Fri levering til butik
Fri hjemmelevering ved +499 kr.
Altid fri retur

Kontaktlinsevæsker

15 Resultater
Sortér efter
Relevans

Køb kontaktlinsevæske online

Hos Synoptik kan du købe din kontaktlinsevæske online. Og du kan roligt gøre det. Det er både nemt og sikkert, og vores store udvalg af kontaktlinsevæske i høj kvalitet gør det nemt for dig at købe den kontaktlinsevæske, der passer til dine øjne og dine typer af kontaktlinser.

Du skal derfor ikke være nervøs for, om du kan finde en kontaktlinsevæske online, der passer til lige netop dig og dine behov. Synoptik gør det nemt og bekvemt.

Når du køber kontaktlinsevæske online hos os, kan du hurtigt danne dig et overblik over alle vores mange produkter: Ved at klikke dig ind på et produkt kan du læse mere om den enkelte kontaktlinsevæske.

Hvilken type kontaktlinsevæske skal jeg vælge?

På Synoptik.dk har vi et stort udvalg af kontaktlinsevæsker, som har hver deres fordele.

Vi anbefaler, at du bruger den kontaktlinsevæske, du har fået anbefalet af din optiker. Forskellig kontaktlinsevæske er nemlig beregnet til forskellige formål. Alt dette har vores autoriserede optikere taget højde for, da du blev undersøgt og i denne forbindelse anbefalet, hvilken kontaktlinsevæske du bør bruge. 

Hvis du har behov for hjælp, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe dig med, hvilken kontaktlinsevæske der passer bedst til din livsstil og dine behov. Du kan både kontakte din optiker i din lokale Synoptik eller vores kundeteam.

Hvor kan man købe kontaktlinsevæske?

Hvis du er på udkig efter kontaktlinsevæske, er Synoptik.dk det rette sted for dig. Her finder du et stort udvalg af kontaktlinsevæske, og du er garanteret at finde en kontaktlinsevæske, der passer til netop dig og dine behov. Uanset om det er månedslinser eller endagslinser.

Hvis du er i tvivl om, hvilken kontaktlinsevæske der er den rette for dig, anbefaler vi, at du tager en snak med en optiker i din lokale Synoptik-butik. På den måde er du sikker på, at du vælger den helt rigtige kontaktlinsevæske. Du kan naturligvis også købe kontaktlinsevæske i vores fysiske butikker, hvor du kan spørge vores autoriserede optikere til råds.

Køb kontaktlinsevæske hos din Synoptik

På Synoptik.dk og i din lokale Synoptik finder du altid kontaktlinsevæske til forskellige typer kontaktlinser og livsstile. Og du finder masser af dem – til skarpe priser. Vi opdaterer løbende vores udvalg, så vi altid kan tilbyde dig den bedste kontaktlinsevæske.

Når du skal finde den rette kontaktlinsevæske, er der flere ting, du skal tage højde for. Blandt andet hvilken type kontaktlinser du bruger, men også hvilken livsstil du har. Hvis du er ny på området, kan det være uoverskueligt at vælge den rette kontaktlinsevæske. Derfor er det altid en god idé at snakke med din optiker, så du er sikker på, at du køber den helt rigtige kontaktlinsevæske.

Køb kontaktlinser online hos os

Føler du, at tiden er inde til et skarpere syn med kontaktlinser?

I din lokale Synoptik finder du autoriserede optikere, der kan foretage en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek og på baggrund af denne kortlægge, præcis hvilken styrke du skal have, før du oplever en synlig forskel med kontaktlinser. Når du har fået din styrke at vide, kan du nemt bestille dine kontaktlinser online på Synoptik.dk. Månedslinser såvel som endagslinser.

En Udvidet Synsprøve er ikke kun en test af dit funktionelle syn. Dine øjne kan afsløre mere, end du tror. Det er også et omfattende sundhedstjek, der kan afsløre eventuelle tegn på øjensygdomme som grå og grøn stær samt alvorlige sygdomme som diabetes og forhøjet blodtryk.

Bestil tid

Vi ta’r dit syn alvorligt.