Fri levering til butik
Fri levering til udleveringssted ved +499 kr.
Altid fri retur

Ray-Ban solbriller herrer

63 Resultater
Sortér efter
Relevans

Ray-Ban solbriller til herrer - Ikonisk design

Der findes ikke mange andre solbrillemærker, der skriger ”ikonisk design” på samme måde, som Ray-Ban gør det. Solbrillerne er kendt og elsket verden over. Hos Synoptik kan vi godt forstå, hvorfor Ray-Ban-solbriller til herrer er så populære. De er både cool og klassiske – og kvaliteten er altid i top. Derfor tilbyder vi dig et stort udvalg af Ray-Ban-solbriller til herrer, der uden tvivl vil sikre dig et tidløst, stilet udseende i solen.

Her på siden kan du se hele vores udvalg af Ray-Ban-solbriller til mænd. Hvis du finder et par, du godt kan lide, kan du nemt og bekvemt bestille dem – enten hjem til dig selv eller til din nærmeste Synoptik.

Find de helt rigtige Ray-Ban-solbriller til mænd

Ray-Ban-solbriller til mænd findes i mange forskellige stilarter. Fælles for dem alle er det cool og klassiske design, der holder år efter år og altid har været det foretrukne valg blandt mode- og kvalitetsinteresserede. Mange af Ray-Bans solbriller til mænd leder tankerne hen på tidligere tider. Særligt 1930’erne-1960’erne var domineret af Ray-Ban-solbriller til mænd. Og mange af de modeller, der dengang var populære, er den dag i dag stadig bestsellere. Det er nemlig det, Ray-Ban-solbriller til mænd mestrer til perfektion.

Hvilke Ray-Ban-solbriller til herrer, der er de rette for dig, afhænger af meget. Bl.a. din stil og ansigtsform. Hos Synoptik finder du uddannede brillestylister, som har speciale i at finde det par Ray-Ban-solbriller til mænd, der klæder dig bedst.

Læs om trends og tendenser inden for solbriller til mænd og kvinder fra vores brillestylister.

Fordele ved Ray-Ban

Der er mange fordele ved at vælge et par Ray-Ban-solbriller til herrer. Foruden designet er en af de helt store fordele kvalitetsglassene i solbrillerne. Med et par Ray-Ban-solbriller til mænd er du altid sikret 100% UV-beskyttelse af dine øjne, så du trygt kan være uden for, når solen viser sig fra sin bedste side. Uanset hvilken type Ray-Ban-glas, du har i dine solbriller, er beskyttelsen maksimal.

Ray-Ban får design og kvalitet til at gå op i en højere enhed. De ikoniske, tidløse designs og den høje kvalitet ved Ray-Ban-solbriller til mænd er blot en af fordelene ved Ray-Ban: Uanset hvilke Ray-Ban-solbriller til mænd du vælger, kan du nyde dem i mange år – uden frygt for, at de går af mode. Det er netop det, der har bragt Ray-Ban til tops i modeverdenen. Og det er også det, der får dem til at fastholde sin plads som nummer 1 hos modebevidste. 

Historien bag Ray-Ban

Historien bag de populære herresolbriller fra Ray-Ban har sin begyndelse i 1930’erne, hvor Aviator-solbrillen så dagens lys. Oprindeligt var det en Ray-Ban-solbrille skabt til piloter. I dag er den blevet et allemandseje, og verden over kan du både se mænd og kvinder iført de populære solbriller fra Ray-Ban.

Fra start har fokus været på at skærme øjnene for solens stråler, som navnet ”Ray-Ban” også antyder. Med et par Ray-Ban-solbriller til herrer får du derfor et par solbriller med rødder dybt forankret i solbrillehistorien, og du får et par solbriller, der beskytter dine øjne optimalt imod solens UV-stråler.

Altid stort udvalg af Ray-Ban-solbriller til herrer

Hos Synoptik finder du altid et stort udvalg af lækre Ray-Ban solbriller til herrer her på siden eller i din lokale Synoptik.

Ray-Ban står bag adskillelige tidløse klassikere og mange af de mest populære herresolbriller på markedet. Bl.a. de velkendte Ray-Ban Wayfarer, de ikoniske pilotbriller eller de cool Ray-Ban Clubmaster, som du aldrig går galt i byen med.

Et par Ray-Ban-solbriller til herrer er desuden en sikker investering: Ray-Ban-solbriller til herrer passer til alle fire årstider, og de mange modeller og smarte farvekombinationer gør det nemt at finde et par, der klæder dig og falder i din smag.

Har du behov styrke i dine Ray-Ban-solbriller til herrer?

Styrke i solbriller er uvurderlige for dig, der går med briller eller kontaktlinser til daglig. Hvis du har behov for styrke i dine solbriller, kan du bestille tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek. Her kan vores autoriserede optikere udmåle dine præcise styrker og sørge for, at du får mest ud af dit syn med dine nye Ray-Ban-solbriller herrer.

BESTIL TID

Køb dine Ray-Ban-solbriller til herrer her på siden, eller besøg din lokale Synoptik, hvor vores autoriserede optikere og uddannede brillestylister står klar til at hjælpe dig.

Vi ta’r dit syn alvorligt.