Stil skarpt med stor rabat

Brilleglas udgør for de fleste en stor andel af prisen på briller. Lige nu kan du spare stort på dine nye brilleglas. Og du kan tilmed få mere for pengene. Du sparer nemlig hele 33% på vores bedste brilleglas fra Platin til Diamant.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

Vælg de bedste glas, og få et bedre syn

Vores bedste brilleglas giver dig et ekstra godt syn. Du kan f.eks. vælge et ekstra bredt læsefelt, hvis du bruger flerstyrkeglas. Du får også ekstra god komfort med tyndere glas og forskellige overfladebehandlinger, som alle er samlet, når du vælger vores bedste Platin- eller Diamantglas.

Enkeltstyrkeglas                                     Flerstyrkeglas

LÆS OM PLATIN- OG DIAMANTGLAS

Tilbuddet gælder vores bedste brilleglas fra Platin til Diamant frem til 19.06.2022.

Ingen grund til at vente

Forandringer i dit syn kommer ofte langsomt. Nogen oplever, at det bliver sværere at læse det med småt på mobilen. Men mange venter for længe med at gøre noget ved det.

Er du i tvivl, eller er det længe siden, at du har fået tjekket dit syns skarphed? Så bestil en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek, og kom godt i gang med at nyde dit skarpere syn med styrker, der passer til dit syns udvikling. Lige nu ovenikøbet med hele 33% rabat på vores bedste Platin- eller Diamantglas.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

Et sundhedstjek er en del af en Udvidet Synsprøve

Vores autoriserede optikere udmåler ikke kun din præcise synsstyrke. Med avanceret optisk udstyr og stor ekspertise foretager vi også et omfattende tjek af dine øjnes sundhed.

Vi undersøger dig bl.a. for mulige tegn for grå stær, grøn stær, diabetes, forhøjet blodtryk og eventuelle øjenproblemer. Ser vores eksperter tegn på forandringer, der kræver yderligere undersøgelser, henviser vi dig til egen læge eller øjenlæge.

Efterfølgende hjælper vores glasspecialister dig med at vælge de Platin- eller Diamantglas, som vi kan skræddersy til dig, dit syn og dine behov i din hverdag.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

Vi ta´r dit syn alvorligt