Medarbejderne

I Synoptik er vores medarbejdere afgørende. Det er dem, der sikrer, at Synoptik kan fortsætte med at være eksperter i synet og yde den bedste service. Det forpligter. Derfor investerer vi meget i vores medarbejdere, så vi kan opnå en engagerende virksomhedskultur, organisatorisk effektivitet og den høje faglighed, der netop karakteriserer Synoptik.

- 5 minutters læsetid

Vores værdier skal sikre en respektfuld arbejdsplads

  • Vi er pioneer
  • Vi er en takket være mange
  • Vi er agile
  • Vi er passionerede
  • Vi bekymrer os om danskernes syn

Hos Synoptik er værdier meget mere end flotte ord. Vi tilstræber at efterleve og vise dem dagligt. De skal være med til at give vores medarbejdere et fælles formål og en stolthed over de ting, vi hver dag arbejder for – hver for sig og sammen.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Vi tiltrækker, udvikler og plejer vores medarbejdere

Ekspertise og udvikling af medarbejdere – faglig såvel som personlig – er vejen frem. Det er vores holdning i Synoptik.

Vi er altid på udkig efter nye dygtige medarbejdere, der kan være med til at indfri vores mission – at være Danmarks førende og mest anbefalede optikerkæde. En kæde, hvor kvalitet, ekspertise, god kundeservice og medarbejderpleje er nøgleord. Det er mærkesager, som vi forsøger at realisere. Hver dag – og grundigt. I særdeleshed for vores medarbejderes skyld, som skal føle sig værdsatte. For det er netop, hvad de er.


Vi tilstræber, at et arbejde i Synoptik ikke bare skal være et hvilket som helst arbejde. I Synoptik er fagligheden i fokus. Og vi tilstræber, at vores medarbejdere kan udvikle sig og blive dygtigere til det, de elsker. Nu og – med vores hjælp og engagement – mange år frem. For deres egen, men også for kundernes skyld.

Uddannelse skaber arbejdsglæde og udvikling

Hos Synoptik er vi stolte over vores erhverv, vores position i branchen og vores medarbejdere. Vi går altid ind til arbejdet med ønsket om at yde vores allerbedste. Uanset hvilken stilling man har.

Det er vigtigt, at alle medarbejdere altid er ajour med den nyeste viden i optikerfaget, så vi kan fastholde vores position som Danmarks førende og mest professionelle optikerkæde – og dermed opretholde de fordele, som kunder har ved at besøge os.

I form af branchens bedste uddannelsesprogram med specialiserede undervisere sørger vi for, at vores medarbejdere altid har de rette forudsætninger for at gøre en synlig forskel for vores kunder. Det er sådan, vi vil skabe en arbejdsplads, hvor udvikling og ekspertise er i fokus.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Læs mere om Synoptiks værdier

Vores ansvar | Vores historie | Vores politikker | 
Vores produkter | Vores tilstedeværelse

Øje for detaljen