Dit syn er gennemtjekket – på alle måder

I et kontaktlinsetjek undersøger vores autoriserede optikere dine øjnes sundhed og tjekker, om dine kontaktlinser fortsat passer til dine øjne. Regelmæssig linsekontrol er afgørende for at sikre dit bedste syn med dine kontaktlinser.

- 5 minutters læsetid

Dit syn ændrer sig hele dit liv. Da det sker gradvist, lægger du måske ikke mærke til, at alting ikke er lige så skarpt, som det plejer at være. I vores grundige kontaktlinsetjek og linsekontrol sørger vores autoriserede optikere og kontaktlinsespecialister for at registrere alle eventuelle små forandringer i dine øjne.

Ved at gå til regelmæssige linsekontroller – en gang hvert år, som Sundhedsstyrelsen anbefaler – kan vores eksperter følge udviklingen i dine øjne og ændre styrken i dine kontaktlinser, så du bl.a. ikke skal anstrenge dine øjne for at stille skarpt.

BESTIL TID TIL ET KONTAKTLINSETJEK

Pas på dine øjnes sundhed med et kontaktlinsetjek

Når du bruger kontaktlinser, er det vigtigt at følge sundhedstilstanden i dine øjne. I et kontaktlinsetjek sikrer vi, at alt er, som det skal være. Det gælder både inde i selve dit øje og de ydre øjenomgivelser.

Dit kontaktlinsetjek og din linsekontrol kommer vidt omkring. Vores autoriserede optikere tjekker eksempelvis dine blodkar og din hornhinde med et mikroskop og ultraviolet lys. De giver os mulighed for at se selv de mindste detaljer, som er afgørende for at kunne undersøge dine øjnes sundhed og dit syn med kontaktlinser.

Daglig komfort

Dine kontaktlinser skal være behagelige at have på. Hver dag og hele tiden. Og du skal kunne have dem på, lige så længe du ønsker. Det stiller krav til kvaliteten af den kontaktlinsetype, du vælger. I dit kontaktlinsetjek fokuserer vi derfor på at sikre dig bedst mulig komfort.

Det kan bl.a. være ved at anbefale dig at prøve andre kontaktlinsetyper, hvis der er noget, du føler kunne være bedre. Eksempelvis hvis du oplever tørre øjne sidst på dagen.

SE UDVALG AF KONTAKTLINSER

Tilpasning til dine nye behov

Ændringer i din hverdag eller i dine fritidsinteresser kan have betydning for dit valg af kontaktlinser eller et kontaktlinseabonnement. Hvis du f.eks. skifter job eller flytter, kan et andet indeklima give dig tørre øjne. Og dermed behov for andre kontaktlinser i flere eller færre dage om ugen.

Det kan også være, at du med fordel kan prøve flerstyrkekontaktlinser. De er især brugbare, hvis du oplever, at det begynder at blive sværere at læse tekster og se genstande, der er tæt på. Med dine flerstyrkekontaktlinser behøver du ikke at skifte til egnede briller, når du ser fra enten kort eller lang afstand. Du kan i stedet se optimalt, uanset hvilken afstand du ser fra.

Optiker eller øjenlæge – hvad er forskellen?

Populært sagt er forskellen på en optiker og en øjenlæge ligesom forskellen på en fitnesstræner og en læge. Vil du være stærk og sund, har du brug for fitnesstræneren. Er du syg, skal du til lægen. Grundlæggende er det optikerens opgave at sikre dig dit bedst mulige syn, mens øjenlægens fokus er på øjensygdomme.

Med dit grundige kontaktlinsetjek, som du får af vores autoriserede optikere, anbefaler vi dig altid at gå til øjenlæge, hvis vi til din linsekontrol ser de mindste tegn på en mulig sygdom. Vi tilbyder naturligvis, at du kan få din journal med, så øjenlægen er godt og fagligt orienteret forud for sin personlige undersøgelse.

LÆS VIDEN OM DIT SYN

Grundighed og ekspertise – fra os til dig

I Synoptik er grundighed og ekspertise en mærkesag. Og omdrejningspunktet for alt, vi foretager os. For kun det bedste er godt nok til dig. Det gælder også vores kontaktlinsetjek og linsekontrol.

Når du kommer til en Synsprøve med sundhedstjek eller et kontaktlinsetjek, tilstræber vi, at du oplever optimal tryghed og stor ekspertise. Hver gang og i alle vores mere end 100 butikker hele landet over. Du kan bl.a. opleve:

  • Optimal tryghed omkring dit syn
  • Samme høje standard i alle vores butikken
  • Grundigt tjek af dit syn og din øjensundhed
  • Avanceret optisk udstyr og autoriserede optikere

Altid 33% på et kontaktlinseabonnement

Med kontaktlinser kan du nyde et skarpere syn. Og større frihed. Men som kontaktlinseabonnent i Synoptik får du mere end det. Du sparer altid hele 33% på dine kontaktlinsers normale kontantpris. På den måde er du garanteret den skarpeste pris på dine kvalitetskontaktlinser, som du finder fra alle de populære mærker. Lige fra iWear®, Dailies, Acuvue og mange andre mærker.

Ud over din store besparelse på hele 33% på dine kontaktlinsers normale kontantpris får du et væld af eksklusive fordele, som vores abonnementsspecialister skræddersyr til dig og dit syn:

  • Frit skifte af kontaktlinsetype og -styrke
  • Altid hele 25% rabat på alle mærkestel, kvalitetsglas og designersolbriller med og uden styrke
  • Kontaktlinsetjek og Synsprøver med sundhedstjek (værdi 348 kr.) efter behov
  • Adgang til dit personlige online servicecenter ’Mit Synoptik’, hvor du kan holde dig opdateret på tiden for dit næste kontaktlinsetjek, forsendelse mm.

SE ALLE DINE FORDELE

Bestil tid til et kontaktlinsetjek

I din lokale Synoptik finder du autoriserede optikere og abonnementsspecialister, der står klar til at foretage et grundigt kontaktlinsetjek og gøre dig klogere på dine mange muligheder for at nyde større frihed med et fleksibelt kontaktlinseabonnement.

BESTIL TID TIL ET KONTAKTLINSETJEK

Øje for detaljen