Kontaktlinser til sport

Kontaktlinser til sport kan give dig mere frihed og fleksibilitet. Uanset om det er løb, ski, fodbold og tennis. Læs vores kontaktlinsespecialisters ekspertråd om kontaktlinser til sport her, og bliv klogere på, hvordan du bedst kan bruge kontaktlinser til sport.

BESTIL TID TIL AT PRØVE KONTAKTLINSER GRATIS

Ved at bruge kontaktlinser til sport kommer intet mellem dig og din yndlingssport eller favorittræning. Bevæg dig frit uden bekymring om, at dine briller ryger af, bliver duggede eller går i stykker. Få sved på panden uden at skulle stoppe og tørre dine brilleglas af. Løb hurtigt i regnvejr, og sæt ny personlig rekord. Dine muligheder for at opleve et skarpt med kontaktlinser til sport er mange.

Undgå brillers praktiske besværligheder ved at bruge kontaktlinser til sport

Briller er en fordel i mange situationer. De har imidlertid har også ulemper i andre. F.eks. når du dyrker sport. Her kan de begrænse dit synsfelt og udsyn, ligesom de kan give dig udfordringer med at bevæge dig frit.

Med kontaktlinser til sport behøver du ikke at bekymre dig om et begrænset synsfelt eller at blive ramt af en bold, som du ikke nåede at se i tide. Kontaktlinser til sport er især en stor fordel i forbindelse med sportsgrene som fodbold, basketball, squash og rugby, hvor aktiviteterne foregår i høj fart.

SE UDVALG AF KONTAKTLINSER

Få større bevægelsesfrihed med kontaktlinser til sport

Ved at bruge kontaktlinser til sport kan du bevæge dig frit uden at skulle bekymre dig om eventuelle praktiske udfordringer med dine briller. Med kontaktlinser til sport undgår du bl.a., at dine briller glider eller går i stykker ved tab, som der er en øget risiko for ved sport.

Briller har det bl.a. med at hoppe, dugge og glide ned, når du er aktiv og f.eks. bliver svedig. Alle disse udfordringer undgår du ved at dyrke sport med kontaktlinser, som ikke påvirkes af din aktivitet.

SE UDVALG AF BRILLER

Kontaktlinser og sportstilbehør

Sport med kontaktlinser har mange fordele. Og de er effektive at bruge i mange sportsgrene. Lige fra motorcykelløb, hvor du ikke bliver irriteret eller distraheret af, at hjelmen trykker på dine briller, til klatring, hvor dine briller ikke pludselig falder af.

Med kontaktlinser til sport behøver du ikke at gå på kompromis med det, du vil. Og måden, du klæder dig på. Når du cykler, kan du bruge kontaktlinser under dine solbriller, og på pisten behøver du ikke bruge en skimaske, der giver plads til dine briller.

Kontaktlinser til sport gør dit syn skarpt under dine aktiviteter. Og de er med til at øge din synskvalitet og -komfort. Uanset hvad du foretager dig.

PRØV KONTAKTLINSER GRATIS

Løb til dine egne rytmer med kontaktlinser til sport

Der findes ikke meget bedre end god musik i ørerne på en løbetur. Det kan imidlertid være svært at finde briller, der passer til hovedtelefonerne. Det er heldigvis heller ikke nødvendigt. Kontaktlinser til sport gør, at du ikke bliver begrænset, når du nyder den friske luft i rask tempo med musik i ørerne.

Sæt blot dine kontaktlinser til løb i, find din yndlingsspilleliste og løb til rytmerne. Helt uden at opleve et påvirket syn.

Kontaktlinser og vandsport

Der er kun et tidspunkt, hvor det ikke anbefales at åbne øjnene med kontaktlinser til sport. Det er, når der er en sandsynlighed for at få vand i øjnene. Det kan ske ved alle typer vandsport. Lige fra surfing til vandpolo, kajaksejlads og svømning.

Vand indeholder mikroorganismer, vira og bakterier, der kan være usunde for dine øjne. De kan komme ind imellem øjet og kontaktlinsen og i værste fald øge risikoen for, at du får en øjeninfektion.

Kan man svømme med kontaktlinser?

Det er et af de hyppigst stillede spørgsmål i forbindelse med kontaktlinser og svømning. Desværre er det ikke anbefalet at svømme med kontaktlinser i. Hverken i klorholdige eller saltvandsmættede bassiner.

Svømmebriller med styrke er den bedste løsning, hvis du vil have et skarpt syn, når du svømmer og dyrker vandsport. På den måde behøver du ikke at bekymre dig om bakterier fra vand, som kan påvirke dine øjnes sundhed.

Hør om kontaktlinser til sport hos Synoptiks eksperter

I din lokale Synoptik finder du kontaktlinsespecialister, der står klar til at gøre dig meget klogere på dine muligheder for de bedste kontaktlinser til sport. Vores ekspertrådgivning starter med en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek, hvor vores autoriserede optikere undersøger, hvilken synsfejl du har. Døjer du med nærsynethed, langsynethed, bestemte bygningsfejl eller alderssyn? Det er bl.a. det, vores autoriserede optikere stiller skarpt på under din grundige synsprøve.

Ud over en præcis udmåling af dine styrker undersøger vi også dine øjnes sundhed. Med avanceret optisk udstyr undersøger vi bl.a. dine øjne for eventuelle tegn på grå stær, grøn stær, diabetes og forhøjet blodtryk.

Efterfølgende hjælper vores kontaktlinsespecialister dig med at finde de kvalitetskontaktlinser, der passer bedst til dig, dit syn og din aktive livsstil.

BESTIL TID

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK

Vi ta’r dit syn alvorligt.