Fri levering til butik
Fri retur online
Nem & sikker betaling

Ray-Ban solbriller herrer

84 Resultater
Relevans

Ray-Ban solbriller til herrer - Ikonisk design

Der findes ikke mange andre solbrillemærker, der skriger 'ikonisk design' på samme måde, som Ray-Ban gør det. Solbrillerne er kendt og elsket verden over.

Hos Synoptik kan vi godt forstå, hvorfor Ray-Ban solbriller til herrer er så populære. De er både cool og klassiske, og kvaliteten er altid i top. Derfor tilbyder vi dig et stort udvalg af Ray-Ban solbriller til herrer, der uden tvivl vil sikre dig et tidløst udseende i solen.

Her på siden kan du se hele vores udvalg af Ray-Ban solbriller til mænd. Hvis du finder et par, du godt kan lide, kan du nemt og bekvemt bestille dem. Enten hjem til dig selv eller til din nærmeste Synoptik.

Find de helt rigtige Ray-Ban solbriller til mænd

Ray-Ban solbriller til mænd findes i mange forskellige stilarter. Fælles for dem alle er det tidløse og klassiske design, der holder år efter år. Det er især solbrillernes evne til at være afstemt med de nyeste solbrilletrends, der gør dem til en sand favorit.

Mange af Ray-Bans solbriller til mænd leder tankerne hen på tidligere tider. Særligt 1930’erne til 1960’erne var domineret af Ray-Ban solbriller til mænd. Og mange af de modeller, der dengang var populære, er den dag i dag stadig bestsellere.

Hvilke Ray-Ban solbriller til herrer, der er de rette for dig, afhænger af meget. Blandt andet din stil, dine ansigtstræk og din ansigtsform. Hos Synoptik finder du uddannede brillestylister, som har speciale i at finde det par Ray-Ban-solbriller til mænd, der klæder dig bedst.

Læs om trends og tendenser inden for solbriller til mænd og kvinder fra vores brillestylister.

Fordele ved Ray-Ban til mænd

Der er mange fordele ved at vælge et par Ray-Ban solbriller til herrer. Foruden designet er en af de helt store fordele kvalitetsglassene i solbrillerne.

Med et par Ray-Ban solbriller til mænd er du altid sikret 100% UV-beskyttelse af dine øjne mod solens usunde UV-lys. På den måde kan du trygt opholde dig uden for, når solen viser sig fra sin bedste side.

Uanset hvilken type Ray-Ban-glas du har i dine solbriller, er beskyttelsen maksimal. Bruger du dine Ray-Ban solbriller til herrer, når du spiller golf eller cykler? I så fald vil en bestemt glasfarve i dine herresolbriller sikre dig den bedste synskomfort i solen. Synoptik tilbyder farvet glas i alle Ray-Ban solbriller.

Ray-Ban får på den måde design og kvalitet til at gå op i en højere enhed. De ikoniske designs og den høje kvalitet ved Ray-Ban solbriller til mænd er blot en af fordelene ved Ray-Ban: Uanset hvilke Ray-Ban-solbriller til mænd du vælger, kan du nyde dem i mange år – uden frygt for, at de går af mode.

Historien bag Ray-Ban

Historien bag de populære herresolbriller fra Ray-Ban har sin begyndelse i 1930’erne, hvor Ray-Ban Aviator solbrillerne så dagens lys. Oprindeligt var det en Ray-Ban solbrille skabt til piloter. I dag er den blevet et allemandseje, og verden over kan du både se mænd og kvinder iført de populære solbriller fra Ray-Ban.

Fra start har fokus været på at skærme øjnene for solens stråler, som navnet 'Ray-Ban' også antyder.

Med et par Ray-Ban solbriller til herrer får du derfor et par solbriller med rødder dybt forankret i solbrillehistorien, og du får et par solbriller, der beskytter dine øjne optimalt imod solens UV-stråler.

Altid stort udvalg af Ray-Ban solbriller til herrer

Hos Synoptik finder du altid et stort udvalg af moderigtige Ray-Ban solbriller til herrer online her på siden eller i din lokale Synoptik.

Ray-Ban står bag adskillelige tidløse klassikere og mange af de mest populære herresolbriller på markedet. Blandt andet de velkendte Ray-Ban Wayfarerde ikoniske pilotbriller eller Ray-Ban Clubmaster, som du aldrig går galt i byen med.

I sortimentet finder du også Ray-Ban solbriller i forskellige stelformer. Vælg mellem Ray-Ban solbriller til herrer, der er runde, firkantede eller pilotformet.

Et par Ray-Ban solbriller til herrer er desuden en sikker investering: Ray-Ban solbriller til herrer passer til alle årstider, og de mange modeller og smarte farvekombinationer gør det nemt at finde et par, der klæder dig og falder i din smag.

Har du behov styrke i dine Ray Ban solbriller til herrer?

Solbriller med styrke er nærmest uundværlige for dig, der bruger briller eller kontaktlinser til daglig. Uanset om du har forelsket dig i et par Ray-Ban HEXAGONAL 1 eller JUSTIN 622/T3, kan alle solbriller til mænd fås med styrke hos Synoptik.

Hvis du har behov for Ray-Ban solbriller til herrer med styrke, kan vores autoriserede optikere måle din præcise synsstyrke til dine solbriller på baggrund af en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek.

Vi kortlægger bl.a., om du er nærsynetlangsynet, har bygningsfejl eller døjer med alderssyn. Ligesom vi stiller skarpt på dine øjnes sundhed og undersøger dig for eventuelle tegn på grå stærgrøn stærdiabetes, forhøjet blodtryk og meget, meget mere.

Bestil tid i dag, og kom godt i gang med at stille skarpt med dine Ray-Ban solbriller med styrke til herrer.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

Vi ta’r dit syn alvorligt