Kontaktlinser til børn

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Kontaktlinser er ikke kun for unge og voksne. Faktisk er de fleste børn mellem 11 og 14 år klar til at bruge kontaktlinser til børn, og i nogle tilfælde kan børn fra 8-års alderen lære at håndtere kontaktlinser til børn. Det handler mere om hygiejne end alder, og om dit barn er modent nok til at vaske hænder grundigt.

Du kan overveje at købe linser til børn, hvis dit barn bare ikke bryder sig om sit udseende med briller eller dyrker en sportsgren, hvor brillerne kan være i vejen.

SE UDVALG AF KONTAKTLINSER

De bedste kontaktlinser til børn starter med en Synsprøve med sundhedstjek

Kontaktlinser til børn har et væld af fordele, som giver dit barn større frihed i hverdagen. Vi anbefaler endagslinser til børn. Børn under 10 år, der ikke har briller i forvejen, skal have undersøgt synet og øjnene af en læge eller øjenlæge, før vi må udlevere briller og kontaktlinser for første gang.

Hvis dit barn allerede har være til øjenlæge og fået briller eller kontaktlinser, kan vores autoriserede optikere sagtens bruge deres store ekspertise til at foretage en Synsprøve med sundehdstjek, som vi også kan udføre i en synstest til børn. Med avanceret optisk udstyr kortlægger vi, om dit barn døjer med nærsynethed, langsynethed eller har bestemte bygningsfejl, som kontaktlinserne skal korrigere for.

Efterfølgende giver vores kontaktlinsespecialister jer ekspertrådgivning om, hvordan kontaktlinserne skal tage af og på, og vi hjælper naturligvis med en kontaktlinsetilpasning.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK

Få større frihed med et kontaktlinseabonnement til børn

Når I prøver kontaktlinser, får I kontaktlinserne med hjem på prøve, inden I bestemmer jer. Vælger I et kontaktlinseabonnement hos os, kan I frit skifte styrke, i takt med at dit barns syn udvikler sig, som det gør igennem hele livet.

Dermed undgår I at skulle investere i nye briller med 2-3 års mellemrum. Og I får et væld af eksklusive fordele, som vores abonnementsspecialister skræddersyr til dit barns syn og dets hverdag. Alt sammen for at give både dig og dit barn større sikkerhed og et skarpere syn.

Fordelene ved vores kontaktlinseabonnement til børn er omfattende. Ud over altid at spare 33% på kontaktlinsernes normale kontantpris og løbende kontakt til førende kontaktlinsespecialister, der følger dit barns løbende udvikling, kan I nyde:

SE ALLE FORDELENE

Suppler kontaktlinser til børn med børnebriller

Alle mennesker har godt af at supplere kontaktlinsebrug med briller. Det gælder naturligvis også for børn, der bruger kontaktlinser. Det er derfor en fordel at have et par børnebriller, som barnet kan skifte med en gang i mellem.

Hos os finder I altid et omfattende udvalg af børnebriller, der både er designet til leg og appellerer til børnenes fantasi. Og mærkernes kvalitet sikrer, at børnebrillerne kan tåle lidt af hvert i børnene aktive hverdage.

Find mærker som GucciBjörn Borg Kids, In Style Kids, Unofficial og flere andre populære kvalitetsbørnebriller, og få hjælp af vores glasspecialister til at finde de unikke kvalitetsglas, der kan få dit barn til at opleve en synlig forskel.

SE UDVALG AF BØRNEBRILLER

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Vi ta'r dit syn alvorligt.