Optikere i København

Optikere i København – stor viden og ekspertise

Som bosat i København behøver du ikke at lede længe efter en optiker, der kan hjælpe dig med at få mest ud af dit syn. Du finder optikere i Synoptik overalt i København. Lige fra København K til Vesterbro, Østerbro, Nørrebro og Amager.

Hos din optiker i København bliver du mødt af autoriserede optikere, der ta’r dit syn alvorligt. Med stor ekspertise og grundighed i en Synsprøve med sundhedstjek.

I vores brillebutikker i København kan du gå på opdagelse i et omfattende udvalg af briller og solbriller fra førende designermærker som Ray-BanGucciBurberryHugo Boss og mange, mange flere.

Brillebutik i København med kvalitet i fokus

Når du besøger en af vores butikker i København, kan du være sikker på at få grundig ekspertrådgivning fra hver enkelt optiker.

Alle vores optikere i København er autoriserede og har stor viden om brillerlæsebriller og flerstyrkeglas. Vores kontaktlinsespecialister hos Synoptik kan også give dig vejledning om dine fordele ved kontaktlinser fra en optiker i København.

I alle vores butikker finder du kontaktlinser fra alle de populære kontaktlinsemærker, som kan hjælpe dig med at opleve større frihed.

Med bopæl i København har du altså et stort udvalg af professionelle optikere, der står klar til at hjælpe dig.

FIND DIN NÆRMESTE OPTIKER

Find de rigtige briller i København

Vores optikere i København har altid fokus på design og kvalitet. Har du brug for hjælp til at finde de briller, der klæder dig bedst og passer til din ansigtsform, er Synoptik den rigtige brillebutik i København.

I Synoptik kan du være sikker på, at din optiker giver dig ekspertrådgivning om alt fra design, kvalitetsmaterialer, brilleglas og synsstyrke.

Populære mærker i din brillebutik i København

Briller og solbriller er vigtige tilbehør, som vi ikke skifter ud på samme måde som f.eks. øreringe og halskæder. Det er altså helt naturligt, hvis du ønsker briller, som passer til dig og dine individuelle ansigtstræk.

Heldigvis er der hjælp at hente i en af vores mange butikker i København. Du bliver mødt af uddannede brillestylister, som har stor viden om den nyeste brillemode og ekspertise i, hvilket designerstel der passer til din ansigtsform og dit udseende.

Har du et bestemt yndlingsmærke, kan vores optikere i København også hjælpe dig med at finde dem. Hos Synoptik har vi et stort udvalg af kvalitetsbriller og populære solbriller til fornuftige priser.

Du finder mange eksklusive brillemærker i alle prisklasser. Uanset om du ønsker briller fra Tom FordSaint Laurent eller Chloé, finder du dem i Synoptik.

Fordele, når du køber briller i København

Vores optikere i København er først tilfredse, når du er tilfreds. Som kunde i Synoptik får du derfor en række kundefordele, som sikrer dig, at du er lige så glad for dine briller efter noget tid, som når du lige har købt dem.

Kommer du ind i en Synoptik brillebutik i København, kan du få renset dine briller med avanceret ultralyd og justeret hængslerne på dine briller. Vi tilbyder altid gratis brilleservice.

SE DINE KUNDEFORDELE

Synstest hos Synoptik i København

Hos Synoptik i København kan du få en grundig Synsprøve med sundhedstjek udført af førende autoriserede optikere.

Vores synsprøve indeholder et væld af grundige undersøgelser, som undersøger dine øjnes sundhed.

Udover at måle din synsstyrke foretager vi bl.a. en synsfeltsundersøgelse og måler trykket i dine øjne for at opdage eventuelle tegn på øjensygdomme som grå stær og grøn stær.

Efter din synsprøve får du udleveret en personlig SynsJournal, som indeholder værdifuld viden om dine vigtigste synsprøveresultater, en skræddersyet plan for dig og meget mere. En anden fordel er, at du ikke længere behøver at bestille tid. Vi indkalder dig automatisk, når det er tid til din anbefalede kontrol.

Vi ses hos din nærmeste optiker i København.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Vi ta'r dit syn alvorligt