Michael Kors

25 Resultater
Sortér efter
Relevans

Michael Kors-briller - pirrende dekorationer

Michael Kors er en prisbelønnet og verdensberømt designer, som ikke kun er førende inden for tøj og accessoires. Michael Kors har for alvor sat sig på verdenskortet med forførende brilledesigns. Michael Kors-briller fås i tre produktlinjer: sporty, glam og sexy.

Metalkæden er et genkendeligt symbol i Michael Kors’ design, som på brillestellene er overført på stangen. Slangeskindsmønster er desuden et slags signaturmønster. Derfor vil du finde slangeskindsprint på mange briller fra Michael Kors. Sidst, men ikke mindst, kan man genkende Michael Kors-briller på den 'den moderne skrue', der på ekstravagant vis er anvendt som dekoration. 

Brillerne henvender sig til dig, der gerne vil udtrykke luksus og overklasseliv. Hvad enten du vælger hans sporty eller sexede kollektion. 

Lyst til at prøve et par Michael Kors-briller?

Kig ind i din lokale Synoptik, eller bestil tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek. Her udmåler vores autoriserede optikere dine præcise styrker, så du kan sætte din verden i fokus med hjælp fra Michael Kors. Efterfølgende kan vores uddannede brillestylister hjælpe dig med at finde det Michael Kors-stel, der klæder dig bedst.

Bestil tid

Vi ta'r dit syn alvorligt.