Dit syn er gennemtjekket – på alle måder

Dit syn ændrer sig hele livet. Da det sker gradvist, lægger du måske ikke mærke til, at alting ikke står helt skarpt mere.

0

Et skarpt og afslappet syn

Dit syn ændrer sig hele dit liv. Da det sker gradvist, lægger du måske ikke mærke til, at alting ikke står helt skarpt mere. I vores grundige kontaktlinsetjek sørger vi for at registrere alle eventuelle små forandringer. Vi følger nøje udviklingen i dit syn, og vi kan justere styrken i dine kontaktlinser, så du ikke skal anstrenge dine øjne for at stille skarpt.

BESTIL TID

Tjek på dine øjnes sundhed

Med kontaktlinser er det ekstra vigtigt at følge sundhedstilstanden i dine øjne. På den måde sikrer vi, at alt er, som det skal være. Det gælder både inde i selve øjet samt de ydre øjenomgivelser. 

Vi kontrollerer eksempelvis blodkarrene og hornhinden med mikroskop og ultraviolet lys. Sådan kan vi se selv de mindste detaljer.

Daglig komfort 

Dine kontaktlinser skal være behagelige at have på. Du skal gerne kunne have dem på, lige så længe du ønsker. Det stiller krav til kvaliteten af den kontaktlinsetype, du vælger. Ved kontaktlinsetjekket fokuserer vi derfor også meget på at sikre dig bedst mulig komfort. 

Det kan bl.a. være ved at anbefale dig at prøve andre kontaktlinser, hvis der er noget, du føler kunne være bedre – f.eks. hvis du oplever tørre øjne sidst på dagen.

SE UDVALG AF KONTAKTLINSER

Tilpasning til dine nye behov

Ændringer i hverdagen eller i dine fritidsinteresser kan sagtens have betydning for dit valg af kontaktlinser eller kontaktlinseabonnement. Hvis du f.eks. skifter job eller flytter, kan et andet indeklima give tørre øjne og dermed behov for andre kontaktlinser. Måske har du netop nu brug for kontaktlinser i flere eller færre dage om ugen. 

Det kan også være, at du bør prøve flerstyrkekontaktlinser. De er især brugbare, hvis du bl.a. oplever, at det begynder at blive sværere at læse tekster og se genstande, der er tæt på. Med flerstyrkekontaktlinser behøver du ikke at skifte til egnede briller, når du skifter fra kort til lang afstand. Du kan se optimalt, uanset hvilken afstand du ser fra.

Optiker eller øjenlæge – hvad er forskellen?

Populært sagt er forskellen på en optiker og en øjenlæge ligesom forskellen på en fitnesstræner og en læge. Vil du være stærk og sund, har du brug for fitnesstræneren. Er du syg, skal du til lægen. Grundlæggende er det optikerens opgave at sikre dig det bedst mulige syn, mens øjenlægen fokuserer på øjensygdomme. 

Med det grundige kontaktlinsetjek, som du får i Synoptik, kan og vil vi altid anbefale dig at gå til øjenlægen, hvis vores autoriserede optikere ser de mindste tegn på en mulig sygdom. Vi tilbyder naturligvis, at du kan få din journal med, så øjenlægen er godt og fagligt orienteret forud for sin egen grundige undersøgelse.

Grundighed og ekspertise - fra os til dig

I Synoptik er grundighed og ekspertise vores mærkesag. Og omdrejningspunktet for alt, vi foretager os. For kun det bedste er godt nok til dig.

Når du kommer til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek eller et kontaktlinsetjek, tilstræber vi, at du oplever optimal tryghed og stor ekspertise. I alle vores butikker. Og hver gang.

  • Optimal tryghed omkring dit syn
  • Samme høje standard i alle Synoptiks butikker
  • Sikrer, at alt omkring dit syn tjekkes grundigt
  • Abonnementsspecialister sikrer dig den bedste løsning for dig og dit syn

BESTIL TID

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK