Peak Performance

Legendariske Peak Performance er kendt for meget andet end at tøj, der er praktisk og egnet til din aktive livsstil. Peak Performance briller giver dig mulighed for at se skarpt, mens du foretager dig alt det, du vil. Og meget, meget mere.

Peak Performance briller garanterer dig god pasform, høj kvalitet og et funktionelt design, som lader dig udforske din verden.

Brillerne er afslappede og diskrete, og de fungerer godt til alle anledninger. Ikke kun de aktive. Selv i formelle sammenhænge kan du tage brillerne på og nyde godt at et udseende, der er afstemt med modens aktuelle tendenser.

SE PEAK PERFORMANCE BRILLER

Skandinavisk kvalitet og funktionalitet i fokus fra start til slut

Peak Performance blev stiftet i slutfirserne af tre skiløbere, der savnede skitøj, som de selv havde lyst til at bruge.

Siden da er det gået stærkt, og Peak Performance er i dag fast inventar i overvejelserne blandt alle aktive, der skal klæde sig på.

Lige fra sin spæde start har Peak Performance haft kvalitet og funktionalitet i fokus. Uden at vige fra sin mission om, at kun det bedste er godt nok dig, der tager del i mærkets optiske og praktiske univers, som byder på alt fra farvestrålende modeller til mere diskrete designs.

SE PEAK PERFORMANCE SOLBRILLER

Gå på opdagelse i din Syntopik

Peak Performance hjælper hver dag brille- og solbrillebrugere med at få mest ud af deres syn i forskellige vejrforhold.

Du kan også tage del i Peak Performances tidløse univers. Bestil tid til en Synsprøve med sundhedstjek i din lokale Synoptik i dag, og kom godt i gang med hjælp fra Synoptiks eksperter.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Vi ta'r dit syn alvorligt