Michael Kors

30 Resultater
Relevans

Har du brug for en synsprøve?

Book tid
23%
Du har set 23 af 30 produkter
Vis flere resultater

Michael Kors briller - pirrende dekorationer

Michael Kors er en prisbelønnet og verdensberømt designer, som ikke kun er førende inden for tøj og accessoires. Michael Kors har for alvor sat sig på verdenskortet med forførende brilledesigns. Michael Kors briller fås i tre produktlinjer:

  • Sporty
  • Glam
  • Sexy

Metalkæden er et genkendeligt symbol ved Michael Kors briller, som på brillestellene er overført på stangen. Slangeskindsmønster er desuden et slags signaturmønster. Derfor vil du finde slangeskindsprint på mange briller fra Michael Kors. Sidst, men ikke mindst, kan du genkende Michael Kors briller på den 'den moderne skrue', der på ekstravagant vis er anvendt som dekoration. 

Brillerne henvender sig til dig, der gerne vil udtrykke luksus og overklasseliv - og altid vil være afstemt med modens aktuelle trends og tendenser. Hvad enten du vælger hans sporty eller sexede kollektion. 

Lyst til at prøve et par Michael Kors briller?

Kig ind i din lokale Synoptik, eller bestil tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek. Her udmåler vores autoriserede optikere dine præcise styrker, så du kan sætte din verden i fokus med hjælp fra Michael Kors. Efterfølgende kan vores uddannede brillestylister hjælpe dig med at finde de Michael Kors solbriller, der klæder dig bedst.

Bestil tid

I din lokale Synoptik finder du også abonnementsspecialister, der kan gøre dig meget klogere på dine muligheder for at få Michael Kors briller på abonnement. I et All-Inclusive Abonnement kan du leje dine Michael Kors briller, og hvis du bruger kontaktlinser, kan du også få dem med i samme løsning.

Hvis du vælger Michael Kors briller på abonnement, får du også et væld af eksklusive fordele, som vores abonnementsspecialister skræddersyr til dig og dit syn. Du får bl.a. altid nye glas og linser, når du får nye styrker, udvidede synsprøver med sundhedstjek (værdi 298 kr.) efter behov og meget, meget mere...

SE ALLE DINE FORDELE

Vi ta'r dit syn alvorligt.