Kontaktlinser kan mere, end du tror

Er du træt af at bruge forskellige briller, hver gang du skifter afstand? Bare rolig. Det er ikke noget, som kontaktlinser ikke kan klare. Med iWear®-kontaktlinser har du to styrker indbygget. I en og samme linse. Du kan altså lægge dine briller på hylden og fortsætte med kontaktlinser. Helt uden at gå på kompromis med dit syn. Og uanset afstand.

Er du i tvivl, om det er noget for dig? Prøv det helt kvit og frit hos Synoptik, indtil du har fundet dine rette flerstyrkekontaktlinser.

PRØV KONTAKTLINSER

Se skarpt fra alle afstande med flerstyrkekontaktlinser fra iWear®

Det kan være anstrengende at skifte mellem briller, hver gang du skal se noget fra enten kort eller lang afstand. Men faktisk er det slet ikke nødvendigt at bruge energi på at finde dine læsebriller frem, når du skal stille skarpt på avisens små bogstaver – og dine andre briller, når du skal se fra afstand. Bl.a. når du kører i bil eller ser fjernsyn.

Hos Synoptik kan du nemlig få kontaktlinser med to styrker: En til kort afstand og en til lang afstand. Kontaktlinser fra iWear® giver dig dermed mulighed for at se skarpt på alle afstande, og du undgår de praktiske udfordringer, der kan opstå ved at bruge dine briller. Du får med andre ord større frihed.

SE IWEAR® UDVALG

CooperVisions iWear®-kontaktlinser findes både som endagslinser og månedslinser. Kontaktlinser fra iWear® kan indgå i et fleksbelt Synoptik kontaktlinseabonnement, som giver dig et væld af eksklusive fordele.

LÆS MERE

Prøv iWear®-kontaktlinser gratis i Synoptik

Det er ikke altid nemt at beslutte dig for, om kontaktlinser med flere styrker er det rette valg for dig, dit syn og dit liv. Det skal du heldigvis ikke tænke på i Synoptik. Du kan nemlig prøve dem gratis, inden du beslutter dig for, om det skal være med til at gøre en synlig forskel for dig og din livskvalitet.

Kig forbi din lokale Synoptik – og kom godt i gang med at nyde friheden med kvalitetskontaktlinser fra iWear®, som du kan prøve helt kvit og frit i din Synoptik.

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK

Start med en Udvidet Synsprøve hos vores autoriserede optikere

I en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek udmåler vores autoriserede optikere dine præcise styrker. Vi foretager samtidig et omfattende tjek af dine øjnes sundhed. Vi undersøger bl.a. dine øjne for øjen- og livsstilssygdomme som grå stærgrøn stær, diabetes og forhøjet blodtryk.

Dit øje kan afsløre mere, end du tror.

Bestil tid til synsprøve & prøv kontaktlinser

Vi ta'r dit syn alvorligt.