Fri levering til butik
Fri retur online
Nem & sikker betaling

Pink solbriller

23 Resultater
Relevans

Pink solbriller – bring farve over dit udtryk

Farver har altid været brugt til at pifte omgivelser og udseender op med. Pink og lyserød er blandt de mest udbredte farver til formålet.

Farverne taler til fantasien og gør dit udseende friskt, og deres evige plads i sæsonens solbrillemode sikrer dig, at du udtrykker dig trendy.

Trænger du til at bringe mere farve over dit udtryk med pink solbriller, er du landet det helt rigtige sted. Gå på opdagelse i vores udvalg af pink solbriller her på siden eller i din lokale Synoptik.

Pink er prikken over i’et

Vi alle har stået i samme situation. Dagens outfit er sammensat, men vi mangler lige det sidste, før vi er helt tilfredse.

Ofte er svaret simpelt. Det er pink solbriller, du mangler. Solbriller i farven giver dig en tydelig appel og kan sammensættes med en bred vifte af tøj. Lige fra en casual til en mere farverig stil, der skiller dig ud fra mængden.

Uanset hvilken type du er, kan pink solbriller være prikken over det i, som du er på udkig efter.

Populære solbriller i pink

Solbriller findes i en masse former, som henter inspiration i forskellige glansperioder i brillemoden. Her på siden finder du solbriller i alle de stelformer, som hitter og hver dag bliver brugt til at udtrykke klasse.

Uanset om du ønsker en retrostil med enten 60’ernes cat eye solbriller eller 70’ernes runde solbriller, eller om du vil dyrke 00’ernes oversized solbriller, kan vores udvalg af pink solbriller hjælpe dig.

Det store udvalg af forskellige stelformer betyder samtidig, at du har rig mulighed for at finde et par pink solbriller til din individuelle ansigtsform. Se vores guide her.

Udtryk dig med eksklusive mærker

Det er ikke kun pink i sig selv, der kan bringe magi over dit udseende. Kombinerer du farven på dine solbriller med stel fra førende designermærker, kan du umuligt gå galt i byen.

I Synoptik kan du vælge pink solbriller blandt massevis af eksklusive mærker, som har specialiseret sig i at designe solbriller i den feminine lyserøde farve.

Dine muligheder er mange. Oplev populære mærker som Ray-Ban, Tom Ford, Michael Kors, Vogue, Balenciaga, Gucci og flere andre.

Få din styrke i dine nye solbriller

Alle modeller i pink her på siden kan du få med din præcise styrke. Du kan dermed se lige så skarpt i solen, som du gør normalt med dine briller eller kontaktlinser.

Vores autoriserede optikere står klar til at måle din synsstyrke og kortlægge, hvordan du kan få mest ud af dit syn i solen. Bestil tid til en Synsprøve med sundhedstjek her.

BESTIL TID TIL SYNSPRØVE

Øje for detaljen