Fri levering til butik
Fri retur online
Nem & sikker betaling

Ray-Ban solbriller damer

69 Resultater
Relevans

Køb Ray-Ban solbriller til damer hos Synoptik

Her på siden kan du se hele vores udvalg af Ray-Ban solbriller til damer. Ray-Ban står bag adskillige ikoniske damesolbriller, der har prydet gadebilledet i flere årtier – og utvivlsomt vil fortsætte med det.

Damesolbriller fra Ray-Ban er præget af en tidløs stil, der spænder bredt. Fælles for solbrilledesignet er de cool vintageundertoner, der er elsket at folk verden over. 

Som kvinde går du aldrig galt i byen med et par Ray-Ban solbriller. Designet er både tidløst, klassisk og moderne, og de passer til alle anledninger.

Ikonisk design i høj kvalitet til kvinder

Ray-Ban solbriller til damer er bl.a. kendetegnet ved at byde på mange forskellige ikoniske design. Heriblandt de berømte Ray-Ban pilotsolbriller og Ray-Ban Wayfarer, som har været det foretrukne valg blandt mange modebevidste mennesker.

Ud over det ikoniske design er damesolbriller fra Ray-Ban også kendt for den høje kvalitet. Både materialer og håndværk er altid i top, og materialerne er valgt med omhu.                

Med Ray-Ban får du et par solbriller, som du kan have glæde af i mange år. Uden frygt for, at de går af mode. Ligesom du altid kan være sikker på, at de er i overensstemmelse med solbrillemodens aktuelle trends.

100% UV-beskyttelse siden 1930’erne

Hos Synoptik elsker vi Ray-Ban-solbriller til damer. Ray-Ban har altid haft en mission om at skabe solbriller, der skærmer øjnene for solens stråler.

Vi deler samme mission: At passe på dine øjne – også i solens UV-stråler, som er usunde for dine øjnes sundhed. Det er altså vigtigt, at du passer på dine øjne i solen.

Solen er dejlig. Den kan imidlertid også være lumsk. Den udstråler UV-lys, som du hverken kan se eller mærke. Af den årsag anbefaler vi, at du vælger et par solbriller med 100% UV-beskyttelse, da det beskytter dine øjne og den sarte hud omkring dem optimalt.

Hos Synoptik finder du kun solbriller med 100% UV-beskyttelse. Solbriller fra Ray-Ban er altså ikke kun en flot tilføjelse til enhver kvindes brillegarderobe. Det er også den bedste måde at passe på dine øjne i solen.

Find de Ray-Ban damesolbriller, der passer til dig

Vil du gerne have et par Ray-Ban solbriller til damer? I vores store sortiment kan du nemt finde et par, der passer til dig og din stil.

Vi har mange modeller af Ray-Ban solbriller til damer, som alle findes i forskellige glas- og stelfarver.

Afhængig af, hvilken model du vælger, varierer formen på solbrillerne. I udvalget finder du blandt andet rundefirkantede og cat eye solbriller.

Hvis du er i tvivl om, hvilke Ray-Ban-solbriller der passer til dig, er du altid velkommen i din lokale Synoptik. Her kan du få eksperthjælp til at finde de solbriller, der klæder dig bedst.

Få hjælp af vores uddannede brillestylister

I alle vores mere end 100 butikker finder du uddannede brillestylister, der kan vejlede dig til at finde de bedste Ray-Ban solbriller til damer.

Vi kigger bl.a. på, hvordan solbrillerne passer til din individuelle ansigtsform. Det gør vi ved at kigge på din næse, dine øjne, dine øjenbryn og dine kinder. Ud fra dette kan vi finde de damesolbriller fra Ray-Ban, der klæder dig bedst.

Hvis du har set et par solbriller, og du er i tvivl om, hvorvidt de passer til dig, vil vi naturligvis gerne hjælpe dig med at finde ud af det.

Er du også interesseret i vores store udvalg af Ray-Ban solbriller til herrer og Ray-Ban solbriller til børn? Gå på opdagelse i dag, og se vores store udvalg.

Ray-Ban solbriller til damer med styrke

Har du forelsket dig i et par Ray-Ban Erika eller Clubmaster solbriller, kan du få dem med styrke i Synoptik.

Hvis du går med briller eller kontaktlinser til daglig, er solbriller med styrke ideelle til dig for at få mest ud af dit syn.

din lokale Synoptik står vores autoriserede optikere klar til at give dig eksperthjælp på baggrund af en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek.

Vi måler din præcise synsstyrke og sørger for, at du får de helt rigtige Ray-Ban solbriller til damer med styrke.

Uanset om du døjer med nærsynethedlangsynethedbygningsfejl eller alderssyn.

Bestil tid tid i dag

Ingen synsfejl er en hindring for at få Ray-Ban solbriller til damer med styrke i Synoptik. Bestil tid til din grundige synsprøve lige her.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

Vi ta'r dit syn alvorligt