Prøv flerstyrkekontaktlinser gratis

Dit syn forandrer sig med tiden, og de fleste får faktisk svært ved at stille skarpt tæt på. Det er irriterende, men heldigvis let at løse med flerstyrkekontaktlinser fra ACUVUE®. Så hvis armene er ved at være for korte, når du skal læse i bogen eller på mobilen, er der ingen grund til panik. 

Prøv 1-DAY ACUVUE® MOIST MULTIFOCAL gratis i 10 dage, og se godt på ALLE afstande. 

Bestil tid til at prøve kontaktlinser – så er vi klar, når du kommer.

Hvordan fungerer flerstyrkekontaktlinser?

Forskellen på briller og kontaktlinser med flere styrker er, at nærstyrken i brillerne ligger nederst i glasset, mens ACUVUE® kontaktlinser er designet, så styrkerne ændrer sig fra midten og udefter. Det betyder, at du intuitivt ser klart på alle afstande med 1-DAY ACUVUE® MOIST MULTIFOCAL kontaktlinser – uden at du tænker over det.

Til hverdag eller til sport?

Vil du bruge kontaktlinser hver dag? Eller vil du skifte fra briller til kontaktlinser, når du dyrker sport eller går i haven? Vælg kontaktlinser fra 1 til 7 dage om ugen, præcis som det passer dig.

Få et forhold med fordele

Du får en lang række fordele med i dit kontaktlinseabonnement hos os. Fordele, der gør dit liv lettere. Fordele, der giver dig kontante rabatter. Og fordele, der giver dig tryghed, fordi vi tager hånd om dit syn og dine øjnes sundhed.

Bestil tid til synsprøve & prøv kontaktlinser