Persol briller

8 Resultater
Relevans

Persol briller – italiensk og detaljeorienteret luksus

Det italienske mærke Persol, der har sin oprindelse i Torino, er verdenskendt for unik kvalitet og lige så unikke designs. Persol briller er ligesom mærkets populære solbriller tidløse og emmer af klasse. I sin reneste form.

Med den nye kollektion af Persol briller formår det italienske designermærke endnu en gang at rykke grænserne for ny, innovativ mode. De nye Persol briller sætter en tyk streg under, hvorfor mærket er så anerkendt hele verden over.

Med et par Persol briller får du et par designerbriller, der udstråler luksus – og et udseende, der har fingeren på pulsen.

Minimalistiske og tidløse designs

Persol briller er minimalistiske, detaljeorienterede og findes i stilrene designs, der garanterer dig et tidløst udseende - altid i overensstemmelse med sæsonens nyeste brillemode.

Især Persol brillers ultimative varemærke – en sølvpil, hvis simple design leder tankerne hen på luksus – er forsøgt kopieret flere gange fra andre brillemærker. Ingen er imidlertid lykkedes med at opnå samme resultat.

Persol har en grundig og minutiøs designproces. Kvalitetsmaterialerne bliver valgt med omhu, og Persol brillers design bliver gennemgået med stor nøjagtighed og sans for detaljerne blandt nogle af Italiensk førende designere. Altid med blik for detaljen, men uden at gøre det overmodigt.

Persol markerer sig med et væld af ekstravagante designs. Eksempelvis de runde briller som modellen Persol 0PO2460V 1075, der har et behageligt og holdtbart metalstel. Et andet eksempel på populære Persol briller er modellen Persol 0PO3258V 95, hvis markante, lidt firkantede stel i acetat især er ideelle til dig med en rund eller firkantet og hjerteformet ansigtsform.

Prøv Persol briller til mænd og damer i Synoptik

I din lokale Synoptik finder du Persol briller til mænd og Persol briller damer, som ikke kun hjælper dig med at se skarpt.

Vores uddannede brillestylister kan hjælpe dig med at finde de Persol briller, der klæder dig bedst. Alt sammen med stor grundighed og ved at kigge på alt fra din unikke ansigtsform til dine individuelle ansigtstræk og din personlige stil.

Hvis du vil have mest ud af dit syn med dine nye Persol briller, kan du bestille tid til en Synsprøve med sundhedstjek. Vores autoriserede optikere måler her din præcise synsstyrke og foretager et omfattende tjek af dine øjnes sundhed.

Vi kortlægger altså bl.a., om du nærsynet, langsynet, har bygningsfejl eller døjer med aldersbetingede synsforandringer.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Vælg dine brilleglas med omhu

Dine brilleglas er hjertet i dine briller. Det betyder, at du med fordel kan vælge dine brilleglas til dine Persol briller med omhu.

I Synoptik har vi et omfattende udvalg af kvalitetsglas, som vores glasspecialister kan skræddersy til netop dig, dit syn og dine behov. Sidder du f.eks. mange timer om dagen foran digitale skærme som computerskærme eller smartphones, som udstråler blåt lys, kan du vælge specialglas med et blue light filter. Det filtrerer noget af det højenergiske lys, så det svarer til en normal mængde lys.

Hør nærmere om vores unikke specialglas i din lokale Synoptik, og få ekspertrådgivning om dit bedste valg af brilleglas til dine Persol briller med styrke.

Få dine Persol briller på abonnement

I Synoptik kan du ikke kun nyde et skarpere syn med Persol briller. Med et All-Inclusive™ Abonnement kan du opleve større frihed, tryghed og fleksibilitet i din hverdag som brillebruger.

I et abonnement med Persol briller kombinerer du med andre briller fra vores omfattende udvalg af kvalitetsbriller eller solbriller med og uden styrke. Og har du kontaktlinser hos os eller vil opleve alle fordelene ved kontaktlinser, kan du også få dem med i samme fleksible abonnementsløsning.

Med i dit abonnement får du et væld af eksklusive fordele. Du kan bl.a. nyde nye brilleglas og kontaktlinser, når du får ny synsstyrke, synsprøver med sundhedstjek (værdi 348 kr.) og kontaktlinsetjek efter dit behov, fri ombytning af en valgfri brille en gang årligt og meget, meget mere.

Læs om alle dine fordele her, eller hør nærmere i din lokale Synoptik i dag.

SE ALLE DINE FORDELE

Vi ta’r dit syn alvorligt