Dit syn er gennemtjekket – på alle måder

Dit syn er gennemtjekket – på alle måder

Dit syn ændrer sig hele livet. Da det sker gradvist, lægger du måske ikke mærke til, at alting ikke står helt skarpt mere.

0

Et skarpt og afslappet syn

Dit syn ændrer sig hele livet. Da det sker gradvist, lægger du måske ikke mærke til, at alting ikke står helt skarpt mere. Ved det Certificerede Kontaktlinsetjek sørger vi for at registrere alle eventuelle små forandringer. Vi følger nøje udviklingen i dit syn, og vi kan justere styrken i dine kontaktlinser, så du ikke skal anstrenge dine øjne for at se skarpt. 

Bestil tid her

Tjek på dine øjnes sundhed

Med kontaktlinser er det ekstra vigtigt at følge sundhedstilstanden i dine øjne, så vi sikrer, at alt er som det skal være. Det gælder både inde i selve øjet samt de ydre øjenomgivelser. 

Vi kontrollerer eksempelvis blodkarrene og hornhinden med mikroskop og ultraviolet lys. På den måde kan vi se selv de mindste detaljer.

Daglig komfort 

Dine kontaktlinser skal være behagelige at have på. Du skal gerne kunne have dem i, lige så længe du ønsker. Det stiller krav til kvaliteten af den kontaktlinsetype, du vælger. Ved kontaktlinsetjekket fokuserer vi derfor også meget på at sikre dig bedst mulig komfort. 

Det kan bl.a. være ved at anbefale dig at prøve andre kontaktlinser, hvis der er noget, du føler kunne være bedre – fx hvis du oplever tørre øjne sidst på dagen.

Tilpasning til nye behov

Ændringer i hverdagen, eller dine fritidsinteresser, kan sagtens have betydning for dit valg af kontaktlinser eller abonnement. Hvis du fx skifter job eller flytter, kan et andet indeklima give tørre øjne og dermed behov for andre kontaktlinser – måske har du netop nu brug for kontaktlinser i flere eller færre dage om ugen. 

Det kan også være, at du bør prøve flerstyrke kontaktlinser, hvis du fx oplever, at det begynder at blive sværere at læse tekst og se ting, der er tæt på.

Optiker eller øjenlæge – hvad er forskellen?

Populært sagt er forskellen på en optiker og en øjenlæge, ligesom forskellen på en fitnesstræner og en læge. Vil du være stærk og sund, har du brug for fitnesstræneren – er du syg, skal du til lægen. Grundlæggende er det optikerens opgave at sikre dig det bedst mulige syn, mens øjenlægen fokuserer på øjensygdomme. 

Med det grundige Certificerede Kontaktlinsetjek, du får i Synoptik, kan og vil vi altid anbefale dig at gå til øjenlægen, hvis der er det mindste tegn på en mulig sygdom. Vi tilbyder naturligvis, at du kan få din journal med, så øjenlægen er godt og fagligt orienteret forud for sin egen grundige undersøgelse.

Derfor er Synoptiks synsprøve og kontaktlinsetjek certificeret

Kun i Synoptik får du en synsprøve og et kontaktlinsetjek, der er certificeret af Dansk Standard. Det har vi valgt for at give dig optimal tryghed og optikerfaglig kompetence i alle vores butikker - hver gang.

  • Optimal tryghed omkring dit syn.
  • Samme høje standard i alle Synoptiks butikker.
  • Sikrer, at alt omkring dit syn tjekkes grundigt.
  • Dansk Standard – et uafhængigt kvalitetsstempel for dig.

Bestil tid her