Giorgio Armani

Italiensk elegance og kvalitet

Giorgio Armani er et italiensk brand, der vækker genklang verden over for sit overlegne design og sine sofistikerede detaljer. Mærket appellerer til forskellige aldersgrupper og skiller sig ud med et væld af unikke stilarter.

Briller fra Giorgio Armani giver dig en enestående mulighed for at udtrykke dig sofistikeret, selvsikker og karismatisk. Takket være en tidløs elegant og moderne stil.

Giorgio Armanis brillestel har rene linjer, moderne former og en rig minimalistisk stil, der får mærket til at skille sig ud.

SE UDVALG AF GIORGIO ARMANI BRILLER

Historien bag Giorgio Armani briller

Giorgio Armani blev grundlagt i 1975. Det italienske designermærke er kendt for at skille sig ud med sit unikke image, rene og sofistikerede designs, kvalitetsmaterialer og en gennemført tidløs elegance.

Giorgio Armani repræsenterer en livsstil. Mærkets vision er at hylde æstetikken og tidløs elegance i hvert design, der skabes. Og samtidig styrke Italiens ry inden for designverdenen og cementere den store anerkendelse af mærkets identitet.

Fra 2021 har Giorgio Armani markeret sig med den første kollektion med stel i bioacetat, som tilbyder et stort udvalg af stel i bæredygtige materialer.

SE GIORGIO ARMANI SOLBRILLER

Find dine nye Giorgio Armani briller i Synoptik

Dit syn ændrer sig gennem hele dit liv. Det betyder, at du løbende får behov for ny synsstyrke i dine briller.

Hvis du oplever ændringer i dit syn, står vores autoriserede optikere klar til at hjælpe dig i din lokale Synoptik.

Bestil tid til en Synsprøve med sundhedstjek, og stil skarpt med hjælp fra Synoptiks eksperter og Giorgio Armani.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Vi ta’r dit syn alvorligt