Björn Borg Kids briller

8 Resultater
Relevans

Björn Borg Kids – sporty og robuste børnebriller

Björn Borg har i lang tid markeret sig med kvalitetsbriller til voksne, hvis designs har rødder i mærkets lange og stolte historik inden for sportsverdenen.

Selvsamme stil går igen i Björn Borgs undermærke til børn, Björn Borg Kids, der har et væld af robuste og sporty børnebriller.

Børnebriller med kvalitet i fokus

Björn Borg Kids har altid kvalitet i fokus. Og brillerne er afstemt med modens aktuelle brilletrends for at give børn mulighed for at se smarte ud og spejle sig i de voksne.

En rund model som BORG0501 35 er et godt eksempel på, at Björn Borg briller til børn gør en nutidig stil tilgængelig for selv de mindste.

Björn Borg briller til børns kvalitetsmaterialer gør dem ideelle til børns aktive hverdage, der ofte byder på leg og sjov. Her kan det være en forudsætning, at børnenes briller kan tåle lidt af hvert. Netop det har Björn Borg børnebriller specialiseret sig i.

Björn Borg briller til børn i økologiske acetater

Det er ikke kun robuste børnebriller i god kvalitet og i sporty designs, der kendetegner Björn Borg Kids. Børnebriller fra Björn Borg er et af de første brillemærker til børn, der har forenet smarte børnebriller med et af samfundets største trends: Større miljøbevidsthed.

Stellene i briller fra Björn Borg Kids indeholder økologiske acetater og bliver – som prikken over i’et – pakket i bionedbrydelige poser, når brillerne bliver gjort klar til børn, der har behov for at kunne se skarpt.

Populære Björn Borg briller til børn

Björn Borg gør mærkets populære stil tilgængelig for alle aldersgrupper. I vores udvalg af Björn Borg briller til børn finder du og dit barn mange af de populære stelformer, der hitter overalt i verden:

Med andre ord har Björn Borg børnebriller til alle ansigtsformer, ønsker og behov.

Find Björn Borg briller til børn i Synoptik

I din lokale Synoptik finder du et bredt udvalg af briller fra Björn Borg Kids, som kan hjælpe dit barn med at stille skarpt i hverdagen.

Hvis børnebriller fra Björn Borg skal hjælpe dit barn med kunne få alle barndrommens sjove øjeblikke med, kan vores imødekommende optikere måle dit barns syns- og brillestyrke.

Alt det gør vi med stor ekspertise i en Synsprøve med sundhedstjek, som vi også kan udføre på børn. Her kortlægger vi bl.a., om børnebriller fra Björn Borg skal korrigere for eksempelvis nærsynethed, langsynethed eller bygningsfejl.

Efterfølgende giver vores glasspecialister ekspertrådgivning om de bedste brilleglas til børn, og vores uddannede brillestylister hjælper dit barn med at finde Björn Borg børnebriller til barnets ansigtsform, farver og individuelle ansigtstræk

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Øje for detaljen