Ralph Lauren

Ralph Lauren blev etableret i 1967 af designeren med samme navn. Etableringsåret var samtidig det år, hvor mærket åbnede sin første butik.

Siden dengang har Ralph Lauren været kendt for luksus og kvalitet, og netop de værdier gennemsyrer alle kollektioner fra det amerikanske mærke. Uanset om modehuset præsenterer produkter til hjemmet, accessories, tøj, parfumer eller møbler. Ralph Laurens mange produkter har været med til at positionere mærket som en mastodont i modeverdenen.

Ralph Lauren har siden sin etablering udviklet sig og præsenteret undermærket Polo Ralph Lauren.

Nyt luksuriøst RL Stacked Logo

Ralph Lauren har i 2023 præsenteret en ny kollektion med modeller i blandt andet acetater, som sikrer dig god komfort i din hverdag.

Den nye kollektion indeholder samtidig også nye designelementer. Ralph Lauren har præsenteret et nyt RL Stacked Logo, som er en hyldest til mærkets ikoniske historik.

Tidløse kvalitetsbriller til den moderne brillebruger

Ralph Lauren har i flere årtier været en sikker vinder for dig, der vil udtrykke dig klassisk og tidløst. I den nye brillekollektion finder du stel i en bred farvepalette, der spænder fra blanke toner med guldlogo til skinnende guldbøjler, sorte læderdetaljer, skinnende søvlbøjler og flere mørkebrune læderdetaljer.

Designerne bag Ralph Lauren briller har altid været kendt for at eksperimentere med stelformer, der henter inspiration i det klassiske. Brillerne findes med tidens populære cat eye former, ligesom du kan opleve mere kantede stel. Alle i neutrale farver som sort, blå og brun.

SE UDVALG AF RALPH LAUREN BRILLER

Ny ikonisk designretning

Ralph Laurens nye brille- og solbrillekollektion har samtidig været starten på en ny designretning. Den repræsenterer en ikonisk stil, som det amerikanske modehus gør tilgængelig for alle. På overbevisende manér og med en iboende historiefortælling.

På flere af brillestellene finder du mærkets velkendte logo med bogstaverne 'RL', ligesom flere af modellerne har navnet Ralph Lauren skrevet på brillestængerne. Detaljerne er diskrete, hvilket er med til at sikre dig et autentisk og glamourøst udtryk i din hverdag.

SE RALPH LAUREN SOLBRILLER

Ikoniske detaljer og kvalitetsmaterialer siden 1967

Ralph Lauren blev etableret i New York i 1967 og udviklede sig hurtigt til et mærke, der svingede taktstokken satte standarden for ny mode.

Oprindeligt designede Ralph Lauren slips til mænd, men hurtigt blev målgruppen udvidet, og flere produkter fandt vej til designerbutikker: Polo t-shirts, bukser, jeans, shorts, parfumer og meget, meget mere. Alle med det velkendte logo med hesten og rytteren, der spiller polo.

I dag kan alle nyde godt af Ralph Lauren, som er ideelt til kvinder, der søger et elegant udseende, hvor briller skal være prikken over i'et.

Oplev Ralph Lauren i Synoptik

Find et stort udvalg i din lokale Synoptik, og bestil tid til en Synsprøve med sundhedstjek, hvis Ralph Lauren skal hjælpe med at sætte din verden i fokus.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Vi ta'r dit syn alvorligt