Fri levering til butik
Fri retur online
Nem & sikker betaling

Under Armour solbriller

0 Resultater
Relevans

Ingen resultater

Der er intet match på "" - kontrollér stavemåden eller prøv et mindre specifikt søgeudtryk

Under Armour solbriller – sæt din aktive verden i fokus

Det amerikanske mærke Under Armour har længe været førende inden for produkter, der giver folk med aktive lyster mulighed for at opleve større kvalitet og frihed i deres hverdage. Mærket tilbyder alt fra shorts til t-shirts, sko, sokker og meget andet sportstøj.

Tøj er ikke det eneste, der har gjort Under Armour til førende i sportsverdenen. Mærket har for alvor også slået igennem som et populært solbrillemærke, som lader dig opleve optimal synskvalitet og -komfort i din aktive hverdag.

Succesen bag Under Armour solbriller skyldes især solbrillernes avancerede solbrilleglas, som øger kontraster og forbedrer måden, hvorpå du registrerer synsindtryk og opfanger detaljer. Hurtigere og nemmere. De unikke egenskaber har gjort solbriller fra Under Armour populære blandt alle, der vil se skarpt, når de er udendørs og bl.a. dyrker sport.

Det er ikke hvem som helst, der nyder godt af solbriller fra Under Armour. Mærket har ambassadører overalt i verden. Ambassadørerne tæller prominente navne som Dwayne Johnson, Trent Alexander-Arnold, Michael Phelps, Jordan Spieth, Tom Brady og mange flere.

Under Armour solbriller til mænd

Solbrillerne har overvejende et maskulint udtryk, som mest appellerer til mænd. Unge som gamle. Men trods det drager alle fordel af de fantastiske egenskaber, som solbrillerne giver dig i din aktive hverdag. Alle kan altså få glæde af solbrillernes sporty designs og de unikke fordele, som glassene og stellene giver dig og dit syn.

Eksempler på Under Armour solbriller til mænd og damer er UnderArmour UA 0003/G/S KB7 og UnderArmour UA 0005/S RC2. Deres solbrilleglas med orange toner er egnede til sportsgrene i f.eks. snelandskaber eller aktiviteter i tåge eller nedsat belysning.

Under Armour solbriller til sport

Et sted, hvor solbriller fra Under Armour adskiller sig fra vores andre populære solbriller, er ved deres specialfremstillede solbrilleglas, som især egner sig til sport. De yder ikke kun 100% UV-beskyttelse og beskytter dig optimalt mod solens usunde UV-lys. De er videnskabeligt udviklet til at opleve visuel præcision ved sport og er tilmed polariserede. Det sikrer, at solbrilleglassene blokerer refleksioner effektivt og giver dig det mest naturlige syn i solen.

Alle Under Armours solbrilleglas filtrerer i lyset og giver dig en skarpere farveadskillelse, forbedret detaljeopfattelse og øget kontrast i forskellige sportsmiljøer. Samtidig har Under Armour solbrilleglas en unik overfladebehandling, der fjerner vand, støv, olie og snavs fra glassene.

Det betyder med andre ord, at Under Armour solbriller giver dig et skarpt syn under selv de mest vanskelige forhold, og deres materialer med bl.a. blødt acetat sikrer, at solbrillerne er behagelige at have på. Især når du er aktiv.

Udtryk dig moderigtigt med sportssolbriller

Under Armour solbriller er i dag ikke kun til ambitiøse atleter, der vil have de bedste forudsætninger for at nyde optimal synskvalitet og god øjenbeskyttelse i solen. Under Armour solbriller bruges i lige så høj grad af personer, der vil udtrykke sig kreativt og moderigtigt.

Det er især Under Armours blik for den nyeste solbrillemode, der har givet mærket en ekstravagant status blandt modeinteresserede. Aktuelle solbrilletrends tilskriver nemlig fascinerende glasfarver og sporty designs en vigtig rolle, og netop her er Under Armour solbriller til aktive mænd og damer et perfekt match.

Logoet på Under Armours solbrillestænger viser samtidig, at du er kvalitetsbevidst og har sans for aktuel, iøjnefaldende mode. Ved at vælge Under Armour solbriller kan du altså også tage del i moderigtigt univers.

Prøv Under Armour solbriller i Synoptik

Hvis Under Armour sportssolbriller skal hjælpe dig med at stille skarpt og give dig større frihed i din aktive hverdag, kan du gå på opdagelse i vores store udvalg her på siden eller prøve løs i din nærmeste Synoptik.

I butikken kan vores glasspecialister give dig ekspertrådgivning om den bedste glasfarve i dine Under Armour solbriller. På den måde får du Under Armour solbriller, der passer til lige præcis dine synsbehov i solen.

Har du svært ved at beslutte dig for, hvilke Under Armour solbriller der klæder dig bedst, kan vores uddannede brillestylister hjælpe dig. Vi kigger bl.a. på din ansigtsform, dine ansigtstræk, din øvrige stil og meget andet. Alt sammen med stor grundighed og ekspertise om bl.a. sæsonens nyeste solbrilletrends.

Få Under Armour solbriller med styrke i udvalgte modeller

I Synoptik kan du få udvalgte Under Armour solbriller med styrke. Det giver dig mulighed for også at se skarpt i solen, hvis du f.eks. har synsfejl som nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl, alderssyn eller andre synsudfordringer.

Altså er Under Armour solbriller med styrke ideelle for dig, der bruger briller eller kontaktlinser til daglig og vil se verden lige så skarpt i solen, som du gør normalt.

Se de udvalgte Under Armour solbriller med styrke i butikken, og bestil tid til en Synsprøve med sundhedstjek i dag, hvis du vil have din præcise synsstyrke i dine nye Under Armour solbriller.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Nyd altid hele 25% rabat på Under Armour solbriller med et kontaktlinseabonnement

Med et fleksibelt kontaktlinseabonnement i Synoptik kan du nyde ekstraordinært skarpe priser på Under Armour solbriller. En af dine eksklusive fordele er nemlig hele 25% rabat på solbriller fra alle de kendte designermærker som Gucci, Burberry, Tommy Hilfiger, Polaroid, Emporio Armani, Persol, Oakley og mange flere populære kvalitetssolbriller.

De hele 25% rabat på solbriller med og uden styrke er ikke den eneste fordel, du kan nyde med dit kontaktlinseabonnement. Vores abonnementsspecialister skræddersyr et væld af fordele til dig, dit syn og dine behov i din hverdag. Nyd bl.a.:

Læs mere om alle dine abonnementsfordele her, eller hør nærmere hos vores abonnementsspecialister i din lokale Synoptik allerede i dag.

SE ALLE DINE FORDELE

BESTIL TID TIL AT PRØVE LINSER

Vi ta'r dit syn alvorligt.