Fleksible kontaktlinseabonnementer til dine behov

Du behøver ikke at vælge enten kontaktlinser eller briller hos Synoptik. Vores fleksible abonnementer med kontaktlinser fra 1 til 7 dage om ugen giver dig frihed til at vælge – præcis som det passer dig.

Med i dit abonnementet får du en række eksklusive fordele og services, der gør en synlig forskel. Og med dit personlige online servicecenter ’Mit Synoptik’ har du altid overblik og adgang til personlig ekspertrådgivning.

Kom ind og hør nærmere om et fleksibelt kontaktlinseabonnement hos vores abonnements- og kontaktlinsespecialister, og kom i gang med at nyde større frihed og fleksibilitet i din hverdag med dit kontaktlinseabonnement.

BESTIL TID I DAG

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK

Med abonnementet får du bl.a.

SE ALLE DINE FORDELE

Med 'Mit Synoptik' får du bl.a.

  • Overblik over din saldo
  • Dato for dit næste kontaktlinsetjek
  • Rådgivning af Optiker-panelet 24-7
  • Eksklusive konkurrencer

... og meget, meget mere.

Høj kvalitet til skarpe priser

Dit syn er vores ansvar. Derfor går vi aldrig på kompromis med kvaliteten i vores sortiment af enkeltstyrke- og flerstyrkekontaktlinser til skarpe priser. Vores kontaktlinsespecialister hjælper dig med at finde netop de kvalitetskontaktlinser, der passer til dig, dit syn og dine behov.

SE UDVALG AF KONTAKTLINSER

Et fleksibelt abonnement med mange fordele

Vælg kvalitetskontaktlinser hos os, og få et fleksibelt abonnement. Du vælger frit kontaktlinser fra 1 til 7 dage om ugen, og du får adgang til et væld af eksklusive fordele, som du får med i købet.

Start med at bestille tid til at prøve kontaktlinser i din lokale Synoptik, og oplev kontaktlinser gratis i hele 10 dage i dit nye kontaktlinseabonnement. Når du bestiller tid til at prøve kontaktlinser, oplever du samtidig vores autoriserede optikeres store ekspertise i en Synsprøve med sundhedstjek. Fortsætter du som abonnent, refunderer vi prisen på 348 kr. for din synsprøve.

BESTIL TID I DAG & OPLEV LINSER GRATIS

Vi ta'r dit syn alvorligt.