Kontaktlinser til bygningsfejl (astigmatisme)

Kontaktlinser til bygningsfejl (astigmatisme), som også kaldes toriske linser, er til dig, der vil have skiftet dine briller ud eller blot gerne vil have mulighed for give dine øjne en pause og ikke at være afhængig af dine briller.

KØB KONTAKTLINSER TIL BYGNINGSFEJL

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

Få tilpasset kontaktlinser til bygningsfejl i Synoptik

Har du bygningsfejl og ønsker kontaktlinser til bygningsfejl, så er det intet problem i Synoptik. Vi har kontaktlinser til alle typer synsfejl, og dine kontaktlinser bliver tilpasset til dine individuelle behov.

Hvis du vil have glæde af kontaktlinser til bygningsfejl, så har vi et stort udvalg af kvalitetskontaktlinser, der passer til dine øjne, dit syn og din livsstil. Hos Synoptik tilbyder vi også kontaktlinser til bygningsfejl med læsefelt og glidende overgang. På den måde kan du få samme glæde af dine kontaktlinser som med dine briller.

Kontaktlinser til bygningsfejl på abonnement

Hvis du ønsker kontaktlinser til bygningsfejl, kan du også få dem i et fleksibelt kontaktlinseabonnement. Med i dit kontaktlinseabonnement får du et væld af unikke fordele, som bliver skræddersyet til netop dig og dit syn af vores abonnementsspecialister. Nyd bl.a.:

SE ALLE DINE FORDELE

Kontaktlinser til bygningsfejl med læsefelt og glidende overgang

Har du bygningsfejl og ønsker kontaktlinser med læsefelt i stedet for at bruge læsebriller? Det kan være praktisk ikke at skulle skifte mellem dine briller, hver gang du skal se genstande på kort og lang afstand.

Du kan også vælge kontaktlinser til bygningsfejl med glidende overgang. Med læsefelt i kontaktlinser eller glidende overgang i kontaktlinser får du mere frihed i din hverdag, fordi du ikke skal skifte til briller, når du skal læse din avis eller sidde bag rattet i din bil. Du har i stedet dine forskellige styrker samlet i en og samme kontaktlinse til bygningsfejl.

Vores kontaktlinsespecialister og autoriserede optikere står altid klar til at hjælpe dig, hvis du ønsker kontaktlinser med flerstyrke eller kontaktlinser med glidende overgang.

LÆS OM BYGNINGSFEJL

Køb kontaktlinser til bygningsfejl online

Hos Synoptik kan du købe dine kontaktlinser online. Det eneste, det kræver, er, at du kender dine styrker. Det er nemt og sikkert at købe kontaktlinser hos os, og vi står altid klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have nogle spørgsmål.

Når skal du have kontaktlinser til bygningsfejl, skal du overveje, hvilken kontaktlinsetype du vil have. Endagslinser eller månedslinser? Uanset hvilken kontaktlinsetype til bygningsfejl du ønsker, kan du få dem hos os. Både i din lokale Synoptik og online på synoptik.dk.

KØB KONTAKTLINSER TIL BYGNINGSFEJL

Kontaktlinser og bygningsfejl

Når du går fra briller til kontaktlinser, kan det være et stort skridt, hvis du ikke før har brugt kontaktlinser. Hvis du har kontaktlinser, der korrigerer for bygningsfejl, er det vigtigt, at de vender rigtigt i dit øje. Når kontaktlinsen sidder rigtigt, kan du ikke mærke dem, fordi de følger dit øjes form og dermed korrigerer for din bygningsfejl.

Har du læsefelt eller glidende overgang i dine briller, kan kontaktlinser til bygningsfejl hjælpe dig med begge dele.

Prøv kontaktlinser gratis i 10 dage

Det kan være en stor beslutning at gå fra briller til kontaktlinser, og der kan være en vis usikkerhed forbundet med at prøve kontaktlinser for første gang. Derfor kan du hos Synoptik prøve kontaktlinser gratis i 10 dage, inden du beslutter dig for, om du vil starte et kontaktlinseabonnement.

Vælger du at fortsætte med dit kontaktlinseabonnement med kontaktlinser til bygningsfejl, refunderer vi prisen på 298 kr. for din synsprøve, som vi foretager forud for udleveringen af dine kontaktlinser til bygningsfejl.

Din gratis prøveperiode med kontaktlinser til bygningsfejl starter med en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek. Her udmåler vores autoriserede optikere dine præcise styrker og foretager samtidig et omfattende tjek af dine øjnes sundhed. Vi undersøger dig altså også for eventuelle tegn på øjen- og livsstilssygdomme som grå stær, grøn stær, diabetes og forhøjet blodtryk.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK

Vi ta’r dit syn alvorligt.