Silhouette briller

8 Resultater
Sortér efter
Relevans

Silhouette briller – klassisk og tidløst design

Det østrigske brillemærke Silhouette har for alvor sat sig på verdenskortet med sin nye kollektion af briller. Silhouette briller til mænd og damer er kendt for deres høje kvalitet og lette, klassiske designs, der giver dig mulighed for at udtrykke dig stilrent og tidløst. Præcis som sæsonens aktuelle trends tilskriver en stor betydning.

Silhouette briller lykkes med en kunst, som ikke mange andre formår: At opnå uovertruffen lethed gennem indre styrke. At forblive tro mod sig selv og konstant sætte barren højere. At skabe tidløst design, der med brillernes minimalistiske udtryk altid har fingeren solidt plantet på pulsen.

Silhouettes designfilosofi, detaljeorientering, minimalisme og grundige håndværk er kendt og elsket blandt utallige moderne brillebrugere. Ikke blot i Danmark, men hele verden over. Blandt andet fordi Silhouette briller hjælper dig med at udtrykke, netop hvem du er. Stilrent og innovativt.

Silhouette står for klassiske designs. Og lethed. Af den bedste kvalitet. Med et par Silhouette briller får du et udseende, der gør underværker. Ikke kun for dine øjne og dit syn, men i lige så høj grad din personlighed. For det er dig og din personlighed, der er omdrejningspunktet for Silhouette briller til mænd og damer. Det er dig, der gør Silhouette briller unikke.

Find Silhouette briller i din Synoptik

Skal Silhouette briller hjælpe dig med at stille skarpt på dit liv? Bestil da tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek. Her udmåler vores autoriserede optikere dine præcise styrker og foretager et omfattende tjek af dine øjnes sundhed. Efterfølgende kan du få hjælp af vores uddannede brillestylister til at finde de Silhouette briller, der klæder dig bedst. Vi kigger på alt fra dine farver til dine ansigtstræk, øvrige tøjstil og meget mere.

BESTIL TID

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK

Få Silhouette briller på abonnement

Vidste du, at du kan få Silhouette briller på abonnement? Med et All-inclusive™ Abonnement kombinerer og lejer du dine briller, solbriller og kontaktlinser til en fast månedlig pris. Derudover skræddersyr vores abonnementsspecialister et abonnement med et væld af fantastiske fordele, som giver dig større frihed og tryghed i din hverdag. Bl.a. fri udskiftning af glas, når dine styrker løbende ændrer sig. Og mange, mange flere fantastiske fordele.

Lyder en tryggere hverdag som brillebruger som noget for dig? Bliv klogere på et fleksibelt All-Inclusive™ Abonnement lige her.

Vi ta’r dit syn alvorligt.