Oplev større frihed med flerstyrkekontaktlinser

Er du træt af at bruge forskellige briller, hver gang du skifter mellem at se på korte og lange afstande? Bare rolig. Det er ikke noget, som kontaktlinser ikke kan klare.

Med flerstyrkekontaktlinser har du forskellige styrker indbygget. I en og samme flerstyrkelinse. Du kan altså lægge dine briller til forskellige afstande på hylden og fortsætte med at opleve fordelene ved kontaktlinser. Helt uden at gå på kompromis med dit syn.

Er du i tvivl, om det er noget for dig? Prøv flerstyrkekontaktlinser gratis i 10 dage i din lokale Synoptik, indtil du har fundet de bedste til dit nye kontaktlinseabonnement med flerstyrkelinser.

PRØV FLERSTYRKEKONTAKTLINSER GRATIS

Se skarpt fra alle afstande med flerstyrkelinser

Det kan være anstrengende at skifte mellem briller, hver gang du skal se noget fra enten kort eller lang afstand.

Men faktisk er det slet ikke nødvendigt at bruge energi på at finde dine læsebriller frem, når du skal stille skarpt på avisens små bogstaver – og dine andre briller, når du skal se fra afstand. Blandt andet når du kører i bil eller ser fjernsyn.

Hos Synoptik kan du nemlig få flerstyrke kontaktlinser, der har to styrker indbygget: En til kort afstand og en til lang afstand.

Blandet andet med flerstyrkelinser fra populære iWear®, som giver dig mulighed for at se skarpt på alle afstande. Du undgår dermed de praktiske udfordringer, der kan opstå ved at bruge og skifte mellem dine briller.

Du får med andre ord større frihed i din hverdag. Nemt og bekvemt med flerstyrkelinser.

SE UDVALG AF IWEAR®

Flerstyrkekontaktlinser fra populære mærker

I Synoptik finder du flerstyrke kontaktlinser fra en masse populære mærker, som du både kan få som endagslinser og månedslinser.

Flerstyrkelinser kan naturligvis også indgå i et fleksbelt kontaktlinseabonnement, som giver dig et væld af eksklusive fordele.

Du kan bl.a. frit skifte kontaktlinsetype og -styrke ved nye behov eller ny synsstyrke, synsprøver med sundhedstjek (værdi 348 kr.) og kontaktlinsetjek efter dit behov, fri hjemmelevering, løbende kontakt med førende kontaktlinsespecialister og meget, meget mere...

SE ALLE DINE FORDELE

Oplev flerstyrkekontaktlinser gratis i et kontaktlinseabonnement

Det er ikke altid nemt at beslutte dig for, om flerstyrkekontaktlinser er det rette for dig, dit syn og dit liv. Det skal du heldigvis ikke tænke på i Synoptik. Du kan opleve flerstyrkelinser gratis i hele 10 dage, inden du beslutter dig for, om du vil fortsætte dit kontaktlinseabonnement med flerstyrkelinser.

Starter du et kontaktlinseabonnement, refunderer vi prisen på din synsprøve (348 kr.), og du får straks adgang til alle de eksklusive abonnementsfordele.

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK

Start dit syn med flerstyrkelinser med en Synsprøve med sundhedstjek

Et skarpere syn med dine flerstyrkekontaktlinser starter med en Synsprøve med sundhedstjek. Her udmåler vores autoriserede optikere dine præcise styrker og kortlægger, om du f.eks. døjer med nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl eller alderssyn.

Vi foretager samtidig et omfattende tjek af dine øjnes sundhed. Vi undersøger altså bl.a. dine øjne for eventuelle tegn på grå stærgrøn stær, diabetes og forhøjet blodtryk.

Efterfølgende hjælper vores kontaktlinsespecialister dig med at finde de flerstyrkelinser fra populære kontaktlinsemærker, der passer bedst til dig, dit syn og dine behov for flerstyrkekontaktlinser i din hverdag.

PRØV FLERSTYRKEKONTAKTLINSER

Vi ta'r dit syn alvorligt