Optikere i Lyngby

Optikere i Lyngby

Et besøg hos en optiker kan gøre en stor forskel for din livskvalitet. Så hvorfor ikke vælge en optiker med førende eksperter? Dem finder du i Synoptik i Lyngby.

Du finder en optiker i Lyngby i både Lyngby Hovedgade og Lyngby Storcenter. Her kan du få hjælp af både autoriserede optikere, uddannede brillestylister og abonnementsspecialister. Og er du på udkig efter nye briller eller solbriller, kan du gå på opdagelse i et omfattende udvalg.

Oplev en synlig forskel hos din optiker i Lyngby

Nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl eller alderssyn?

Uanset synsfejl kan vores optikere i Lyngby måle din synsstyrke og hjælpe dig med at stille skarpt. Og opleve optimal øjensundhed. Med avanceret optisk udstyr kan vi undersøge dig for eventuelle tegn på grå stær, grøn stær, diabetes, forhøjet blodtryk, AMD og meget mere.

Hos din optiker i Lyngby er dit syn og din øjensundhed i trygge hænder, og vi er først tilfredse, når du er tilfreds.

Kendte mærker til din personlige stil

Hos din Synoptik optiker i Lyngby kan du opleve alle de kendte designermærker og stilarter fra sæsonens nye brillemode.

I begge vores butikker kan du gå på opdagelse i mærker som Giorgio Armani, Ralph Lauren, Ray-Ban, Gucci, Versace, Hugo Boss, Burberry, Saint Laurent, Peak Performance, Vogue og mange, mange flere, og vi fornyer vores sortiment, så snart de kendte mærker præsenterer nye kollektioner.

Få en synsprøve hos din optiker i Lyngby

Vores autoriserede optikere hos din optiker i Lyngby står klar til at give dig eksperthjælp. Bestil tid til en Synsprøve med sundhedstjek i dag, og få bedre forudsætninger for at stille skarpt.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Vi ta'r dit syn alvorligt