Burberry

Det britiske designermærke har en lang og stolt historik. Med rødder dybt forankret i den britiske overklasse har Burberry siden 1856 præsenteret et væld af ekstravagante produkter.

Burberry har markeret sig med alt fra tasker til tøj, parfumer og accessories. Herunder briller og solbriller, der altid har været et hit blandt mennesker med luksuriøse lyster.

Ny designretning med Riccardo Riscis i spidsen

Burberry er kendt for at sætte dagsordenen for aktuel mode. De velkendte tern på tasker såvel som briller og solbriller vækker genkendelse og glæde blandt alle, der interesserer sig bare lidt for mode.

Det har ikke ændret sig siden 2018, hvor den kreative direktør, Riccardo Riscis, introducerede en ny designretning med nye ekstravagante detaljer. Mærkets briller og solbriller blev et nyt monogram rigere, som er en hyldest til grundlæggeren Thomas Burberry.

Der leges fortsat med ternene på brillestængerne, der findes i acetat, stel og i sjove farvesammensætninger. Altid med komfort i fokus. Og altid ved at innovere og lege med stilen. På klassiske og moderigtige præmisser.

SE UDVALG AF BURBERRY BRILLER

Historisk luksus og britisk kulturarv

Burberry har markeret sig i modebranchen utallige gange. Blandt andet i 1880, da grundlæggeren Thomas Burberry opfandt stoffet garbadine.

I starten af 1900-tallet begyndte et nyt eventyr. Burberry designede her trenchcoaten til det britiske militær og blev anerkendt som et af de ypperste kvalitetsmærker i det britiske imperium.

Burberrys tidløse stil og kvalitet gjorde mærket kendt og elsket langt ud over de britiske landegrænser. Stilen bredte sig til Europa, og alle kvalitetsinteresserede fik øjnene op for produkterne, der hurtigt fik en legendarisk status.

SE UDVALG AF BURBERRY SOLBRILLER

Oplev Burberry i din Synoptik i dag

I din lokale Synoptik finder du et stort udvalg af Burberrys briller og solbriller, der har fået kultustatus verden over.

Hvis Burberry skal hjælpe dig med at stille skarpt, kan du bestille tid til en Synsprøve med sundhedstjek. Her måler vores autoriserede optikere dine præcise styrker og sørger for, at du kan få alle dit livs øjeblikke med.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Vi ta'r dit syn alvorligt