Sæsonens briller fra kendte mærker | Synoptik
Søg
 
 
Briller Kontaktlinser Solbriller
Viden
Kundefordele Tilbud
Online synstjek
Bestil tid
Find Butik
 

Se det store udvalg
af sæsonens stel

Vi har styr på brillemoden. Vi har også et stort udvalg af kvalitetsmærker, så du altid kan finde briller, der matcher din personlige stil. Find dine nye briller til gode priser blandt sæsonens mange stel.
Bestil tid

Kvalitetsglas til faste
lave priser

Brilleglas af højeste kvalitet er det vigtigste for et godt og afslappet syn. Uanset om du vælger glas med enkeltstyrke, flerstyrke eller solglas, har vi glas i alle prisklasser med hver deres unikke egenskaber. Se alle vores kvalitetsglas, og få et nemt overblik over dine muligheder her.

Brillemoden lige nu

Året rundt følger vores trendeksperter brillemoden for at sikre, at vores udvalg af kvalitetsbriller til damer og mænd altid er opdateret med de nyeste faconer, farver og udtryk. Vi har samlet sæsonens fire stærkeste trends til dig. Se dem, og find inspiration til din brillestil.

Prøv brilleguiden

I vores brilleguide kan du vælge farver, facon, materialer og stil, og med det samme få vist de briller, der passer bedst til dine valg. Tag forslagene med ind i Synoptik, hvor du kan prøve brillerne på, og få hjælp af vores uddannede brillestylister til at finde flere stel, der passer til din ansigtsform og personlige stil.

Betal for dine briller,
som du vil

I Synoptik kan du betale dine briller kontant eller finansiere dem rentefrit i op til to år.
Beregn prisen på dine nye briller her, og se dine betalingsmuligheder.

Kender du historien bag dit
yndlingsmærke?

Vidste du fx, at italienske Gucci er inspireret af briternes kærlighed til ridning? Bliv klogere på, hvad de forskellige mærker står for, og læs om baggrunden for deres stilsikre brillekollektioner, du altid finder på vores hylder.
Synoptik A/S  |  Lyskær 1  |  DK-2730  |  CVR: 6275 6217  |  +45 36 73 77 55LinkedInFacebook