Ralph briller

8 Resultater
Relevans

Ralph briller – friske og romantiske briller til damer

Ralph er et populært amerikansk brillemærke, som er i familie med mærkerne Ralph Lauren og Polo Ralph Lauren.

Trods navnets lighed med de to mest dominerende Ralph-mærker adskiller undermærket Ralph sig på flere måder. Ralph henvender sig til kvinder i alderen 15 år til 35 år, men alle med lyst til at tage del i mærkets populære univers kan nyde godt af Ralph brillers evne til at udstråle luksus.

Ralph briller er det perfekte tilbehør til dig, der vil markere dig med et stilfuldt, feminint og elegant udtryk.

Briller til damer fra Ralph

Ralph briller har en iboende fortælling og hyldest grundlæggernes historie, som omhyggeligt skrevet gennem de seneste mange årtier. Lige siden Ralph Lauren Eyewears spæde start i 1967.

Den feminine og moderne stil i Ralph stel fremhæves gennem dristige acetater i pastelnuancer, som er udsmykket med det elegante Ralph-logo på brillestængerne og vævede mønstre på tindingerne. Mærkets brillestel bærer altså tydeligt præg af det familiære bånd til Ralph Lauren Eyewear.

Kendetegn ved Ralph brillestel

Ralph brillestel gennemgår en omhyggelig designproces for at gøre dem til ideelle til kvinder, der vil udtrykke sig med stil og i overensstemmelse med den nye brillemode.

Ralph designer sine brillestel ud fra klare værdier. Brillestellene er friske, romantiske, legesyge og farverige, som tydeligt er inspireret af mærkets stolte historik som et førende modebrand.

Brillestellene findes i kraftige acetater, som stadig er lette og har komfort i fokus. Nuancerne er lyse, men du finder også mørkere farver, som har en tidløs effekt på din stil.

Brillestel til enhver ansigtsform

Forskellige stelformer passer til forskellige ansigtsformer. Ralph giver dig mulighed for at finde stel, der passer til enhver ansigtsform.

Det populære brillemærke introducerer alt fra runde brillestel til mere kantede modeller, som passer til runde, ovale, smalle og hjerteformede ansigtsformer.

Se vores guide til at vælge briller til forskellige ansigtsformer på siden her, eller får eksperthjælp af uddannede brillestylister i din lokale Synoptik.

Få Ralph briller med styrke i Synoptik

I Synoptik kan du finde dine nye Ralph briller med din syns- og brillestyrke. Uanset om du døjer med synsfejl som nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl eller alderssyn.

Alt, det kræver, er en præcis måling af vores autoriserede optikere. Det gør vi på baggrund af en Synsprøve med sundhedstjek, som du kan bestille tid til her.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Øje for detaljen