Guess

10 Resultater
Relevans

Guess-briller – ungt og modigt design

Guess er et mærke, der kombinerer fransk elegance med amerikansk dristighed. Mærket blev grundlagt i 1981 af fire franske brødre i Californien. Guess-briller unge, modige og sofistikerede. Med andre ord er Guess-briller ideelle til dig, der holder stil og mode - og ikke mindst for dig, vil være afstemt med modens nyeste trends og tendenser.

Med et par briller fra Guess får du mere end blot et par briller. Du får et statementsmykke, der udtrykker din stil. Og du får kvalitet. Guess-briller er alt andet end neutrale, og de er perfekte til dig, der gerne vil skille dig ud fra mængden. Hvad enten det er på kontoret, i storbyen eller på strandpromenaden. Briller fra Guess passer til alle tider og alle stilarter.

Kom ind og prøv et par briller fra Guess

Har du lyst til at prøve nogle af de briller, du kan se her på siden? Så kom ned i din lokale Synoptik. Her kan vores uddannede brillestylister bruge deres store ekspertise om mode til at hjælpe dig med at finde ud af, hvilke Guess-briller der passer bedst til dig. Vi kigger bl.a. på dine farver, din ansigtsform og din øvrige stil, når vi giver dig ekspertrådgivning om dit bedste valg af Guess-briller.

Hvis det er tid til et skarpere syn med dine nye Guess-briller, anbefaler vi, at du bestiller tid til en Synsprøve med sundhedstjek. Vores autoriserede optikere udmåler dine præcise styrker, og efterfølgende kan vores glasspecialister finde de bedste glas til dine briller fra Guess. I Synoptik finder du et stort udvalg af unikke kvalitetsglas, der kan hjælpe dig med at stille skarpt. Uanset om du er nærsynet, langsynet eller har bygningsfejl. Og uanset hvilke behov du har.

Bestil tid

Vi ta'r dit syn alvorligt.