde de solbriller, der får dig til at se bedst ud på en solskinsdag.
Bestil tid

De mest populære
solbriller lige nu

På vores top-5 liste kan du se hvilke solbriller, der er mest populære lige nu. Måske de også er noget for dig?

Sæsonens stærkeste solbrilletrends

Foråret og sommeren står for døren, og forude venter de lyse timer, varme solskinsdage og naturligvis også spændende solbrillenyheder i vores butikker. Der er særligt fire modetendenser, som dominerer solbrillemoden i 2018. Vi ser en genopståen af 90’ernes tendenser og et indspark af en masse farver og forskellige kulturer, samtidig med, at solbriller med transparente stel vinder frem. Sommerens solbriller får flotte blå glas, der bliver et kæmpe hit både som spejlglas og farvede glas.

Se de fire stærkeste modetrends for solbrillemode i 2018 som inspiration til dit næste solbrillelook.

Farven på glasset

Farven på dine solbrilleglas kan have stor betydning. De forskellige glasfarver har hver deres funktion, når det gælder dit syn i solen. Skal du fx bruge solbriller på vandet, cykel- eller golfturen, kan den rigtige glasfarve forbedre dit syn, når du vil præstere. Se glasfarverne, og læs om deres funktion her.

Få dine solbriller
med styrke

Alle vores solbriller kan fås med styrke, og er den perfekte løsning til dig, der normalt bruger briller. Bestil tid til en Certificeret Synsprøve med Sundhedstjek, og vælg mellem vores mange solbrillemærker, så du kan se lige så godt udendørs, som du ser indendørs.

Kender du historien bag
solbrillemærkerne?

Vidste du fx, at Ray-Ban går helt tilbage til 1930’erne og oprindeligt blev udviklet til piloter? Bliv klogere på, hvad de forskellige solbrillemærker står for, og læs om baggrunden for deres stilsikre solbrillekollektioner, du altid finder på vores hylder.

Synoptik A/S  |  Lyskær 1  |  DK-2730  |  CVR: 6275 6217  |  +45 36 73 77 55LinkedInFacebook