Marc Jacobs briller

48 Resultater
Sortér efter
Relevans

Marc Jacobs-briller – elegant vintagestil med et twist

Marc Jacobs blev grundlagt i 1986 i New York. Stilen er både rå, elegant og cool. Som brand skiller Marc Jacobs sig ud fra mængden: Inspirationen bliver ofte hentet i de markante modetendenser fra 1940’erne og 1980’erne, og ord som 'luksus' og 'grunge' kombineres med stor perfektion i Marc Jacobs-briller.

Med et par briller fra Marc Jacobs får du et par briller, der skiller sig ud fra mængden. Kvaliteten er helt i top, og udtrykket er cool og moderne. Vi forhandler et bredt udvalg af Marc Jacobs-briller til både mænd og kvinder, som alle er afstemt med modens aktuelle trends og tendenser.

Prøv briller fra Marc Jacobs i Synoptik

Hvis du finder et par briller her på siden, du gerne vil prøve, er du altid velkommen i en af vores mange butikker. Her hjælper vores uddannede brillestylister dig med at finde de Marc Jacobs-briller, der klæder dig bedst.

Start med at bestille tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek i din lokale Synoptik. Her udmåler vores autoriserede optikere dine præcise styrker og sørger for, at du får de bedste forudsætninger for at opleve en synlig forskel med dine briller fra Marc Jacobs. Udover at udmåle dine præcise styrker undersøger vores autoriserede optikere dig for eventuelle tegn på øjen- og livsstilssygdomme som grå stær, grøn stær, diabetes og forhøjet blodtryk.

Efterfølgende får du hjælp af vores glasspecialister til at vælge de kvalitetsglas, der passer bedst til din moderne hverdag. Du finder nemlig et stort udvalg af unikke kvalitets- og specialglas.

Bestil tid

Vi ta'r dit syn alvorligt.