Michael Kors

24 Resultater
Relevans

Michael Kors briller - pirrende dekorationer

Michael Kors er en prisbelønnet og verdensberømt designer, som ikke kun er førende inden for tøj og accessoires. Michael Kors har for alvor sat sig på verdenskortet med forførende brilledesigns, og han markerer sig også med Michael Kors solbriller.

Michael Kors briller fås i tre produktlinjer:

  • Sporty
  • Glam
  • Sexy

Metalkæden er et genkendeligt symbol ved Michael Kors briller, som på brillestellene er overført på stangen. Slangeskindsmønster er desuden et slags signaturmønster. Derfor vil du finde slangeskindsprint på mange briller fra Michael Kors.

Sidst, men ikke mindst, kan du genkende Michael Kors briller på den 'den moderne skrue', der på ekstravagant vis er anvendt som dekoration. 

Briller fra Michael Kors henvender sig til dig, der gerne vil udtrykke luksus og overklasseliv - og altid vil være afstemt med modens trends og tendenser. Hvad enten du vælger hans sporty eller sexede kollektion. 

Lyst til at prøve et par Michael Kors briller?

I din lokale Synoptik finder du et stort udvalg af de mest populære Michael Kors briller, som du kan få med din præcise synsstyrke.

Gå på opdagelse i butikken, og bestil tid til en Synsprøve med sundhedstjek, hvis Michael Kors briller med styrke skal hjælpe dig med at stille skarpt. Vores autoriserede optikere kortlægger bl.a., om du døjer med nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl eller alderssyn.

Efterfølgende hjælper vores brillestylister dig med at finde de Michael Kors briller, der klæder dig bedst. Vi er først tilfredse, når du er tilfreds.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Michael Kors briller på abonnement?

Du kan opleve endnu større frihed med dine Michael Kors briller ved at vælge dem i et brilleabonnement. Så får du samtidig et væld af eksklusive fordele. Og du skal tilmed kun betale en fast månedlig pris.

Resten er all-inclusive: Synsprøver efter dit behov, nye glas i alle dine briller ved ændret synsstyrke og meget mere.

Se og læs om alle dine abonnementsfordele her, og hør mere om dine muligheder i en af vores butikker.

SE ALLE DINE FORDELE

Vi ta'r dit syn alvorligt