Tiffany & Co. solbriller

15 Resultater
Relevans

Tiffany solbriller - luksuriøse designersolbriller

Det amerikanske high end mærke Tiffany & Co. har siden 1837 forkælet mennesker verden over med luksuriøse accessories som smykker og briller. Alle typer accessories indeholder mærkets karakteristiske fine detaljer.

Kendisser som Beyoncé, Jennifer Lopez, Selena Gomez og Reese Witherspoon har nydt godt af Tiffany solbriller, og det samme kan du gøre. Her på siden finder du et udvalg af de mest populære Tiffany solbriller.

Unikke designelementer og stelformer

Tiffany & Co. markerer sig også med Tiffany solbriller, som viderefører mærkets eksklusive arv. Unikke designelementer og tidens populære stelformer gør udfaldet.

Online her på synoptik.dk og i din lokale Synoptik finder du Tiffany solbriller i unikke designs fra sæsonens solbrilletrends. Du kan gå på opdagelse i stelformer, som bl.a. henter inspiration i datidens kantede modeller og 80'ernes solbriller med cat eye. Ofte i en kombination, som kun Tiffany & Co. mestrer.

Dine muligheder er mange for at tage del i modeller, som igen hitter i solbrillemoden. Tiffany solbriller til damer viser dig vejen. Alle Tiffany solbriller har smykkedetaljer på stængerne, som er med til at gøre dit udtryk luksuriøst og feminint.

Oplev Tiffany solbriller til damer

Gå på opdagelse i Synoptik, og find de Tiffany solbriller, der passer bedst til din ansigtsform og dine ansigtstræk.

Ved klikke på "Prøv på mig" under de enkelte modeller kan du prøve dine nye Tiffany solbriller online med din smartphone. Hvis du har behov for hjælp, står vores brillestylister klar til at rådgive dig i en af vores mange butikker landet over.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Vi ta’r dit syn alvorligt