DbyD

110 Resultater
Sortér efter
Relevans

Briller fra DbyD – prisvenlige briller til dagligdagen

DbyD-briller er kendetegnet ved at passe perfekt til hverdagen, at have en god pasform og ved den høje kvalitet, som du får til en lav pris. Brillestellene henvender sig til mænd og kvinder i alle aldre, der gerne vil have et par enkle briller, der er behagelige at have på.

DbyD designer briller inden for tre forskellige produktlinjer: Classic, som er kendetegnet ved tidløse former og farver, daily, som er moderne stel i sæsonens farver og stylish, som har dekorationer på stængerne. Alle tre produktlinjer har komfort i højsædet og er skabt til hverdagsbrug. 

DbyD – kun i Synoptik

DbyD er det ideelle hverdagsmærke, når det kommer til briller. Det er prisvenligt og henvender sig til en bred målgruppe. Samtidig er det ikke briller, du kan købe overalt. DbyD fås nemlig kun i Synoptik. Hvis du finder et brillestel her på siden, du godt kan lide, kan du kigge forbi din lokale Synoptik og prøve det. Du kan også bestille tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek her på siden. Her vil Synoptiks autoriserede optikere udmåle dine præcise styrker og kortlægge dine øjnes sundhed, så du kan opleve en synlig forskel med dine nye DbyD-briller.

Bestil tid

Vi ta'r dit syn alvorligt.