Hvordan virker kontaktlinser med læsefelt?

Med alderen mister øjet sin fleksibilitet, og det gør det bl.a. sværere at stille skarpt på forskellige afstande. Heldigvis kan det nemt afhjælpes med kontaktlinser med læsefelt. Men hvordan virker kontaktlinser med læsefelt?

- 4 minutters læsetid

BESTIL TID OG PRØV LINSER

Hvordan virker kontaktlinser med læsefelt?

Kontaktlinser med læsefelt sikrer, at du kan se klart og tydeligt på alle afstande. Du behøver ikke at skifte mellem forskellige briller som f.eks. læsebriller, når du skifter fokus på bl.a. korte afstande.

Kontaktlinser med læsefelt har flere styrker indbygget. Modsat flerstyrkeglas, som har felter med forskellige styrker, er kontaktlinser med læsefelt opbygget med ringe. Det sikrer, at din styrke følger dit øjes bevægelse, når du stiller skarpt på genstande fra forskellige afstande.

Med kontaktlinser med læsefelt kan du altså zoome ind og ud uden at skulle anstrenge dine øjne for at stille skarpt. Du har både indbyggede zoner til almindeligt syn og til f.eks. læsning på tæt på.

KØB KONTAKTLINSER MED LÆSEFELT

Hvorfor får vi behov for kontaktlinser med læsefelt?

Omkring 40-års alderen får de fleste behov for briller med flerstyrkeglas eller kontaktlinser med flere styrker. Det skyldes øjnenes naturlige aldring. Med årene mister de deres fleksibilitet, og der opstår det, der kaldes alderssyn (presbyopi).

Vi får som oftest sværere ved at fokusere på genstande på tæt hold, mens vores syn fra længere afstande forbliver normalt.

Den naturlige aldrig af øjet giver dermed de fleste behov for at få flere styrker indbygget i enten briller eller kontaktlinser. Det, der også kaldes flerstyrkekontaktlinser, multifokale kontaktlinser eller linser med læsefelt.

BESTIL TID OG PRØV LINSER

Fordele ved linser med læsefelt

Med én og samme kontaktlinse kan du se skarpt på alle afstande. Det giver dig nogle oplagte fordele i din hverdag:

  • Du slipper for at have læsebriller og/eller skærmbriller.
  • Det er behageligt at kunne læse ved at bevæge øjnene i stedet for hovedet.

Er du vant til kontaktlinser og alle deres fantastiske fordele, er det nemt at vænne sig til kontaktlinser med læsefelt. Du kan få kontaktlinserne som endagslinser, 14-dages linser eller månedslinser fra alle de kendte kontaktlinsemærker, som vi har et omfattende udvalg af i Synoptik.

KØB KONTAKTLINSER MED LÆSEFELT

Linser med læsefelt i silikonehydrogel (SiHy)

De bedste kontaktlinser med læsefelt eller flerstyrkekontaktlinser laves i SiHy (silikonehydrogel). Det er et materiale, som giver den absolut største synskomfort og sundhed for dine øjne.

SiHy lader dine øjne ånde bedre end noget andet materiale, og det giver optimal øjenhelse og mindre risiko for øjenkomplikationer. Materialet mindsker også risikoen for grå stær og synsudfordringer forårsaget af solens UV-lys.

Synoptik var den første optikerkæde i Danmark, der præsenterede flerstyrkekontaktlinser i materialet silikonehydrogel. Vores kontaktlinsespecialister i din lokale Synoptik er altså eksperter i netop det materiale.

Oplev kontaktlinser med læsefelt gratis

Det kan være svært at beslutte dig for, om kontaktlinser med læsefelt er de rette for dig og dit syn. I Synoptik kan du opleve dem gratis i de første 10 dage af dit nye kontaktlinseabonnement.

I de 10 dage med gratis kontaktlinser med læsefelt kan du frit prøve forskellige typer af kontaktlinser, og du får straks adgang til alle de eksklusive abonnementsfordele.

BESTIL TID OG PRØV LINSER

Få kontaktlinser med læsefelt på abonnement

I Synoptik kan du få kontaktlinser med læsefelt eller flerstyrkekontaktlinser i et fleksibelt abonnement til lige netop det antal dage, du ønsker. Lige fra 1 til 7 dage om ugen. Du vælger helt selv og er altså ikke nødt til at binde dig til en bestemt periode.

Med et kontaktlinseabonnement får du samtidig adgang til et væld af eksklusive fordele, som giver dig større frihed og tryghed i din hverdag som kontaktlinsebruger. Alle skræddersyede til dig dine behov af vores abonnementsspecialister.

Nyd bl.a.:

LÆS OM ALLE DINE FORDELE

Øje for detaljen