Fri levering til butik
Fri retur online
Nem & sikker betaling

Kontaktlinser

11 Resultater
Tilbud

Kontaktlinser 

Tid til nye kontaktlinser? Få massevis af fordele og altid bedste pris på abonnement i Synoptik. Læs mere her.

Køb kontaktlinser online

Hos Synoptik kan du købe kontaktlinser online. Du skal blot kende din synsstyrke, som du kan få målt i en Synsprøve med sundhedstjek hos vores autoriserede optikere i din lokale Synoptik.

Det er nemt og sikkert at købe billige kontaktlinser online hos os. Vores omfattende udvalg af kvalitetskontaktlinser giver dig gode forudsætninger for at finde lige netop de kontaktlinser, der passer til dine øjne, dit syn og din livsstil.

Hos Synoptik kan du købe billige kontaktlinser på nettet fra alle de kendte kontaktlinsemærker. Du finder bl.a. kontaktlinser fra DailiesAcuvue og iWear, som alle har endagslinser, månedslinser og linser med glidende overgang.

Find netop din type kontaktlinser online

Leder du efter bestemte kontaktlinser? Når du skal finde kontaktlinser online på synoptik.dk, kan du filtrere på kontaktlinser for at finde præcis de linser, som du ønsker.

Hvis du ikke har brugt kontaktlinser før, anbefaler vi, at du prøver forskellige typer og tager en snak med vores kontaktlinsespecialister. På den måde kan de finde de kontaktlinser, der er mest behagelige for dig – og dermed sikre, at du får de rigtige kontaktlinser, der passer til dine synsbehov.

Hvad koster kontaktlinser?

Prisen på kontaktlinser afhænger bl.a. af følgende:

Find din præcise synsstyrke til dine linser

Med avanceret optisk udstyr måler vores autoriserede optikere dine præcise styrker og kortlægger, om dine kontaktlinser f.eks. skal korrigere for nærsynethedlangsynethedbygningsfejl eller alderssyn.

Med i din synsprøve får du også et omfattende tjek af dine øjnes sundhed. Vi undersøger dig for eventuelle tegn på grå stærgrøn stær, diabetes og forhøjet blodtryk.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Billige linser online af høj kvalitet

Hos Synoptik finder du altid et stort udvalg af billige kontaktlinser online. Fælles for dem alle er, at kvaliteten er i top.

Uanset hvilken type kontaktlinser du er på udkig efter, finder du dem til billige priser i Synoptik - både online og i vores fysiske butikker.

Vi ved, at det kan være svært at bestille kontaktlinser online, hvis du er i tvivl om, hvilken type kontaktlinser du skal vælge. Af den årsag står vores kontaktlinsespecialister altid klar i din lokale Synoptik. I butikken kan vi rådgive dig om, hvilke kontaktlinser der passer bedst til dit syn og din livsstil.

Kontaktlinser til bygningsfejl (astigmatisme)

Det er intet problem, hvis du har bygningsfejl og vil nyde et skarpere syn med kontaktlinser. Tværtimod. Med toriske linser til bygningsfejl kan du stille skarpt, selvom du har bygningsfejl.

Hvis du bruger kontaktlinser til bygningsfejl, er det vigtigt, at de sidder rigtigt i dit øje. Hvis de ikke gør, kan kontaktlinserne genere og i værste fald forringe dit syns skarphed.

Oplever du det, kan du blinke et par gange eller prøve at skubbe kontaktlinsen forsigtigt ud på det hvide i dit øje.

Når kontaktlinsen sidder rigtigt, kan du ikke mærke dem, fordi de følger dit øjes form og på den måde korrigerer for dine bygningsfejl. Helt uden gener.

Kontaktlinser har ingen alder

Kontaktlinser er for alle. De har ingen alder. Der er nemlig ingen minimumsalder for, hvornår et barn kan bruge kontaktlinser.

En tommelfingerregel er, at et barn skal være mellem 11 og 14 år for at få kontaktlinser for første gang, men det kan variere fra barn til barn. Det vigtigste er, at det er barnets eget ønske – og at han eller hun kan lære rutinerne: Håndtere kontaktlinser korrekt og forstå vigtigheden af ordentlig håndhygiejne, når fingrene er i kontakt med linserne.

Hvis du er i tvivl, er du altid velkommen til at kigge forbi din lokale Synoptik. Vi står altid klar til at hjælpe dig.

Oplev større frihed med kontaktlinser på abonnement

Lyder et fleksibelt kontaktlinseabonnement som noget for dig? Så kig forbi din lokale Synoptik, og bestil tid til en Synsprøve med sundhedstjek.

Når du køber kontaktlinser på abonnement, får du, udover hele 33% rabat ift. kontaktlinsernes normale kontantpris, også en lang række unikke fordele, som bliver skræddersyet til dine unikke behov.

Du kan bl.a. frit skifte kontaktlinsetype og -styrke samt få Synsprøver med sundhedstjek (værdi 348 kr.) og kontaktlinsetjek efter dit behov. På den måde har du altid de kontaktlinser, der passer til dine øjne.

De fleste kontaktlinsebrugere har også glæde af at have et par ekstrabriller og solbriller.

Som kontaktlinseabonnent hos os får du altid hele 25% rabat på brillerbrilleglas og solbriller fra alle de kendte designermærker. På måde kan du veksle i din hverdag og beskytte dine øjne, når du opholder dig i solens usunde UV-stråler. Alle solbriller yder nemlig 100% UV-beskyttelse.

Kontakt vores KundeTeam, hvis du er kontaktlinseabonnent og ønsker en rabatkode, der giver dig hele 25% rabat på køb af solbriller online.

Køb billige kontaktlinser online

Nogle gange er det nemmere at handle online. Det gælder også for kontaktlinser. Hos Synoptik behøver du ikke besøge en butik eller ringe for at bestille dine kontaktlinser. Du kan få billige kontaktlinser her på siden uden ekstra gebyrer.

Når du køber dine kontaktlinser online på synoptik.dk, får du samme gode kvalitet, som når du køber i vores butikker.

Hvis kontaktlinser er nyt for dig, kan du i Synoptik opleve kontaktlinser gratis i de første 10 dage af dit nye kontaktlinseabonnement.

Det giver dig bl.a. mulighed for at prøve forskellige typer kontaktlinser, god tid til at vælge de bedste kontaktlinser, eksperthjælp til at bruge kontaktlinser og straks adgang til alle dine eksklusive abonnementsfordele.

Fortsætter du med dit abonnement, refunderer vi prisen på 348 kr. for din Synsprøve med sundhedstjek.

BESTIL TID & PRØV LINSER

Vi ta'r dit syn alvorligt