Fri levering til butik
Fri retur online
Nem & sikker betaling

Øjendråber

0 Resultater
Relevans

Ingen resultater

Der er intet match på "" - kontrollér stavemåden eller prøv et mindre specifikt søgeudtryk

Køb kontaktlinsevæske online

Hos Synoptik kan du købe din kontaktlinsevæske online. Og du kan roligt gøre det.

Det er både nemt og sikkert at købe linsevæske online hos os, og vores store udvalg af væske til kontaktlinser gør det nemt at købe den type, der passer til dine øjne og din type kontaktlinser.

Du skal altså ikke være nervøs for, om du kan finde en kontaktlinsevæske online, der passer til dig og dine behov. Vi har et omfattende udvalg af linsevæske, som giver dig gode forudsætninger for at finde den bedste linsevæske til netop dig.

Når du køber kontaktlinsevæske online hos os, kan du hurtigt danne dig et overblik over alle vores mange linsevæsker: Ved at klikke dig ind på det enkelte produkt kan du læse mere om den enkelte kontaktlinsevæske.

Hvilken type kontaktlinsevæske skal jeg vælge?

Online på synoptik.dk har vi et stort udvalg af kontaktlinsevæsker, som har hver deres unikke fordele.

Vi anbefaler, at du bruger den linsevæske, du har fået anbefalet af din optiker. Forskellig væske til kontaktlinser er nemlig beregnet til forskellige formål og typer linser.

Alt det har vores specialister taget højde for, da du blev undersøgt og fik ekspertrådgivning om, hvilken linsevæske du med fordel kan bruge.

Hvis du har behov for hjælp, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi står altid klar til at rådgive dig om, hvilken linsevæske der passer bedst til din livsstil og dine behov.

Du kan kontakte os i din lokale Synoptik eller vores kundeteam.

Hvor kan man købe linsevæske?

Hvis du er på udkig efter kontaktlinsevæske online, er synoptik.dk det rette sted for dig. Her finder du et stort udvalg af linsevæsker, og du er garanteret at finde en kontaktlinsevæske, der passer til dig og dine behov. Uanset om det er til månedslinser eller endagslinser.

Dine muligheder for at finde den bedste væske til kontaktlinser er mange.

Kontakt os ved tvivl om den rette væske

Hvis du er i tvivl om, hvilken kontaktlinsevæske der er den rette for dig, anbefaler vi, at du tager en snak med vores kontaktlinsespecialister i din lokale Synoptik. På den måde er du sikker på, at du vælger den helt rigtige kontaktlinsevæske.

Ligesom der er forskel på kontaktlinsetyper og det -materiale, de er produceret af, skal du bl.a. være opmærksom på, om du skal have en linsevæske, der passer til hårde linser eller bløde kontaktlinser.

Du kan naturligvis også købe kontaktlinsevæske til skarpe priser i en af vores mange fysiske butikker, hvor du kan spørge vores kontaktlinsespecialister til råds.

Køb kontaktlinsevæske i Synoptik

Online på synoptik.dk og i din lokale Synoptik finder du altid kontaktlinsevæske til forskellige typer kontaktlinser og livsstile. Og du finder masser af dem. Altid til skarpe priser.

Vi opdaterer løbende vores udvalg af linsevæske, så vi altid kan tilbyde dig den bedste kontaktlinsevæske, der passer til dine linser.

Vælg den rette linsevæske

Når du skal finde den rette linsevæske, er der flere ting, du skal tage højde for. Blandt andet hvilken type kontaktlinser du bruger, men også hvilken livsstil du har.

Hvis du er ny på området, kan det være uoverskueligt at vælge den rette kontaktlinsevæske. Af den årsag er det altid en god idé at snakke med din optiker. På den måde er du sikker på, at du vælger den helt rigtige kontaktlinsevæske.

I butikken finder du også et omfattende udvalg af briller fra populære designermærker, hvis du har behov for at give dine øjne en pause fra dine kontaktlinser.

Du finder briller fra mærker som Ray-Ban, Gucci, Burberry, Hugo Boss, Tom Ford, Versace, Giorgio Armani, Ralph Lauren og mange flere.

Køb kontaktlinser online hos os

Føler du, at tiden er inde til et skarpere syn og at opleve alle fordelene ved kontaktlinser? Så kig forbi hos vores kontaktlinsespecialister i din lokale Synoptik i dag, og hør nærmere om dine mange muligheder med kontaktlinser fra alle de populære kontaktlinsemærker.

I en Synsprøve med sundhedstjek kan vores autoriserede optikere måle din præcise synsstyrke og kortlægge, hvilken synsfejl dine kontaktlinser skal korrigere for. Med i din grundige synsprøve får du et sundhedstjek af dine øjne. Vi stiller altså skarpt på, om dine øjne viser eventuelle tegn på grå stærgrøn stær, diabetes, forhøjet blodtryk og meget mere.

Efter vi har målt din præcise synsstyrke og foretaget det grundige sundhedstjek, kan du nemt og bekvemt bestille kontaktlinser online fra vores udvalg på synoptik.dk.

BESTIL TID & PRØV LINSER

Nyd løbende rådgivning med et abonnement

Med et kontaktlinseabonnement kan du opleve endnu større frihed i din hverdag som kontaktlinsebruger. Du får et væld af eksklusive fordele, som vores abonnementsspecialister skræddersyr til dig, dit syn og dine behov.

Du får bl.a. frit skifte af kontaktlinsetype og -styrke ved nye styrker, Synsprøver med sundhedstjek (værdi 348 kr.) og kontaktlinsetjek efter dit behov, 25% rabat på komplette briller og designersolbriller med og uden styrke og meget mere.

Hvis du vælger månedslinser på abonnement, skal du huske at rense dine kontaktlinser med kontaktlinsevæske. Heldigvis kan du også gøre det til skarpe priser som abonnent. En af dine fordele er 25% rabat på kontaktlinsevæske og generelt alt i butikken.

SE DINE ABONNEMENTSFORDELE

Øje for detaljen