Kontaktlinser med læsefelt – kan man det?

Sagtens! Og for alle over 40 år, der bruger kontaktlinser, kan flerstyrkekontaktlinser, som de også kaldes, være vejen til en helt ny synsoplevelse.

0

Hvorfor er 40 år den "magiske" grænse?

Forklaringen er enkel: Med alderen mister øjet sin smidighed, og det betyder, at man ikke længere kan stille skarpt på ting, der er tæt på. 

Løsningen kan være læsebriller, som gør det nære syn skarpt igen. Men en anden mulighed er flerstyrke kontaktlinser, der fungerer på samme måde som brilleglas med glidende overgang mellem forskellige styrker.

Se skarpt på alle afstande

Med én og samme kontaktlinse kan man se skarpt på alle afstande – og det giver nogle oplagte fordele:
Du slipper for at have læsebriller og/eller skærmbriller.
Det er behageligt at kunne læse ved at bevæge øjnene i stedet for hovedet.
Er du vant til kontaktlinser, er det ret nemt at vænne sig til flerstyrke kontaktlinser.

Fås også i supermaterialet SiHy

De bedste enkeltstyrke kontaktlinser laves i SiHy (silikone-hydrogel) – et materiale, der giver den absolut største komfort og sundhed for øjet. Synoptik præsenterede som den første optikerkæde i Danmark flerstyrke kontaktlinser i dette materiale.

SiHy lader dine øjne ånde bedre end noget andet materiale, og det giver optimal øjenhelse og mindre risiko for komplikationer og irritation. Samtidig er der i vores Bedste 1 dags flerstyrke-kontaktlinser indbygget UV-beskyttelse, så risikoen for solskader og grå stær også mindskes.

Kom ind og prøv dem

Er du interesseret i at høre mere om fordelene ved flerstyrke kontaktlinser, så kom ind og prøv dem i Synoptik.

Bestil tid