Dit syn er gennemtjekket – på alle måder

Dit syn ændrer sig hele dit liv. Da det sker gradvist, lægger du måske ikke mærke til, at alting ikke står helt skarpt mere.

- 3 minutters læsetid

Et skarpt og afslappet syn

Dit syn ændrer sig hele dit liv. Da det sker gradvist, lægger du måske ikke mærke til, at alting ikke står helt skarpt mere. I vores grundige kontaktlinsetjek sørger vi for at registrere alle eventuelle små forandringer. Vi følger nøje udviklingen i dit syn, og vi kan justere styrken i dine kontaktlinser, så du ikke skal anstrenge dine øjne for at stille skarpt.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Tjek på dine øjnes sundhed

Med kontaktlinser er det ekstra vigtigt at følge sundhedstilstanden i dine øjne. På den måde sikrer vi, at alt er, som det skal være. Det gælder både inde i selve dit øje og i de ydre øjenomgivelser. 

Vi kontrollerer eksempelvis dine blodkarrene og din hornhinde med et mikroskop og ultraviolet lys. Sådan kan vi se selv de mindste detaljer.

Daglig komfort 

Dine kontaktlinser skal være behagelige at have på. Hver dag. Og du skal kunne have dem på, lige så længe du ønsker. Det stiller krav til kvaliteten af den kontaktlinsetype, du vælger. Ved dit kontaktlinsetjek fokuserer vi derfor meget på at sikre dig bedst mulig komfort. 

Det kan bl.a. være ved at anbefale dig at prøve andre kontaktlinsetyper, hvis der er noget, du føler kunne være bedre – f.eks. hvis du oplever tørre øjne sidst på dagen.

SE UDVALG AF KONTAKTLINSER

Tilpasning til dine nye behov

Ændringer i din hverdag eller i dine fritidsinteresser kan have betydning for dit valg af kontaktlinser eller kontaktlinseabonnement. Hvis du f.eks. skifter job eller flytter, kan et andet indeklima give dig tørre øjne. Og dermed behov for andre kontaktlinser. Måske har du netop nu brug for kontaktlinser i flere eller færre dage om ugen. I et Synoptik kontaktlinseabonnement kan du bl.a. helt selv bestemme, hvor mange dage om ugen du vil have kontaktlinser til.

Det kan også være, at du bør prøve flerstyrkekontaktlinser. De er især brugbare, hvis du bl.a. oplever, at det begynder at blive sværere at læse tekster og se genstande, der er tæt på. Med flerstyrkekontaktlinser behøver du ikke at skifte til egnede briller, når du ser fra kort og lang afstand. Du kan se optimalt, uanset hvilken afstand du ser fra.

Optiker eller øjenlæge – hvad er forskellen?

Populært sagt er forskellen på en optiker og en øjenlæge ligesom forskellen på en fitnesstræner og en læge. Vil du være stærk og sund, har du brug for fitnesstræneren. Er du syg, skal du til lægen. Grundlæggende er det optikerens opgave at sikre dig det bedst mulige syn, mens øjenlægen fokuserer på øjensygdomme.

Med det grundige kontaktlinsetjek, som du får i Synoptik, kan og vil vi altid anbefale dig at gå til øjenlægen, hvis vores autoriserede optikere ser de mindste tegn på en mulig sygdom. Vi tilbyder naturligvis, at du kan få din journal med, så øjenlægen er godt og fagligt orienteret forud for sin egen grundige undersøgelse.

LÆS EKSPERTVIDEN OM DIT SYN

Grundighed og ekspertise - fra os til dig

I Synoptik er grundighed og ekspertise en mærkesag. Og omdrejningspunktet for alt, vi foretager os. For kun det bedste er godt nok til dig.

Når du kommer til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek eller et kontaktlinsetjek, tilstræber vi, at du oplever optimal tryghed og stor ekspertise. Hver gang og i alle vores mere end 100 butikker landet over:

  • Optimal tryghed omkring dit syn
  • Samme høje standard i alle Synoptiks butikker
  • Sikrer, at alt omkring dit syn tjekkes grundigt
  • Abonnementsspecialister sikrer dig den bedste løsning for dig og dit syn

Nyd friheden et kontaktlinseabonnement - spar altid 33%

Med kontaktlinser kan du nyde et skarpere syn. Og større frihed. Men som kontaktlinseabonnent i Synoptik får du meget mere end det. Du sparer altid hele 33% på dine kontaktlinsers normale kontantpris. På den måde er du garanteret den skarpeste pris på dine kvalitetskontaktlinser fra Synoptik, som du finder i alle de populære mærker. Lige fra iWear® til Dailies og Acuvue - og mange flere førende kvalitetsmærker.

Udover din store besparelse på hele 33% på dine kontaktlinsers normale kontantpris får du et væld af eksklusive fordele. Blandt andet:

  • Altid 25% rabat på alle briller (inkl. glas) og solbriller med og uden styrke
  • Frit skifte af kontaktlinsetype og -styrke
  • Kontaktlinsetjek og udvidede synsprøver med sundhedstjek efter behov
  • Adgang til dit personlige online servicecenter 'Mit Synoptik', hvor du kan holde dig opdateret på dit næste kontaktlinsetjek, forsendelse mm.

SE ALLE DINE FORDELE

Kig forbi din lokale Synoptik hos vores abonnementsspecialister - og hør meget mere om et fleksibelt kontaktlinseabonnement med et væld af eksklusive fordele. Alle skræddersyede til dig, dit syn og dine behov i din hverdag.

BESTIL TID

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK

Vi ta'r dit syn alvorligt.