DbyD

46 Resultater
Relevans

Briller fra DbyD – bæredygtige briller til dagligdagen

DbyD briller er kendetegnet ved at passe perfekt til hverdagen, at have en god pasform og ved den høje kvalitet, som du får til en fast lav pris.

DbyD briller henvender sig til mænd og kvinder i alle aldre, der vil have et par enkle og tidløse briller, der også er behagelige at have på. Det samme gælder mærkets populære solbriller.

DbyD designer briller inden for tre forskellige produktlinjer, som har komfort i højsædet og er skabte til hverdagsbrug:

  • Classic, som er kendetegnet ved tidløse former og farver 
  • Daily, som er moderne stel i sæsonens farver
  • Stylish, som har dekorationer på stængerne

DbyD bæredygtige briller

DbyD har introduceret en ny designretning med bæredygtige briller. Og mærkets mission er klar: Den nye kollektion af DbyD briller skal minimere påvirkningen af miljøet. DbyD bæredygtige briller er fremstillet af stoffet 'celluloseacetat', der gør brillerne 100% biologisk nedbrydelige.

Det innovative stof betyder, at de bæredygtige DbyD briller indeholder færre blødgøringsmidler og kemiske stoffer. Det har ikke kun positiv indflydelse på miljøet. Det har også indflydelse på din hud, som ikke kommer i kontakt med usunde stoffer.

Køb DbyD briller eksklusivt i Synoptik

DbyD er det ideelle hverdagsmærke, når det kommer til briller. Det er prisvenligt, henvender sig til en bred målgruppe og giver dig tilmed mulighed for at vælge briller, der ikke påvirker miljøet. De starter og slutter i naturen. Samtidig er det ikke briller, du kan købe overalt. DbyD briller finder du nemlig kun i Synoptik.

Hvis du finder DbyD briller her på siden, du godt kan lide, kan du kigge forbi din lokale Synoptik og prøve dem. Du kan også bestille tid til en Synsprøve med sundhedstjek her på siden og få udmålt din præcise synsstyrke til dine DbyD briller.

Vores autoriserede optikere kortlægger altså bl.a., om det f.eks. er nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl eller alderssyn, som dine DbyD briller skal korrigere for.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Oplev vores ekspertise i dag

Efter du har fået udmålt dine præcise styrker, hjælper vores glasspecialister dig med at finde de bedste brilleglas til dine DbyD briller, som du naturligvis både kan få med enkeltstyrke- eller flerstyrkeglas.

Har du svært ved at finde de DbyD briller, der klæder dig bedst og bl.a. passer til din unikke ansigtsform og dine individuelle ansigtstræk, står vores uddannede brillestylister klar til at give dig ekspertrådgivning.

Vi ta'r dit syn alvorligt.