Kontaktlinser til bygningsfejl (astigmatisme)

Kontaktlinser til bygningsfejl (astigmatisme), som også kaldes toriske linser, er til dig, der vil have skiftet dine briller ud eller blot gerne vil have mulighed for give dine øjne en pause og ikke at være afhængig af dine briller.

KØB KONTAKTLINSER TIL BYGNINGSFEJL

Få tilpasset kontaktlinser til bygningsfejl i Synoptik

Har du bygningsfejl og ønsker kontaktlinser til bygningsfejl eller astigmatisme, er det intet problem i Synoptik. Vi har kontaktlinser til alle typer synsfejl, og dine kontaktlinser bliver tilpasset til dine individuelle behov.

Hvis du vil have glæde af kontaktlinser til bygningsfejl, så har vi et stort udvalg af kvalitetskontaktlinser, der passer til dine øjne, dit syn og din livsstil.

Hos Synoptik tilbyder vi også kontaktlinser til bygningsfejl med læsefelt og glidende overgang. På den måde kan du få samme glæde af dine kontaktlinser som med dine briller.

Kontaktlinser til bygningsfejl på abonnement

I Synoptik kan du også få kontaktlinser til bygningsfejl i et fleksibelt kontaktlinseabonnement.

Med i dit abonnement med kontaktlinser til bygningsfejl får du et væld af unikke fordele, som bliver skræddersyet til netop dig og dit syn af vores abonnementsspecialister. Nyd bl.a.:

SE ALLE DINE FORDELE

Kontaktlinser til bygningsfejl med læsefelt og glidende overgang

Har du bygningsfejl og ønsker kontaktlinser med læsefelt i stedet for at bruge læsebriller? Det kan være praktisk ikke at skulle skifte mellem dine briller, hver gang du skal se genstande på kort og lang afstand.

Du kan også vælge kontaktlinser til bygningsfejl med glidende overgang. Med læsefelt i kontaktlinser eller glidende overgang i kontaktlinser får du mere frihed i din hverdag, fordi du ikke skal skifte til briller, når du skal læse din avis eller sidde bag rattet i din bil.

Du har i stedet dine forskellige styrker samlet i dine kontaktlinser til bygningsfejl.

Vores kontaktlinsespecialister og autoriserede optikere står altid klar til at hjælpe dig, hvis du ønsker kontaktlinser med flerstyrke eller kontaktlinser med glidende overgang.

LÆS OM BYGNINGSFEJL

Køb kontaktlinser til bygningsfejl online

Hos Synoptik kan du købe kontaktlinser online. Det eneste, det kræver, er, at du kender din synsstyrke. Det er nemt og sikkert at købe kontaktlinser hos os, og vi står altid klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have nogen spørgsmål.

Når skal du have kontaktlinser til bygningsfejl, skal du overveje, hvilken kontaktlinsetype du vil have. Endagslinser eller månedslinser?

Uanset hvilken kontaktlinsetype til bygningsfejl du ønsker, kan du få dem hos os. Både i din lokale Synoptik og online på synoptik.dk.

KØB KONTAKTLINSER TIL BYGNINGSFEJL

Kontaktlinser og bygningsfejl

Når du går fra briller til kontaktlinser, kan det være et stort skridt, hvis du ikke før har brugt kontaktlinser.

Hvis du har kontaktlinser, der korrigerer for bygningsfejl, er det vigtigt, at de vender rigtigt i dit øje. Når kontaktlinsen sidder rigtigt, kan du ikke mærke dem, fordi de følger dit øjes form og dermed korrigerer for din bygningsfejl.

Har du læsefelt eller glidende overgang i dine briller, kan kontaktlinser til bygningsfejl hjælpe dig med begge dele.

Oplev kontaktlinser gratis i 10 dage

Det kan være en stor beslutning at gå fra briller til kontaktlinser, og der kan være en vis usikkerhed forbundet med at bruge kontaktlinser for første gang. Derfor kan du opleve kontaktlinser gratis i de første 10 dage af dit nye kontaktlinseabonnement.

Vælger du at fortsætte med dit abonnement med kontaktlinser til bygningsfejl, refunderer vi prisen på 348 kr. for din synsprøve, som vi foretager forud for udleveringen af dine kontaktlinser til bygningsfejl.

Dine 10 dage med gratis kontaktlinser til bygningsfejl starter med at bestille tid lige her.

BESTIL TID & OPLEV GRATIS

Vi ta’r dit syn alvorligt