Björn Borg

57 Resultater
Sortér efter
Relevans

Briller fra Björn Borg - cool athleisure-look

Selvom de fleste forbinder Björn Borg med tennis og undertøj, er der meget mere at hente hos det svenske mærke, som i dag producerer alt fra tøj og sko til tasker og briller. Mærket, som er grundlagt af tennislegenden af samme navn, startede i 1980’erne med at producere innovativt undertøj til mænd. 

Siden har produktionen udviklet sig til at være langt mere omfattende. Idéerne er dog stadig de samme, som de var fra start. Innovation og kreativitet er stadig i højsædet hos Björn Borg. 

Med et par Björn Borg-briller får du god pasform og høj komfort i et enkelt og cool design, der er lavet til det aktive liv. Det sportslige udtryk slår i høj grad igennem, og Björn Borg-briller passer perfekt til den athleisure-tendens, der præger modebilledet i disse år. 

Har du lyst til at prøve et par Björn Borg-briller?

Så kig ind i din lokale Synoptik, eller bestil tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek. Her udmåler vores autoriserede optikere dine præcise styrker og foretager et omfattende tjek af dine øjnes sundhed. Vi undersøger dig bl.a. for øjen- og livsstilssygdomme som grå stær, grøn stær, diabetes og forhøjet blodtryk. Efterfølgende kan du få hjælp af vores uddannede brillestylister til at finde de briller fra Björn Borg, der klæder dig bedst.

Bestil tid

Vi ta'r dit syn alvorligt.