Fri levering til butik
Fri levering til udleveringssted ved +499 kr.
Altid fri retur

Polaroid Kids solbriller

4 Resultater
Sortér efter
Relevans

Polaroid Kids – professionel øjenbeskyttelse i børnehøjde

Børn fortjener det bedste af det bedste. Det gælder naturligvis også inden for solbriller, som først og fremmest skal beskytte deres øjne mod solens usunde UV-lys. Et ideelt valg til at passe på børns øjne i solen er Polaroid solbriller til børn.

Polaroid har i mange år været førende inden for optimal øjenbeskyttelse med mærkets populære kvalitetssolbriller til voksne. Men også inden for børnesolbriller markerer Polaroid Kids sig med flere fascinerende kollektioner, der giver de mindste mulighed for at spejle sig i de voksne.

Ligesom Polaroids solbriller til voksne er Polaroid solbriller til børn også altid aftemt med sæsonens nyeste solbrilletrends. Solbriller til børn fra Polaroid findes i sjove farvesammensætninger og i kvalitetsmaterialer, der kan tåle lidt af hvert i børn aktive hverdag.

Det er ikke kun de populære stelformer, farver og kvalitetsmaterialer, der gør Polaroid Kids solbriller populære. Det er især også deres 100% UV-beskyttelse og avancerede polariserede glas, der mere effektivt end nogen andre solbriller blokerer for solens UV-stråler.Samtidig sikrer kvalitetsglassene i Polaroid Kids solbriller et naturligt syn og den bedste farvegengivelse i solen.

Find Polaroid solbriller til børn i Synoptik

I din lokale Synoptik og online på synoptik.dk finder du et stort udvalg af Polaroid Kids solbriller, der kan hjælpe dig med at passe på dit barns syn i solen. Det er især vigtigt, fordi børns pupiller er større end voksne og derfor lukker mere lys ind. Det gør solbriller til børn med UV-beskyttelse vigtige.

Netop optimal øjenbeskyttelse til dit barn er du sikret, hvis du vælger Polaroid solbriller til børn. Solbriller fra Polaroid Kids er derfor en god investering, der kan hjælpe dit barns øjensundhed med at forblive intakt i solen.

Få Polaroid Kids solbriller med styrke

Hvis dit barn bruger briller til daglig, vil han eller hun blive glad for et par Polaroid Kids solbriller med styrke. På den måde kan barnet få alle detaljerne med, og solen bliver ingen hindring på legepladsen eller stranden i selskab med de andre børn.

Hvis du og dit barn ønsker Polaroid Kids solbriller med styrke, kan vores autoriserede optikere sørge for, at barnet får den helt rigtige styrke i solbrillerne fra Polaroid Kids. Uanset om barnet er nærsynet, langsynet eller har bygningsfejl.

Alt det gør vi med avanceret optisk udstyr i en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek, som vi også kan udføre på børn. Naturligvis med samme ekspertise, som vi altid udfører den med.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE TIL BØRN

Vi ta’r dit syn alvorligt.