Ray-Ban Kids

Ray-Ban har siden 1937 udviklet sig til et brille- og solbrillemærke, der sætter barren for ny mode højere og højere. Alt sammen ved at præsentere et væld af ikoniske modeller, hvis popularitet ikke aftager, som tiden går.

Den ikoniske stil er ikke kun forbeholdt voksne. Ray-Ban gør stilen tilgængelig for alle, der vil tage del i det legendariske modeunivers. Også børn, som dermed får en enestående mulighed for at spejle sig i de voksne.

Både hvad angår briller og solbriller, som naturligvis yder 100% UV-beskyttelse. Det er især afgørende for at beskytte øjnene mod solens usunde UV-lys, som børns øjne er mere disponerede for end voksnes.

Ray-Ban Kids lader børn opleve Ray-Bans ikoniske modeller

Ray-Ban formår konstant at fastholde sin plads som ultimativt førende i modebranchen. Det kan især tilskrives de legendariske modellers evige position som rendyrkede klassikere. Uanset om hvor du går.

Netop disse modeller er videreført til Ray-Ban Kids' kollektioner. Lige fra Wayfarer til Aviator og Clubmaster, men også mere eksperimenterende modeller. Altid i Ray-Bans karakteristiske kvalitetsmaterialer og i legesyge farver, der appellerer til børns fantasi.

SE UDVALG AF RAY-BAN KIDS BRILLER

SE UDVALG AF RAY-BAN KIDS SOLBRILLER

I 1930'erne lød startskuddet
til global popularitet og anerkendelse

Ray-Bans popularitet begyndte, umiddelbart efter mærket så dagens lys i 1937. Det amerikanske mærke markerede sig hurtigt i solbrillebranchen med at producere solbriller til piloter, der havde behov for et klart udsyn, når de fløj. Det var pilotsolbrillerne med navnet Aviator, der blev båret af styrmanden i cockpittet.

Siden da tog det fart, og i årene efter blev flere kendisser verden over opmærksomme på solbrillerne stilfulde såvel som beskyttende egenskaber.

Kendt og elsket af store personligheder

Store personligheder som Bob Marley og Bob Dylan er blot nogle af dem, der bar Ray-Ban med stolthed. Bob Marley blev hurtigt forelsket i Wayfarer, som siden hen er blevet en sand klassiker. Akkurat som alle andre af Ray-Bans solbrillemodeller.

Siden hen er de ikoniske modeller blevet et allemandseje, og selv de mindste kan nyde godt af den stil, der har gjort Ray-Ban til en favorit blandt alle.

Oplev et stort udvalg af Ray-Ban Kids i Synoptik

I din lokale Synoptik finder du et stort udvalg af både Ray-Ban Kids briller og solbriller, og du finder med garanti et par, som dit barn kan lide.

Hvis Ray-Ban Kids skal hjælpe dit barn med at stille skarpt i hverdagen, kan vores autoriserede optikere bruge deres ekspertise til hjælpe jer godt på vej.

Alt det gør vi i en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek. Her udmåler vi dit barns præcise styrker og sørger for, at dit barn både bliver glad for sit syn og sine briller eller solbriller fra Ray-Ban Kids.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK

Vi ta'r dit syn alvorligt.