Titanium briller

90 Resultater
Relevans

Har du brug for en synsprøve?

Book tid
23%
Du har set 23 af 90 produkter
Vis flere resultater

Titanium brillestel – uovertruffen kvalitet

Titanium er let metal, der samtidig er stærkt og ekstremt holdbart. Ud over materialets kvaliteter i sig selv gør letheden i metallet, at brillestel lavet af titanium er behagelige at bære. Selv på lange dage og efter mange timer fortsætter titanium brillestel med at være komfortable at have på.

Fordele ved titanium brillestel

Ud over den lette kvalitet i titanium brillestel gør styrken ved metallet, at brillerne er meget holdbare. Titanium briller er derfor perfekte til dig, der har en aktiv livsstil.

Når du kombinerer et brillestel af titanium med vores flerstyrkeglas, får du et par briller, der passer perfekt til dig og din hverdag.

Hos Synoptik har du et væld af muligheder for at få unikke kvalitetsglas i dine titanium briller. Alle af høj kvalitet for at give dig gode forudsætninger for at stille skarpt. Både enkeltstyrke- til flerstyrkeglas, som vores glasspecialister kan rådgive dig om.

Titanium stel fra kendte brands

I din lokale Synoptik finder du titanium brillestel fra kendte designer- og kvalitetsmærker. Lige fra Heritage til Pilgrim, Peak Performance, Skaga, Ralph Lauren og mange flere.

Hvis du er i tvivl om, hvilket titanium brillestel der passer til netop din ansigtsform, kan du finde inspiration i vores guide til forskellige ansigtsformer. Ud fra din ansigtsform kan du altså blive klogere på, hvilket titanium brillestel der passer til præcis dig og din ansigtsform.

Titanium brillestel til damer

Et praktisk brillestel i titanium er ikke lig med et kedeligt eller uklædeligt stel til damer. Tværtimod. Mange af de bedste designermærker tilbyder nemlig lækre titanium stel til damer, der passer til alle sider af garderoben og har en fast plads i den nyeste brillemode.

Det vigtigste er dog, at du finder et titanium brillestel, der både sidder godt på dit ansigt og passer til din ansigtsform.

Titanium briller til herrer

Mænd vil oftest have noget enkelt og funktionelt, der ikke ’larmer’ for meget på ansigtet. Her er titanium briller ideelle.

Titanium briller til herrer opfylder kriterierne om lethed, funktionalitet, komfort og robusthed, der kan tåle lidt af hvert. Uanset hvad du foretager dig i din hverdag: Nyder du at cykle, gå ture eller lege med dine børn? Så lader titanium briller dig gøre det uden at skulle være ekstra påpasselig med dine briller.

Få titanium briller på abonnement

I Synoptik behøver du ikke at nøjes med et par briller. Med et brilleabonnement kan du nemlig få flere par briller og kun betale en fast månedlig pris. Vælg f.eks. et par sporty briller i et titanium stel som din hverdagsbrille og briller i en anden stelfarve og facon til f.eks. fester eller sport.

Dine muligheder for at opleve større frihed er mange. Og har du kontaktlinser hos os eller blot vil opleve alle fordelene ved kontaktlinser, kan du få dem med i samme fleksible løsning.

Med i dit brilleabonnement får du større fleksibilitet, frihed og økonomisk sikkerhed. Alt er all-inclusive: Nye brilleglas ved nye styrker, synsprøver med sundhedstjek (værdi 348 kr.) og kontaktlinsetjek efter behov, ekstra tryghed ved skade eller bortkomst, en fri årlig ombytning af en valgfri brille og meget, meget mere...

LÆS OM ALLE DINE FORDELE

Få målt din synsstyrke til dine titanium briller

Hvis du er i tvivl om, hvilket titanium brillestel der passer til dig, står vores uddannede brillestylister klar til at give dig ekspertrådgivning om dit bedste valg. Kig blot ind i din lokale Synoptik, og gå på opdagelse i vores omfattende udvalg af titanium briller til damer og herrer.

Hvis titanium briller og titanium brillestel skal hjælpe dig med at stille skarpt i din hverdag, kan vores autoriserede optikere udmåle dine præcise styrker og kortlægge, om dine nye briller i titanium f.eks. skal korrigere for nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl eller alderssyn.

Alt det gør vi med stor ekspertise og avanceret optisk udstyr i en Synsprøve med sundhedstjek, som du kan bestille tid til her.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Vi ta’r dit syn alvorligt