Oplev større frihed med flerstyrke kontaktlinser

Er du træt af at bruge forskellige briller, hver gang du skifter afstand? Bare rolig. Det er ikke noget, som kontaktlinser ikke kan klare. Med flerstyrke kontaktlinser har du forskellige styrker indbygget. I en og samme flerstyrke linse. Du kan altså lægge dine forskellige briller på hylden og fortsætte med flerstyrke kontaktlinser. Helt uden at gå på kompromis med dit syn. Og uanset hvilken afstand du ser fra.

Er du i tvivl, om det er noget for dig? Prøv flerstyrke kontaktlinser gratis i 10 dage i Synoptik, indtil du har fundet dine rette flerstyrke kontaktlinser til dit nye kontaktlinseabonnement med flerstyrke linser.

PRØV FLERSTYRKE KONTAKTLINSER GRATIS

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK

Se skarpt fra alle afstande med flerstyrke linser

Det kan være anstrengende at skifte mellem briller, hver gang du skal se noget fra enten kort eller lang afstand. Men faktisk er det slet ikke nødvendigt at bruge energi på at finde dine læsebriller frem, når du skal stille skarpt på avisens små bogstaver – og dine andre briller, når du skal se fra afstand. Bl.a. når du kører i bil eller ser fjernsyn.

Hos Synoptik kan du nemlig få flerstyrke kontaktlinser, der har to styrker indbygget: En til kort afstand og en til lang afstand. Bl.a. med flerstyrke linser fra populære iWear®, som giver dig mulighed for at se skarpt på alle afstande. Du undgår dermed de praktiske udfordringer, der kan opstå ved at bruge og skifte mellem dine briller. Du får med andre ord større frihed i din hverdag. Nemt og bekvemt med flerstyrke linser.

SE UDVALG AF IWEAR®

I Synoptik finder du flerstyrke kontaktlinser fra en masse populære mærker, som du både kan få som endagslinser og månedslinser. Flerstyrke linser kan naturligvis også indgå i et fleksbelt kontaktlinseabonnement, som giver dig et væld af eksklusive fordele. Lige fra frit skifte af kontaktlinsetype og -styrke til kontaktlinsetjek efter behov, altid hele 25% rabat på kvalitetssolbriller med 100% UV-beskyttelse fra bl.a. Ray-Ban, Gucci, Burberry, Hugo Boss, Polaroid og meget, meget mere...

SE ALLE DINE FORDELE

Prøv flerstyrke kontaktlinser gratis i et kontaktlinseabonnement

Det er ikke altid nemt at beslutte dig for, om flerstyrke kontaktlinser er det rette for dig, dit syn og dit liv. Det skal du heldigvis ikke tænke på i Synoptik. Du kan nemlig prøve flerstyrke linser gratis i hele 10 dage, inden du beslutter dig for, om du vil fortsætte dit kontaktlinseabonnement med flerstyrke linser. Starter du et kontaktlinseabonnement, refunderer vi prisen på din synsprøve (298 kr.), og du får straks adgang til alle de eksklusive abonnementsfordele.

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK

Start dit syn med flerstyrke linser med en Udvidet Synsprøve

Et skarpere syn med dine flerstyrke kontaktlinser starter med en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek. Her udmåler vores autoriserede optikere dine præcise styrker og kortlægger, om du f.eks. døjer med nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl eller alderssyn. Vi foretager samtidig et omfattende tjek af dine øjnes sundhed. Vi undersøger altså bl.a. dine øjne for eventuelle tegn på grå stærgrøn stær, diabetes og forhøjet blodtryk.

Efterfølgende hjælper vores kontaktlinsespecialister dig med at finde de flerstyrke linser fra populære kontaktlinsemærker, der passer bedst til dig, dit syn og dine behov i din hverdag.

PRØV FLERSTYRKE KONTAKTLINSER

Vi ta'r dit syn alvorligt.