Persol briller

25 Resultater
Sortér efter
Relevans

Persol briller – italiensk og detaljeorienteret luksus, når det er bedst

Det italienske mærke Persol, der har sin oprindelse i Torino, er verdenskendt for unik kvalitet og lige så unikke designs. De har alle det til fælles, at de er tidløse, ekstravagante og emmer af ren klasse. Med den nye kollektion af Persol briller formår det italienske designermærke endnu en gang at rykke til grænserne for ny, innovative mode. De nye Persol briller sætter en tyk streg under, hvorfor mærket er så anerkendt.

Persol briller er minimalistiske, detaljeorienterede og findes i stilrene designs, der garanterer dig et tidløst, autentisk udseende – altid i overensstemmelse med sæsonens nyeste trends og tendenser. Især Persol brillers ultimative varemærke – en sølvpil, hvis simple design vidner om ekstravagance og leder tankerne hen på luksus – er forsøgt kopieret flere gange. Ingen er imidlertid lykkedes med at opnå samme resultat.

Persol har en grundig og minutiøs designproces. Kvalitetsmaterialerne bliver valgt med omhu, og Persol brillers design bliver gennemgået med stor nøjagtighed og sans for detaljerne blandt nogle af Italiensk førende designere. Altid med blik for detaljen, men uden at gøre det overmodigt.

Med et par Persol briller får du et par designerbriller, der udstråler luksus – og et udseende, der har fingeren på pulsen.

Prøv Persol briller til mænd og damer i Synoptik

I din lokale Synoptik finder du Persol briller til mænd og Persol briller damer, som ikke kun hjælper dig med at se skarpt. Vores uddannede brillestylister kan hjælpe dig med at finde de Persol briller, der klæder dig bedst – og som gør dit udseende lige så skarpt som dit syn med dine Persol briller.

Bestil tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek, hvis du vil opleve en synlig forskel med Persol briller. Vores autoriserede optikere udmåler dine præcise styrker og foretager et grundigt tjek af dine øjnes sundhed. På den måde kan du stille skarpt på tilværelsen og få alle dit livs små øjeblikke med. Efterfølgende kan du få hjælp af vores glasspecialister til at finde de glas, der passer bedst til dig og dit syn.

BESTIL TID

I Synoptik kan du kombinere dine Persol briller med solbriller og/eller kontaktlinser i et Synoptik All-Inclusive™ Abonnement. Vores abonnementsspecialister kan skræddersy et abonnement med et væld af fantastiske fordele, som giver dig større frihed, tryghed og fleksibilitet i din hverdag. Læs mere om et All-Inclusive™ Abonnement lige her.

Vi ta’r dit syn alvorligt.