Marc Jacobs briller

3 Resultater
Relevans

Marc Jacobs briller – elegant vintagestil med et twist

Marc Jacobs blev grundlagt i 1986 i New York. Stilen er både rå, elegant og cool. Som brand skiller Marc Jacobs sig ud fra mængden: Inspirationen bliver ofte hentet i de markante modetendenser fra 1940’erne og 1980’erne, og ord som 'luksus' og 'grunge' kombineres til perfektion i Marc Jacobs briller.

Med et par briller fra Marc Jacobs får du et par briller, der skiller sig ud fra mængden. Kvaliteten er helt i top, og udtrykket er cool og moderne. Vi forhandler et bredt udvalg af Marc Jacobs briller til både mænd og kvinder, som alle er afstemt med modens aktuelle trends og tendenser. Uanset om det Marc Jacobs briller med katteøjne eller runde Marc Jacobs briller.

Prøv briller fra Marc Jacobs i Synoptik

Hvis du finder et par briller her på siden, du gerne vil prøve, er du altid velkommen i en af vores mange butikker. Her hjælper vores uddannede brillestylister dig med at finde de Marc Jacobs briller, der klæder dig bedst og bl.a. passer til din ansigtsform.

Start med at bestille tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek i din lokale Synoptik. Her udmåler vores autoriserede optikere dine præcise styrker og kortlægger, om dine nye Marc Jacobs briller skal korrigere for nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl eller alderssyn. Med i din synsprøve får du et omfattende tjek af dine øjnes sundhed. Med avanceret optisk udstyr undersøger vi dig for eventuelle tegn på grå stær, grøn stær, diabetes, forhøjet blodtryk og andre øjenproblemer.

Efterfølgende får du hjælp af vores glasspecialister til at vælge de kvalitetsglas, der passer bedst til din moderne hverdag. Du finder nemlig et stort udvalg af unikke kvalitets- og specialglas.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE I DAG

Vi ta'r dit syn alvorligt.