20% studierabat på briller og kontaktlinseabonnement i 1 år

Alle har ret til et godt syn. Især dig, der er studerende og udfordrer dit syn foran en tavle hver dag. Her er et skarpt syn afgørende for at suge læring til sig og få alle bøgernes visdom med.

I Synoptik har du som studerende mulighed for at få hele 20% studierabat på briller, læsebriller eller et fleksibelt kontaktlinseabonnement i 1 år. Tilbuddet gælder for alle nye kunder i Synoptik.

Start din hele 20% studierabat på briller og et kontaktlinseabonnement med at bestille tid til en Synsprøve med sundhedstjek, og få målt din præcise synsstyrke af vores autoriserede optikere.
 

BESTIL TID TIL EN  SYNSPRØVE


Få 20% studierabat på et kontaktlinseabonnement i 1 år

Med et kontaktlinseabonnement kan du ikke kun nyde et skarpere syn. Du kan også nyde større frihed. Og et væld af eksklusive fordele, som vi skræddersyr til dig, dit syn og dit studieliv.

Som studerende kan du opleve friheden billigere. Du får nemlig hele 20% studierabat på dit nye kontaktlinseabonnement i Synoptik.

Som kontaktlinseabonnent kan du bl.a. nyde synsprøver med sundhedstjek inkl. SynsJournal (værdi 348 kr.) efter behov, hele 25% rabat på komplette briller og designersolbriller og mange flere fordele.

Bestil tid til at prøve kontaktlinser her, og kom godt i gang. Tilmed gratis i 10 dage, når du starter et abonnement.
 

BESTIL TID TIL AT PRØVE KONTAKTLINSER GRATIS


Få studierabat på alle de kendte brillemærker

I din lokale Synoptik finder du briller med studierabat fra kendte brillemærker og den nyeste brillemode:

Ray-BanGucciBurberrySaint LaurentVersace ∙ PradaBottega VenetaMiu MiuTiffany & Co.Chloe ∙ Dolce&Gabbana ∙ Hugo Boss ∙ Emporio ArmaniTom Ford ∙ Peak Performance ∙ Michael Kors ∙ Og mange flere...
 

SE UDVALG AF DESIGNERBRILLER


Start din studierabat på briller med en Synsprøve

Mange studerende har en tendens til at blive nærsynede, fordi de holder bøger tæt på ansigtet og læser meget små bogstaver. Har du derimod svært ved at se fra kort afstand, døjer du muligvis med langsynethed.

Alt det og meget mere kan vores autoriserede optikere kortlægge i en Synsprøve med sundhedstjek, hvor vi giver dig bedre forudsætninger for at stille skarpt på studiet.

I Synoptik kan du altså gøre det med skarp studierabat på briller og studierabat på et kontaktlinseabonnement.
 

BESTIL TID TIL EN  SYNSPRØVE


Vi ta'r dit syn alvorligt

Tilbuddet er personligt ved gyldigt studiekort og kan ikke kombineres med andre tilbud.