Kontaktlinser – det er også for børn

Kontaktlinser er ikke kun for unge mennesker og voksne. Faktisk er de fleste børn mellem 11 og 14 år klar til at bruge kontaktlinser, og i nogle tilfælde kan børn fra 8-års alderen godt lære at håndtere kontaktlinser. Det handler mere om hygiejne end alder og om dit barn er modent nok til at vaske hænder grundigt. Du kan overveje at købe kontaktlinser, hvis dit barn bare ikke bryder sig om sit udseende med briller eller dyrker en sportsgren, hvor brillerne kan være i vejen.

Få en Udvidet Synsprøve

Vi anbefaler 1-dags kontaktlinser til børn. Børn under 10 år, der ikke har briller i forvejen, skal have undersøgt synet og øjnene af en læge eller øjenlæge. Hvis dit barn allerede har briller på baggrund af et besøg hos øjenlægen, kan optikeren sagtens foretage en synsprøve uden et nyt lægebesøg. Vores autoriserede optikere hjælper dit barn godt på vej med en kontaktlinsetilpasning og en grundig introduktion til at bruge kontaktlinser. Bestil tid til at prøve kontaktlinser, så kan vi i fællesskab se, om det er noget for dit barn.

Bestil tid til synsprøve

Frit skift af styrke

Når I prøver kontaktlinser, får I kontaktlinserne med hjem på prøve, inden I bestemmer jer. Vælger I et kontaktlinseabonnement hos os, kan I frit skifte styrke i takt med, at dit barns syn udvikler sig. Dermed undgår I at skulle investere i nye briller med 2-3 års mellemrum. Vi har Danmarks mest fleksible kontaktlinseabonnement og billige kontaktlinser med en række fordele, der naturligvis også gælder børn.

Børnebriller at skifte med

Hvis dit barn får kontaktlinser, er det en fordel at have et par briller, der kan skiftes til en gang i mellem. Hos os finder I altid et stort udvalg af børnebriller, der både er designet til leg og til børns smag. Tag et kig på nogle af vores mange børnebriller fra fx Nike, Ray-Ban og In Style.

Bestil tid til synsprøve & prøv kontaktlinser