Björn Borg

27 Resultater
Relevans
23%
Du har set 23 af 27 produkter
Vis flere resultater

Briller fra Björn Borg - cool athleisure-look

Selvom de fleste forbinder Björn Borg med tennis og undertøj, er der meget mere at hente hos det svenske kvalitetsmærke, som i dag producerer alt fra tøj og sko til tasker og briller. Björn Borg, som er grundlagt af tennislegenden af samme navn, startede i 1980’erne med at producere innovativt undertøj til mænd. 

Siden har produktionen udviklet sig til at være langt mere omfattende. Idéerne er dog stadig de samme, som de var lige fra start. Innovation og kreativitet er stadig i højsædet hos Björn Borg. Det ses også i Björn Borg briller til voksne og Björn Borg briller til børn, som bærer prag af Björn Borgs lange og stolte historik inden for sportsverdenen.

Med et par Björn Borg briller får du god pasform og høj komfort i et enkelt og cool design, der er skræddersyet til dit aktive liv. Det sportslige udtryk i Björn Borg briller slår i høj grad igennem, og Björn Borg briller passer perfekt til den athleisure-tendens, der har præget modens trends og tendenser i mange år.

Find Björn Borg briller i mange modeller

Björn Borg briller fås i forskellige stelformer, der passer til alle typer ansigtsformer. Du finder alt fra runde Björn Borg briller til rektangulære Björn Borg briller, pilot Björn Borg briller og Björn Borg briller med katteøjne. I vores store udvalg af briller fra Björn Borg er dine muligheder mange.

Har du lyst til at prøve et par Björn Borg briller?

Kig ind i din lokale Synoptik, eller bestil tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek online på synoptik.dk. Her udmåler vores autoriserede optikere dine præcise styrker og finder bl.a. ud af, om dine briller fra Björn Borg f.eks. skal korrigere for nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl eller alderssyn, hvis dit syn begynder at vise aldersbetingede forandringer.

Med i din grundige synsprøve får du også et omfattende tjek af dine øjnes sundhed. Med avanceret optisk udstyr undersøger vi dig bl.a. for øjen- og livsstilssygdomme som grå stær, grøn stær, diabetes og forhøjet blodtryk.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

Efterfølgende kan du få hjælp af vores uddannede brillestylister til at finde de briller fra Björn Borg, der klæder dig bedst og bl.a. passer til din ansigtsform, dit ansigts enkelte dele og meget, meget mere. 

Hvis du har behov for hjælp til at finde de bedste glas til dine Björn Borg briller, står vores glasspecialister står klar til at give dig ekspertrådgivning om dit bedste valg af brilleglas til dine nye Björn Borg briller. Vi har et stort udvalg af kvalitetsglas, som du også kan få med flerstyrkeglas, hvis du oplever udfordringer med at stille skarpt på forskellige afstande.

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK

Vi ta'r dit syn alvorligt.