Kontaktlinser med læsefelt – kan man det?

Sagtens! Og for alle over 40 år, der bruger kontaktlinser, kan flerstyrkekontaktlinser, som de også kaldes, bane vejen til en helt ny synsoplevelse.

0

Hvorfor er 40 år den "magiske" grænse?

Forklaringen er enkel: Med alderen mister øjet sin smidighed, og det betyder, at man ikke længere kan stille skarpt på ting, der er tæt på. I denne alder får de fleste mennesker det, der kaldes alderssyn. Eller presbyopi, som det også kaldes. 

Løsningen kan være læsebriller, som gør det nære syn skarpt igen. Men en anden mulighed er flerstyrkekontaktlinser, der fungerer på samme måde som brilleglas med glidende overgang mellem forskellige styrker.

Se skarpt på alle afstande

Med én og samme kontaktlinse kan man se skarpt på alle afstande – og det giver nogle oplagte fordele:

  • Du slipper for at have læsebriller og/eller skærmbriller.
  • Det er behageligt at kunne læse ved at bevæge øjnene i stedet for hovedet.

Er du vant til kontaktlinser, er det nemt at vænne sig til flerstyrkekontaktlinser. Og kontaktlinserne kan du naturligvis også få i et fleksibelt kontaktlinseabonnement i Synoptik, som indeholder et væld af eksklusive fordele. Alle skræddersyede til dig af vores abonnementsspecialister.

SE ALLE DINE FORDELE

Fås også i supermaterialet SiHy

De bedste enkeltstyrkekontaktlinser laves i SiHy (silikone-hydrogel), som er et materiale, der giver den absolut største synskomfort og sundhed for dit øje. Synoptik præsenterede som den første optikerkæde i Danmark flerstyrkekontaktlinser i dette materiale.

SiHy lader dine øjne ånde bedre end noget andet materiale, og det giver optimal øjenhelse og mindre risiko for komplikationer og irritation. Samtidig er der i vores bedste endagsflerstyrkekontaktlinser indbygget UV-beskyttelse. På den måde mindskes risikoen for solskader og grå stær.

Kom ind og prøv dem

Vil du høre mere om fordelene ved flerstyrkekontaktlinser, står vores autoriserede optikere og kontaktlinsespecialister klar til at hjælpe dig i din lokale Synoptik. Start med at bestille tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek, og oplev vores store ekspertise om dit syn med dine kontaktlinser.

Bestil tid

Vi ta'r dit syn alvorligt.