DbyD

139 Resultater
Sortér efter
Relevans

Briller fra DbyD – bæredygtige briller til dagligdagen

DbyD-briller er kendetegnet ved at passe perfekt til hverdagen, at have en god pasform og ved den høje kvalitet, som du får til en lav pris. Brillestellene henvender sig til mænd og kvinder i alle aldre, der vil have et par enkle briller, der er behagelige at have på.

DbyD designer briller inden for tre forskellige produktlinjer, som har komfort i højsædet og er skabte til hverdagsbrug:

  • Classic, som er kendetegnet ved tidløse former og farver 
  • Daily, som er moderne stel i sæsonens farver
  • Stylish, som har dekorationer på stængerne

DbyD bæredygtige briller

DbyD har en klar mission: Den nye brillekollektion skal minimere miljøpåvirkningen. DbyD bæredygtige briller er fremstillet af stoffet 'celluloseacetat', der gør brillerne 100% biologisk nedbrydelige.

Det innovative stof betyder, at de bæredygtige briller indeholder færre blødgøringsmidler og kemiske stoffer. Det har ikke kun positiv indflydelse på miljøet. Det har også indflydelse på din hud, som ikke kommer i kontakt med kemiske stoffer.

DbyD – eksklusivt i Synoptik

DbyD er det ideelle hverdagsmærke, når det kommer til briller. Det er prisvenligt, henvender sig til en bred målgruppe og giver dig tilmed mulighed for at vælge briller, der ikke påvirker miljøet. De starter og slutter i naturen. Samtidig er det ikke briller, du kan købe overalt. DbyD fås nemlig kun i Synoptik.

Hvis du finder et brillestel her på siden, du godt kan lide, kan du kigge forbi din lokale Synoptik og prøve det. Du kan også bestille tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek her på siden. Her vil vores autoriserede optikere udmåle dine præcise styrker og undersøge dine øjnes sundhed. Med avanceret optisk udstyr og stor ekspertise. På den måde får du gode forudsætninger for at opleve en synlig forskel med dine nye DbyD-briller.

Efter du har fået udmålt dine præcise styrker, hjælper vores glasspecialister dig med at finde de unikke kvalitetsglas, der passer bedst til dig og dit syn.

Bestil tid

Vi ta'r dit syn alvorligt.