Björn Borg

14 Resultater
Relevans

Briller fra Björn Borg - cool athleisure-look

Selvom de fleste forbinder Björn Borg med tennis og undertøj, er der meget mere at hente hos det svenske kvalitetsmærke, som i dag producerer alt fra tøj og sko til tasker og briller.

Björn Borg, som er grundlagt af tennislegenden af samme navn, startede i 1980’erne med at producere innovativt undertøj til mænd. Siden har produktionen udviklet sig til at være langt mere omfattende.

Idéerne er dog stadig de samme, som de var lige fra start. Innovation og kreativitet er stadig i højsædet hos Björn Borg. Det ses også i Björn Borg briller til voksne og Björn Borg briller til børn, som bærer prag af Björn Borgs lange og stolte historik inden for sportsverdenen.

God pasform og sporty udtryk

Med et par Björn Borg briller får du god pasform og høj komfort i et enkelt og cool design, der er skræddersyet til dit aktive liv.

Det sportslige udtryk i Björn Borg briller slår i høj grad igennem, og Björn Borg briller passer perfekt til den athleisure-tendens, der har præget brillemodens trends i mange år.

Find Björn Borg briller og brillestel i mange modeller

Björn Borg briller fås i forskellige stelformer, der passer til alle typer ansigtsformer.

Du finder alt fra runde Björn Borg briller til rektangulære Björn Borg briller, pilot Björn Borg briller og Björn Borg briller med katteøjne.

I vores store udvalg af briller fra Björn Borg er dine muligheder mange.

Prøv dine nye Björn Borg briller i Synoptik

Kig ind i din lokale Synoptik, eller bestil tid til en Synsprøve med sundhedstjek online på synoptik.dk.

Vores autoriserede optikere måler din præcise synsstyrke og finder bl.a. ud af, om dine briller fra Björn Borg f.eks. skal korrigere for nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl eller alderssyn, hvis dit syn begynder at vise aldersbetingede forandringer.

Med i din grundige synsprøve får du også et omfattende tjek af dine øjnes sundhed. Vi undersøger dig bl.a. for grå stær, grøn stær, diabetes og forhøjet blodtryk.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Få hjælp til at vælge dit Björn Borg brillestel

Efter din grundige synsprøve får du hjælp af vores uddannede brillestylister til at vælge de briller fra Björn Borg, der klæder dig bedst og bl.a. passer til din ansigtsform, dine ansigtstræk og meget mere.

Det er afgørende for dig at vælge de bedste brilleglas til Björn Borg brillestel. Vores glasspecialister hjælper dig naturligvis fra start til slut.

Vi har et stort udvalg af unikke brilleglas. Både enkeltstyrke- og flerstyrkeglas, som vi kan skræddersy til din individuelle synsfejl.

Vi ta'r dit syn alvorligt