Kontaktlinser til bygningsfejl

Kontaktlinser til bygningsfejl er til dig, som gerne vil have skiftet brillerne ud eller blot gerne vil have muligheden for give dine øjne en pause og ikke at være afhængig af dine briller.

 

Har du bygningsfejl (astigmatisme) og ønsker kontaktlinser til dine bygningsfejl, så er det intet problem hos Synoptik. Vi har kontaktlinser til alle typer synsnedsættelser, og dine kontaktlinser bliver tilpasset dine individuelle behov. Hvis du gerne vil have glæde af kontaktlinser til bygningsfejl, så har vi et stort udvalg af linser, der passer til dine øjne, dit syn og din livsstil. Hos Synoptik tilbyder vi også kontaktlinser til bygningsfejl med læsefelt og glidende overgang. På den måde kan du få samme glæde af dine kontaktlinser som med dine briller.

 

Hvis du ønsker kontaktlinser til bygningsfejl, kan du også få dem i et kontaktlinseabonnement i. Med i dit kontaktlinseabonnement får du et væld af unikke fordele, som bliver skræddersyet til netop dig og dit syn. Bl.a. altid fede rabatter på briller og solbriller.

 

Kontaktlinser til bygningsfejl med læsefelt og glidende overgang

Har du bygningsfejl og ønsker kontaktlinser med læsefelt? Det kan være praktisk ikke at skulle skifte mellem dine briller, hver gang du skal se genstande på kort og lang afstand. Du kan også vælge kontaktlinser til bygningsfejl med glidende overgang. Med læsefelt i kontaktlinser eller glidende overgang i kontaktlinser får du mere frihed i din hverdag, fordi du ikke skal skifte til briller, når du skal læse din avis eller sidde bag rattet i din bil.

 

Vores kontaktlinsespecialister og autoriserede optikere står altid klar til at hjælpe dig, hvis du ønsker kontaktlinser med flerstyrke eller kontaktlinser med glidende overgang.

 

Køb kontaktlinser til bygningsfejl online

Hos Synoptik kan du købe dine kontaktlinser online. Det eneste, det kræver, er, at du kender dine styrker. Det er nemt og sikkert at købe kontaktlinser hos os, og vi står altid klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have nogle spørgsmål. Når skal du have kontaktlinser til bygningsfejl, skal du overveje, hvilken kontaktlinsetype du vil have. Endagslinser eller månedslinser? Du kan også vælge et Synoptik kontaktlinseabonnement, hvor en lang række fordele er inkluderet. Du kan bl.a. frit prøve nye typer kontaktlinser, ligesom du kan skifte af nye styrker er inkluderet, når dit syn ændrer sig.

 

Kontaktlinser og bygningsfejl

Når du går fra briller til kontaktlinser, kan det være et stort skridt, hvis du ikke før har brugt kontaktlinser. Hvis du har kontaktlinser, der korrigerer for bygningsfejl, er det vigtigt, at de vender rigtigt i dit øje. Når kontaktlinsen sidder rigtigt, kan du ikke mærke dem, fordi de følger dit øjes form og dermed korrigerer for din bygningsfejl. Har du læsefelt eller glidende overgang i dine briller, kan kontaktlinser til bygningsfejl hjælpe dig med begge dele.

 

Prøv kontaktlinser gratis 

Det kan være en stor beslutning at gå fra briller til kontaktlinser, og der kan være en vis usikkerhed forbundet med at prøve kontaktlinser for første gang. Derfor kan du hos Synoptik prøve kontaktlinser, inden du beslutter dig om, hvorvidt de skal hjælpe dig med at få alle dit livs små øjeblikke med.

 

Din prøveperiode med kontaktlinser starter med en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek hos vores autoriserede optikere. Her udmåler vi dine præcise styrker og foretager samtidig et omfattende tjek af dine øjnes sundhed. Bestil tid allerede nu, og oplev en synlig forskel.

BESTIL TID

Vi ta’r dit syn alvorligt.