Tiffany & Co. briller

8 Resultater
Relevans

Tiffany Eyewear briller – Amerikansk eksklusivitet til kvinder

Der findes ikke mange andre brillemærker som Tiffany & Co., der formår at markere sig så visionært og innovativt.

Mærket har i utallige årtier gjort den eksklusive stil tilgængelig for alle kvinder, der vil udtrykke sig ekstravagant og med sans for detaljen.

Tiffany Eyewear lader dig eksperimentere med dit udseende, og Tiffany stel giver dig rig mulighed for at tage del i sæsonens brilletrends, som mærket altid er garant for.

Tiffany stel til kvinder

Tiffany & Co. har en fascinerende historik inden for smykkeproduktion, som tydeligt skinner igennem i den nye kollektion med Tiffany stel til kvinder.

På alle modellernes brillestænger finder du smykker i bl.a. guld- og sølvnuancer, som sikrer dig et elegant og feminint look. Dit feminine udtryk bliver kun forstærket af stelformerne, som bl.a. findes med tidens populære katteøjne.

Tiffany stel findes i kvalitetsmaterialer, der er med til at lade dig opleve optimal komfort i din hverdag.

Du kan gå din hverdag i møde med Tiffany stel i bl.a. acetat, letvægtsplastik og komfortabelt metal, som bliver bearbejdet grundigt af designerne hos Tiffany Eyewear.

Tiffany & Co. – et mærke i evig udvikling

Tiffany & Co. blev grundlagt i New York City helt tilbage i 1837 af Charles Lewis Tiffany.

Mærket er og har altid været en af verdens førende juvelerer, som i tidens løb har præsenteret alt fra ringe til nøgleringe, halskæder, ure, lædervarer og meget andet.

Fælles for alle stilarter fra Tiffany & Co. – hvad enten det er brillestel eller smykker – er den enorme detaljerigdom, der gennemsyrer alle designs. Det amerikanske mærke formår konstant at udvikle sig og dermed lade brugerne af Tiffany stel opleve det ypperste inden for førende design.

Tiffany & Co. er i dag et af de mest luksuriøse luksushuse i USA, og du finder butikker med Tiffany & Co. overalt i verden.

Find Tiffany briller i din lokale Synoptik

Tiffany & Co. hjælper hver dag utallige mennesker med at opleve et mere eksklusivt udseende. Ved at vælge Tiffany Eyewear eller Tiffany stel kan du tage del i mærkets eksklusive univers.

Hvis du vil opleve en synlig forskel med Tiffany Eyewear og vores unikke kvalitetsglas, står vi klar til at præsentere dig for et stort udvalg af populære modeller fra Tiffany & Co. Eyewear i din lokale Synoptik.

Vælg dit bedste brillestel fra Tiffany Eyewear

Dit bedste valg af Tiffany brillestel afhænger bl.a. af din ansigtsform, dine ansigtstræk og din øvrige stil.

Hvis du har svært ved at finde de briller fra Tiffany Eyewear, kan du få rådgivning af vores uddannede brillestylister, som har stor erfaring og viden om briller fra luksusbrands.

Bliv klogere i en af vores mange butikker, og kom godt i gang med at finde dit nye brillestel fra Tiffany & Co.

Få målt din synsstyrke

Er du nærsynet eller langsynet, eller har du bygningsfejl eller døjer med alderssyn?

I Synoptik kan vores Tiffany & Co. briller korrigere for alle synsfejl. Bestil tid til en Synsprøve med sundhedstjek her, og få målt din præcise synsstyrke til dine nye briller af vores autoriserede optikere.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Øje for detaljen